Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brock06

Arkadaşlar merhaba; 3 gün önce Vatan'dan 1.299.00 TL'ye LG 42" LS5600 LED TV aldım. Görüntü, ses ve dizayn olarak çok güzel bir cihaz. Lakin Saat ayarını yapıyorum 1 gün sonra sıfırlanıyor. Ayarı ise settıns>saat>saat>manuel'den yapıyorum. Acaba bir aksilik mi var elektrik kablosu sürekli takılı kalması mı gerekiyor.

Normalde bu tv nin içinde Ufak bir şarjlı pil olması gerekir diye düşünüyorum... Ama yok galiba. Şuan için Saatin sıfırlanmamasını istiyorsan Fişi çekmemelisin.
    Belki buda yazılımsal bir sorundur bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Altyazılardan bahsediyorsan bir yorum yapamam.Ama ben bu kadar güzel olcağını beklemiyordum SD yayınların kötülüğünden sonra

aslında bahsettiğim alt yazılar değildi..
    mesela tv ni monitör olarak kullanırken foruma girdin, yazılar, karakterler vs nasıl bulanıklık ve ya sayfayı kaydırırken ghosting var mı anlamında sormuştum hocam.. zaten oyunlarda sorun yok anladığım kadarıyla, ordan tamamız :)

Aynen tv harika o açılardan merak etme.İnput lag 0.Cidden şaşırdım oyun moduna bile almamıştım daha.Multiplayer oynarken alırım ama.Bu arada kesinlikle 37'sini alın.Ben öğrenci olduğum için 32ye param yetiyordu ama şimdi annem 37' alsaydın keşke biz verirdik farkı dedi.Pişman oldum o yokken almıştım kısmet değilmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

Altyazılardan bahsediyorsan bir yorum yapamam.Ama ben bu kadar güzel olcağını beklemiyordum SD yayınların kötülüğünden sonra

aslında bahsettiğim alt yazılar değildi..
    mesela tv ni monitör olarak kullanırken foruma girdin, yazılar, karakterler vs nasıl bulanıklık ve ya sayfayı kaydırırken ghosting var mı anlamında sormuştum hocam.. zaten oyunlarda sorun yok anladığım kadarıyla, ordan tamamız :)

Aynen tv harika o açılardan merak etme.İnput lag 0.Cidden şaşırdım oyun moduna bile almamıştım daha.Multiplayer oynarken alırım ama.Bu arada kesinlikle 37'sini alın.Ben öğrenci olduğum için 32ye param yetiyordu ama şimdi annem 37' alsaydın keşke biz verirdik farkı dedi.Pişman oldum o yokken almıştım kısmet değilmiş

hocam sabırla verdiğin cevaplar için çok teşekkrler..
    benm için önemli olan tüm noktalardaki soru işaretlerini giderdim sayende :D
    yarın veya öbür gün TEB bonusum gelir cuma verilmiş kuryeye vatan dan alacağm 37 sini :)
    sanada tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullann :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 42LS5600 Bilirkişisi

quote:

Arkadaşlar merhaba; 3 gün önce Vatan'dan 1.299.00 TL'ye LG 42" LS5600 LED TV aldım. Görüntü, ses ve dizayn olarak çok güzel bir cihaz. Lakin Saat ayarını yapıyorum 1 gün sonra sıfırlanıyor. Ayarı ise settıns>saat>saat>manuel'den yapıyorum. Acaba bir aksilik mi var elektrik kablosu sürekli takılı kalması mı gerekiyor.

Normalde bu tv nin içinde Ufak bir şarjlı pil olması gerekir diye düşünüyorum... Ama yok galiba. Şuan için Saatin sıfırlanmamasını istiyorsan Fişi çekmemelisin.

LG'nin böyle bir konuyu atlaması bence çok hoş değil, bana lazım olan bir özellik değil ama almışken her şeyi düzgün olsun istiyor insan :) Kullanan arkadaşlar sizlerde nasıl bu olay help me plase :D

• Arkadaşlar kuzenim internet cafeye televizyon alacak; LG 42LS5600 'a göre hemen hemen aynı fiyata PHILIPS 42PFL3527H/12 alma şansı var.

Siz ne dersiniz? Bana o fiyata alabilmesinden ve daha kaliteli ürün gibi durmasından dolayı Philips daha iyi gibi geldi ama yanlış da tavsiye vermek istemiyorum açıkçası, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • Arkadaşlar televizyonu servis kurduğunda kendi ayağının üzerine kurdu bir sehbaya koymuştu.Şimdi ben masa aldım şu ps3 cafelerdeki tvnin sehbaya arkadan çıkan uzun demire asıldığı türden.Arkada 4 vida var askı yerlerini takmak için eski lg tvdeki yerlerle aynı.Kendim taksam ya da elektrikçi gelicek eve ona yaptırsam garantiden çıkar mı ürün? Sonuçta servis gelsede o vidaları söküp askıyı tutup vidaları tekrar takacak yapacakları iş 2 dakika sürmez.
  • hep 42 olandan bahsedilmiş. 47ls5600 alan varmı.
    Ben 47 almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan varmı.
  • Arkadaşlar benim sorum acil lütfen bilen cevap versin.Servis ayaklarına kurmuştu televizyonu o zaman askı aparatı ve sehba yoktu evde.Şimdi onları aldım askıyı kendim tvye taksam sorun çıkar mı acaba? 4 vida çıkarıp tekrar takmak yapacakları iş garantiden çıkmasın da? Bekliyor öyle tv hala ps3 oynayamadım kurmadığım için
  • Arkadaşlar bu tv nin fişi topraklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drknss1903

Arkadaşlar kuzenim internet cafeye televizyon alacak; LG 42LS5600 'a göre hemen hemen aynı fiyata PHILIPS 42PFL3527H/12 alma şansı var.

Siz ne dersiniz? Bana o fiyata alabilmesinden ve daha kaliteli ürün gibi durmasından dolayı Philips daha iyi gibi geldi ama yanlış da tavsiye vermek istemiyorum açıkçası, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Philips in fazladan 1 usb girişi var. Philips de olmayan başka girişler LG de var. LG ye göre biraz daha kalın geldi bana. İnternete bağlanıp youtube dan video izleniyor (Smart tv özelliği mevcut). Kablosuz aparatla internete bağlana biliyorsun (TV ile beraber gelmiyor kendin parayla alıyorsun). LG daha şık bir yapıya sahip (Bence). Görüntü kalitesi için görmeden birşey diyemem. Biraz daha fazla para verip alına bilirmi? Evet bence alına bilir. Teknosa fiyatı "2000 TL" Açıkcası ben bu kadar parayı vermem bu tv ye. en fazla 1500 TL veririm. Ama sen ucuza buldum diyorsan LG yerine bu tv yi alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAWASH WOLF

Arkadaşlar bu tv nin fişi topraklı mı ?

Hayır topraklama yok. tv dizayn edilirken ona göre önlemler alınmıştır tabiki. Uluslar arası standartlarla belirlenmiş şeyler vs. vs.
  • Televizyonu denedim arkadaşlar PS3te.Oyun moduna almama bile gerek kalmadı oynamak için Fifada hiç bir sorunla karşılaşmadım.Oyun modunu denedim yine tabikide daha iyi oluyor oyun modunda ama multiplayer dışında alacağımı sanmıyorum.

Askı olayını kendim denedim vidalar ufak kaldı yani askıyı tutuyorum vida delikte dönmüyor o kadar kısa kalıyor.Neden böyle oldu acaba bilen var mı ? Servis çağırcam yarın sabah gelip onlar halletsinler
  • quote:

Arkadaşlar benim sorum acil lütfen bilen cevap versin.Servis ayaklarına kurmuştu televizyonu o zaman askı aparatı ve sehba yoktu evde.Şimdi onları aldım askıyı kendim tvye taksam sorun çıkar mı acaba? 4 vida çıkarıp tekrar takmak yapacakları iş garantiden çıkmasın da? Bekliyor öyle tv hala ps3 oynayamadım kurmadığım için

Yok yok. kendin yap diyecektim ama vaz geçtim :) Sen önce servisle görüş bi. ne kadar ücret istediklerinide öğren ona göre karar ver. kendim yapsam olurmu diye sor...
  • sanki biraz karanlık gösteriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drknss1903

Arkadaşlar kuzenim internet cafeye televizyon alacak; LG 42LS5600 'a göre hemen hemen aynı fiyata PHILIPS 42PFL3527H/12 alma şansı var.

Philips in fazladan 1 usb girişi var. Philips de olmayan başka girişler LG de var. LG ye göre biraz daha kalın geldi bana. İnternete bağlanıp youtube dan video izleniyor (Smart tv özelliği mevcut). Kablosuz aparatla internete bağlana biliyorsun (TV ile beraber gelmiyor kendin parayla alıyorsun). LG daha şık bir yapıya sahip (Bence). Görüntü kalitesi için görmeden birşey diyemem. Biraz daha fazla para verip alına bilirmi? Evet bence alına bilir. Teknosa fiyatı "2000 TL" Açıkcası ben bu kadar parayı vermem bu tv ye. en fazla 1500 TL veririm. Ama sen ucuza buldum diyorsan LG yerine bu tv yi alabilirsin.

Çok teşekkür ederim sağolun, sanırım LG alacak yine fiyat farkı var çünkü ucuza bulsak da, o kadar değmez bence.

• Arkadaşlar 42ls5600 TV elime 2 gün önce ulaştı. Altyazılı filmlerde sorun yok. İlk taktığımda türkçe karakter sorunu yaşadım. Word' den ingilizce karaktere çevirdim altyazıyı öyle izlenebilir. Ama TV nin ayarlarında altyazı seçeneklerinde türkçe seçimi vardı. ona aldım sanırım o sorunda çözüldü. Denedikçe söylerim. Görüntüler gayet net. Ben memnun kaldım. 3-3,5 metre mesafeden izliyoruz. Küçük ekran alanlara bir şey diyemem ama bir süre sonra büyüğünü alsaydım diyeceksiniz. Sonuçta atalarımız güzel demiş " Öküzün büyük olsun, koy çekmezse çekmesin"
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamsı Beyrek -- 26 Temmuz 2012; 16:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

hep 42 olandan bahsedilmiş. 47ls5600 alan varmı.
    Ben 47 almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan varmı.

42 ile 47 Arasındaki fark Boyut farkı ve fiyat farkı başka bir fark yok. Bu arada şu inc-->cm dönüşümü hakkında bilmeyenler için bilgi vereyim. 42 x 2,54 = 106,68 cm (~107 ekran)...

47 x 2,54 = 119,38 cm (~120 ekran) Çok büyük fiyat farkı yoksa 47 yi al.
  • quote:

quote:

Bilgi için tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Önceki sayfalarda scarttan bağlayan bi arkadaş görüntünün beklediğinden çok daha iyi olduğunu söylemiş. SD yayın için veya düşük çözünürlüklü videolar için görüntü nasıl 720p ve altı için yani bilgi verebilecek var mı? Online film dizi sitelerine giren oldumu pc vs. ile veya düşük çözünürlük / bitrate olan 700-1000mb lık filmlerde?

ben 1-1,5 gblık filmleri dibim düşerek izlemiştim. (ama sıkıştırılmış HD idi.) bilmiyorum fark edermi
  • Herkese merhaba... Bende bundan almayı düşünüyorum lakin şu an Teknosa fiyatı 1399 TL 42' olan Vatan Computer da yok.. Fiyat düşermi bir bilginiz varmı.. Yorumların hepsini okudum ve bu modeli almaya karar verdim .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.