Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erolihsan

42" olanı Vatan Bilgisayarda 1299 TL ye düşmüş , indirim bu hafta sonuna geçerliymiş.

Kararsız kaldım 3D bir televizyon almayı düşünüyordum arada 3d film indirip izlerim diye.

Arkadaşlar bu tv yi alırsam oturma odasına koymayı düşünüyorum oda 3metre civarı, sıkıntı çıkarır mı bu mesafeden izlemek ?

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-42ls5600-42ls5600-led-full-hd-107cm-tv,-1920x1080,-100-hz,-dlna-,3xhdmi,-usb,/productdetails.aspx?I_ID=59761

İzleme mesafesi bir sorun çıkarmaz hatta büyük bile gelebilir ilk başlarda.Sonra küçük gelir tabi Fiyat piyasada ki en iyi fiyat ben dün 32LS5600 aldım vatandan oradaki adam haftasonu indirim var demişti zaten

hocam sen monitor olarak kullaniyosn sanirim nasl performansi

Bugün kuracaklar daha bilmiyorum.Ama şöyle söyleyeyim elektronik eşya alırken bütün sitelerin noktasından virgülüne kadar araştırırım ben.Bunu alırken de öyle yaptım bir sürü kişiyle konuştum.En az 10 kişi sorun yaşamadığını söylediği için aldım.Zaten tepkime süresi 2ms.Monitör için alınabilcek en iyi F/P oranlı ürün.

vatan a gittim 37" alayım diye stokta yoktu :)
    hocam kurulumu yapıldıktan sonra yorumlarınızı izlenimlerinizi yazar mısınız siz de ?
    Çok teşekkürler..

• Yazarım tabikide bu pazartesi falan deneyebilirim.Bende 37 almadığıma pişman oldum şuanda zaten 200 lira için değermiş
  • Merhaba;

Bende bu ürünü almaya karar verdim. Benim için mkv oynatması ve teledünya için hd yayınları da alabilecek conax modül takabilmem önemliydi. Mkv de sorunsuz olduğunu okudum, dvb-c tuner de olduğu için teledünyada da sorun yaşamayacağım diye düşündüm. Ancak biraz önce lg destek hizmetlerini aradım; dvb-c tuner yok, conax modül takamazsınız dediler. Kafam karıştı. Conax modülle bu seriyi kullanan var mı acaba?

Teşekkürler.
  • quote:

Yazarım tabikide bu pazartesi falan deneyebilirim.Bende 37 almadığıma pişman oldum şuanda zaten 200 lira için değermiş

evet bende 32 diye gittim ama baktım 37 daha tatlı :))
    42 ye baktım o da büyük göründü, odada duracak sonuçta salonda değil..
    37" ideal olacak sanırım :)
    özellikle bilgisayar bağlantısı konusunda izlenimlerinizi bekliyorum hocam, teşekkrler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxi

Merhaba;

Bende bu ürünü almaya karar verdim. Benim için mkv oynatması ve teledünya için hd yayınları da alabilecek conax modül takabilmem önemliydi. Mkv de sorunsuz olduğunu okudum, dvb-c tuner de olduğu için teledünyada da sorun yaşamayacağım diye düşündüm. Ancak biraz önce lg destek hizmetlerini aradım; dvb-c tuner yok, conax modül takamazsınız dediler. Kafam karıştı. Conax modülle bu seriyi kullanan var mı acaba?

Teşekkürler.

Aynı şeyi ben de merak ediyorum, bu tvde dvb-c tuner var mı acaba?
  • Arkadaşlar tv kuruldu ancak renkler çok soluk duruyor babam öyle dedi.Normal kablolu yayın var kutusuz anten şeklinde.Kaç yıllık kim bilir ondan mı acaba? TVyi canlı modunda izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bce

quote:

Merhaba;

Teşekkürler.

Kimsenin fikri yok galiba.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba;

Teşekkürler.

Konuyla ilgili olarak bulabildiklerimi paylaşıyorum Bu güne kadar ne teledünya nede modül kullanmadım. Bu linkte ayrıntılı olarak anlatılmış "http://teledunyabilgi.tr.gg/Conax-Mod.ue.l-ile-%26%23304%3Bzlemek.htm" .... Tv nin kullanma klavuzunda ancak bunu bulabildim.

LG 42LS5600 Aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42LS5600 Bilirkişisi

quote:

quote:

quote:

Merhaba;

Teşekkürler.

Konuyla ilgili olarak bulabildiklerimi paylaşıyorum Bu güne kadar ne teledünya nede modül kullanmadım. Bu linkte ayrıntılı olarak anlatılmış "http://teledunyabilgi.tr.gg/Conax-Mod.ue.l-ile-%26%23304%3Bzlemek.htm" .... Tv nin kullanma klavuzunda ancak bunu bulabildim.

LG 42LS5600 Aldım.

Hocam 32LS5600 modelinde güncelleştirme yapamıyor muyum? Listede 32' ve 37' güncelleştirmeleri yok sanki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba;

Teşekkürler.

LG 42LS5600 Aldım.

Hocam 32LS5600 modelinde güncelleştirme yapamıyor muyum? Listede 32' ve 37' güncelleştirmeleri yok sanki?

"RF In :1 (T/C) or 2 (T/C, S2) or 1 (T2/C)" Arkadaşlar bunun anlamını bilen varmı? yabancı bir internet sitesinde TV nin özelliklerine bakarken karşılaştım. RF tuner de "C" özelliği var galiba? (Kesin var demiyorum!!)

LG nin sitesinde ürün desteği ne tıklayınca göstermiyor ama 42LS5600 ün olduğu güncelleme dosyasındaki listede 32LS5600 ün adıda mevcut. Yani bu demek oluyor ki evet yazılımı güncelleye biliyorsun....

LG 42LS5600 Aldım.

• Emin misiniz bu konuda bir sıkıntı yaşamayayım? ZC ne demek sonundaki ? Bir de link atabilir misiniz çok şey istedim ama daha 3 saat oldu kurulalı çözemedim
  • quote:

Emin misiniz bu konuda bir sıkıntı yaşamayayım? ZC ne demek sonundaki ? Bir de link atabilir misiniz çok şey istedim ama daha 3 saat oldu kurulalı çözemedim

Az önce LG nin ingiltere sitesinden kontrol ettim. 32LS5600 ü Kesinlikle ve kesinlikle güncelleye biliyorsun. Güncelleme konusunda için rahat olsun. Linkinide vereyim sana. "http://www.lg.com/uk/support-product/lg-32LS5600" İkide bir link veriyorum. Forumdan atmazlar beni inşallah :) "ZC" önemli birşey değil güç tüketimiyle ilgili bir kodlama ona kafanı takma...
  • quote:

quote:

Emin misiniz bu konuda bir sıkıntı yaşamayayım? ZC ne demek sonundaki ? Bir de link atabilir misiniz çok şey istedim ama daha 3 saat oldu kurulalı çözemedim

Az önce LG nin ingiltere sitesinden kontrol ettim. 32LS5600 ü Kesinlikle ve kesinlikle güncelleye biliyorsun. Güncelleme konusunda için rahat olsun. Linkinide vereyim sana. "http://www.lg.com/uk/support-product/lg-32LS5600" İkide bir link veriyorum. Forumdan atmazlar beni inşallah :) "ZC" önemli birşey değil güç tüketimiyle ilgili bir kodlama ona kafanı takma...

Çok teşekkür ediyorum size

Ben yinede Türkiye sitesinden indirdiğim şeyi mi güncelleyeyim yoksa ingiltere sitesinden mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 21 Temmuz 2012; 23:44:19 >

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ediyorum size

Ben yinede Türkiye sitesinden indirdiğim şeyi mi güncelleyeyim yoksa ingiltere sitesinden mi ?

Fark etmez 2 side bire bir aynı dosyalar. Bakmadım ama biti bitine boyutları bile aynıdır...

• Televizyonu güncelledim dediğiniz gibi ikiside aynıydı zaten.Kanal geçişleri gözle görülür şekilde hızlandı.Diğer değişiklikleri anlayamam heralde 82 ekran küçük mü kalır diyordum pişman olmuştum 200 lira verip 94 almadım diye ama şuan tam oldu odaya.Siz siz olun mağazada bakıp karar vermeyin ölçüleri evde duvarınıza çizin
  • @Kragger hocam hayırlı olsunn
    pc bağlantı deneyimlerinizi de bekliyoruz, takipteyimm :))
  • arkadaşlar yumatu IQ plus kullanıyorum tv izlerken yukarıdan aşağıya doğru 7 cm kadar enine şekilde taraklanma oluyor oyun için pc bağladığımda yada tv ye harici hdd bağlayıp film seyrederken taraklanma olmuyor tv mi sorunlu yoksa sorun uydu alıcıdan mı kaynaklanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

@Kragger hocam hayırlı olsunn
    pc bağlantı deneyimlerinizi de bekliyoruz, takipteyimm :))

iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratd555

arkadaşlar yumatu IQ plus kullanıyorum tv izlerken yukarıdan aşağıya doğru 7 cm kadar enine şekilde taraklanma oluyor oyun için pc bağladığımda yada tv ye harici hdd bağlayıp film seyrederken taraklanma olmuyor tv mi sorunlu yoksa sorun uydu alıcıdan mı kaynaklanıyor

başka uydu deneyebilirsen yada uydunun tvye bağlantı şeklini değiştirip deneyip paylaşırmısın mesela uyduyu av çıkışı varsa ordan bağla scart bağlıysa direk kırmızı beyaz sarı bağlayıp bi de onları deneyip yazarsan yardımcı olalım muhtemelen bağlantı şeklinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Sniper Elite V2 oynuyorum PC-HDMI bağlantısı ile...
    en ufak bir input lag yok...görüntü kalitesi mükemmel önceki LED monitörümle aynı performansta...
    LS5600 serisi çok kaliteli olmuş gerçekten...
    tavsiye ederim...

3 arkadaş almayı planlıyoruzdahttp://forum.donanimhaber.com/m_63520400/tm.htm şu konuya yazarsanız memnun oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.