Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer01

Herkese merhaba... Bende bundan almayı düşünüyorum lakin şu an Teknosa fiyatı 1399 TL 42' olan Vatan Computer da yok.. Fiyat düşermi bir bilginiz varmı.. Yorumların hepsini okudum ve bu modeli almaya karar verdim .

teknosada ramazan öncesi turuncu indirimde 1.349 u gördü. yanlış hatırlamıyorsam eğer.
  • Şu an teknosada turuncu indirim mevcut bilginiz olsun
  • şu anda teknosa turuncu indirimde TV nin fiyatı KDV dahil 1290 TL bence fiyat bugun çok uygun
  • arkadaslar ben darty den aldım 1400 tl ye gayet de memnunum.goldmaster uydu alıcısı takılı 100 tl kik göründü fena değil hatta iyi diyebilirim.usb den fi,lm taktım hersey güzel yalnız altyazıda türkçe karakter desteği vermedi(ayarlarını kontrol etmedim) onu da hallederim diye düşünüyorum.alacaklara tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbatur

arkadaslar ben darty den aldım 1400 tl ye gayet de memnunum.goldmaster uydu alıcısı takılı 100 tl kik göründü fena değil hatta iyi diyebilirim.usb den fi,lm taktım hersey güzel yalnız altyazıda türkçe karakter desteği vermedi(ayarlarını kontrol etmedim) onu da hallederim diye düşünüyorum.alacaklara tavsiye ederim...

ben kontrol ettim ama gene sorun verdı türkçe karakter altyazı desteği. sorunu çözn olursa haber verirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbatur

arkadaslar ben darty den aldım 1400 tl ye gayet de memnunum.goldmaster uydu alıcısı takılı 100 tl kik göründü fena değil hatta iyi diyebilirim.usb den fi,lm taktım hersey güzel yalnız altyazıda türkçe karakter desteği vermedi(ayarlarını kontrol etmedim) onu da hallederim diye düşünüyorum.alacaklara tavsiye ederim...

Alt yazı türkçe karakter sorunu için çözüm ; Bilgisayarınıza indirdiğiniz altyazının yanına bir tane "Metin belgesi" açın, açtığınız metin belgesine çift tıklayıp açın, Altyazıyı metin belgesinin içine sürükleyip bırakın. Sonra "dosya" sonra "Farklı kaydet" deyin. "Kodlama" Bölümünü "UTF-8" Yapın kaydet deyin gelen uyarıya evet deyin. İlk açtığınız Metin belgesini silebilirsiniz... Bitti bukadar....

• quote:

Orijinalden alıntı: 42LS5600 Bilirkişisi

quote:

Orijinalden alıntı: Bamsı Beyrek

Arkadaşlar hayırlısı ile 1 saat önce DartY den bende bir 42ls500 aldım. PM den bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu arada bu güncellemeler ne işe yarıyor ? Birde altyazılı filmlerde altyazı seçme renk değiştirme veya büyütüp küçültme gibi olayları bu tv ile yapabiliyormuyuz ? TV arkasına saklayabileceğim hızlı , sorunsuz ve nispeten ucuz bir mini HD uydu alıcısı tavsiye edebilirmisiniz ?

Alt yazı seçme rengini değiştirme daha çok kullandığın DVD/Blu-ray/HD Receiver (Eğer kanalın böyle bir servisi varsa) oynatıcının üzerinde barındırdığı özelliklerdir. Bunların haricinde .xsub uzantılı bir veya birkaç alt yazı filmin içine gömülmüş ise bunlar arasından seçim yapabilirsiniz. Hatta Filmin içine Birden fazla farklı dillerde ses yüklenmiş ise bunlar arasındada seçim yapabiliyorsunuz. (Renk değiştirme, Büyütüp küçültme şuan için yok)

Uydu alıcıs tavsiyesi olarak "http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=341" Mavisinide bulabilirsin. Gerçi birazda fiyatlı bir ürün... (200-220 TL)

.mkv uzantılı bir kaç film denedim usb flas bellekle. Filme gömülmüş alt yazıları (".xsub" hariç) şuan için görmüyor (Şuan için diyorum çünkü yeni yayımlanacak bir güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırabilirler). Bunun haricinde TV nin desteklediği harici altyazı formatları şöyle".smi .srt .sub .ass .ssa .txt .psb" altyazılarla ilgili olarak küçük önemli bir şey daha, eğer türkçe karakterleri tv göstermiyorsa (Ya da türçe karakterler yerine saçma sapan karakterler gösteriyorsa) Alt yazıyı PC de metin belgesiyle açıp farklı kaydet deyip kodlama bölümünü "UTF-8" seçip kaydedin sorun ortadan kalkacaktır.
    Sesle ilgili olarak bilinmesi gereken birşey var. Eğer izlediğiniz filmin sesi "DTS" ise ne yazık ki ses duyamayacaksınız! "Desteklenmeyen Ses" iletisi alacaksınız, Tv de "DTS" codec i yok (Yine güncelleme desteği ile düzeltilebilir ama yaparlarmı bilmem!). Şayet Filmin ses codec ini PC nizde değiştirip Dolby Digital (AC3) yaparsanız bu ses sorunundan da böylece kurtulmuş olursunuz (Nette aratın DTS to AC3).
    ****Güncellemeler ne işe yarıyor sorusunun cevabı çok basit. Tv nizdeki ufak tefek sorunları ortadan kaldırıyor daha kullanışlı ve pratik hale getiriyor, yukarıda da bahsettim ve daha önceki mesajlarımdada bahsettim. Fakat illede madde madde nelerin düzeltildiğini istiyorsan ne yazıkki bunu bende bilmiyorum. Tüm aramalarıma rağmen Güncellemelerin Fix listesini bulamadım. sonuç olarak Güncelleme iyidir candır adı üstünde güncelleme :)
    Son birşey daha Arkadaki Modül girişi "CI+" destekli
    Yeni televizyonun hayırlı olsun güle güle kullan...

Upss! Pardon Arkadaşım. Son yaptığım incelemelerde fark ettimki TV de Alt yazıyı büyütüp küçültme seçeneği ve alt yazının konumunu belirleme (Yukarıya aşağıya doğru hareket ettirme) seçeneği mevcutmuş. Fakat bu özellik yaptığım güncellemelerden sonramı geldi onu bilmiyorum. 16.07.2012 tarihli en güncel sürüm "Versiyon 03.03.16"Bunlar daha önceki mesajlarım. Alt yazı larla ilgili ayrıntılı bilgi vermek amacıyla bunuda tekrar alıntılıyorum.

• Şu an itibariyle Media Markt dan 1280 lira fiyata almış bulunmaktayım.. Servis gelip yarın kurulumu yapacak.. Birde eylül gibi D-Smart HD uydu alıcısı düşünüyorum , muhtemelen full paketi seçerim.. Ya da sizlerin önermek istediği daha iyi ve makul bir HD uydu alıcısı.
  • saturndede 1280 tl. bu saturnde kım ındırım yapsa aynı fıyata cekıyor gunluk olarak haberınız olsun. teknosa vs ne yapsa 10 dk sonra orda ordakı adamla konustuk bugun :)
  • Arkadaşlar bu tv nin dlna ayarları nasıl olacak tv ile pc arasında kuracağım bağlantıyı. Tv deki ayarlar nasıl pc deki ayarlar nasıl olacak yardımcı olabilirmisiniz. Ayrıca sormak istediğim bu tv ye usb vifi adaptör takılabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • editt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre455 -- 30 Temmuz 2012; 17:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkkay99

saturndede 1280 tl. bu saturnde kım ındırım yapsa aynı fıyata cekıyor gunluk olarak haberınız olsun. teknosa vs ne yapsa 10 dk sonra orda ordakı adamla konustuk bugun :)

haala 1280 tl mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratd555

Arkadaşlar bu tv nin dlna ayarları nasıl olacak tv ile pc arasında kuracağım bağlantıyı. Tv deki ayarlar nasıl pc deki ayarlar nasıl olacak yardımcı olabilirmisiniz. Ayrıca sormak istediğim bu tv ye usb vifi adaptör takılabilir mi

Öncelikle Wifi adaptör takılmıyor diye biliyorum. Eğer öyle bir özellik barındırsaydı şimdiye kadar çoktan rastlamış olurdum. Ne internet sitesinde nede tv nin kullanma klavuzunda bununla ilgili hiç birşey yok. Eğer ki USB wifi adaptör takılıyorsa bu öyle her önüne gelen usb wifi adaptör olmaz LG TV için özel olarak ürettiği bir aparat olur. Öyle bir aparata henüz rastlamadım (Philips de var)... DLNA ya gelince Öncelikle Nero home programını PC ye kurman gerekiyor. LG nin internet sitesinde ürün desteği kısmından programı ücretsiz indirebilirsin. ikincisi Cat5 veya Cat6 kablo ile tv yi AĞ a bağlaman gerekiyor (Aynı başka bir pc yi ağabağlamak gibi) yani küçükte olsa bir ağ sistemine ihtiyacın var. Bunları sağladıktan sonra Nero home programına istediğin klasörü gösteriyorsun Nero home programıda PC ile TV arasındaki veri iletişimini sağlıyor. Ayarlama kısmını zaten TV ve Nero hallediyor öyle karmaşık ayarlar felan yok... Hiç denemedim güzel bir özellik bence. Ne taşına bilir HDD ye ihtiyacın kalıyor nede Flash belleğe. Pc deki herşeyi TV de görüp izleye biliyorsun...

• Servis geldi kurulumu yaptı ve gittikten hemen sonra fark ettimki televizyonda ölü piksel var aradım, bugün gelecekler bakacaklar.. Media markt müşteri hizmetleri 5 noktada ölü piksel olduğu takdirde değiştireceklerini söyledi... Servis değiştirilebilir diye rapor tutarsa değiştiririz dedi.. Umarım servis geldiğinde bir problem çıkmaz... Malum ülkemizde biraz ses çıkaracaksın ki işin hallolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Orijinalden alıntı: berkkay99

saturndede 1280 tl. bu saturnde kım ındırım yapsa aynı fıyata cekıyor gunluk olarak haberınız olsun. teknosa vs ne yapsa 10 dk sonra orda ordakı adamla konustuk bugun :)

haala 1280 tl mi

valla bılmıyorum arayp sormk lazım ama ben sna bunu onerırım

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=122776

lg yazılımsal olarak 100 hz bu donanımsal olarak. yanyana bakınca anlarsın zatn aradakı farkı 20 tl daha pahalıydı en son saturnde

• quote:

Servis geldi kurulumu yaptı ve gittikten hemen sonra fark ettimki televizyonda ölü piksel var aradım, bugün gelecekler bakacaklar.. Media markt müşteri hizmetleri 5 noktada ölü piksel olduğu takdirde değiştireceklerini söyledi... Servis değiştirilebilir diye rapor tutarsa değiştiririz dedi.. Umarım servis geldiğinde bir problem çıkmaz... Malum ülkemizde biraz ses çıkaracaksın ki işin hallolsun

Dostum olu pixel oldugunu nasil anladin bide neden adamlar varken hemen acmadin tv yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Servis geldi kurulumu yaptı ve gittikten hemen sonra fark ettimki televizyonda ölü piksel var aradım, bugün gelecekler bakacaklar.. Media markt müşteri hizmetleri 5 noktada ölü piksel olduğu takdirde değiştireceklerini söyledi... Servis değiştirilebilir diye rapor tutarsa değiştiririz dedi.. Umarım servis geldiğinde bir problem çıkmaz... Malum ülkemizde biraz ses çıkaracaksın ki işin hallolsun

Dostum olu pixel oldugunu nasil anladin bide neden adamlar varken hemen acmadin tv yi

Televizyonun tam ortasında, arka plandaki renklere göre değişim gösteren bir noktacık var.. Yeri geliyor yeşil, yeri geliyor beyaz oluyor... Servis olumsuz yanıt verdi ve dün akşam saat 9 da media markt a gittim... Orda ki görevlilere durumu anlattım kendileride aynı prosedürden bahsetti.. Ben LG servisinden memnun olmadığımı, alalı 2 gün olduğunu ve ürünün birebir değişimini talep ettim.. Görevli gitti mağaza müdürüyle beraber geri geldi.. Sağolsun lafımı bölmeden onca insanın tekrarladığı şeyleri tekrarlamadan beni dinledi... Herhalde insaflı tarafına geldik, yarın getirin yenisiyle değişim yapalım, bu sizin hakkınız dedi.. Hayret ettim açıkcası.. Ürünü 1 saat önce teslim ettim.. Yenisini servis gelip kuracak gün içerisinde.. Keşke böyle bir davranış heryerde olsa.. Lafımı ikiletmeden prosedürleri saymadan onayladı.. Kendisine teşekkür ediyorum... Umarım kimsenin başına böyle bir olay gelmez, gelse bile olumlu sonuçlanır..

• ElectroWorld fiyatı 1399 TL

Finansbank kredi kartına % 10 ekstra indirim yapılıyor ancak indirim tutarı 100 TL'yi geçmiyor.

Fiyatı 1299 TL ye düşüyor ve 10 taksit.
  • bu tvden bende aldım şu ana kadar memnunum,dıgıturk hd kutu var bende ama sd yayınlardan pek memnun değilim açıkcası özellikle show,kanald den...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre455 -- 2 Ağustos 2012; 13:37:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.