Kullananlar ürün hakkında yorum alabilirmiyim? Memnunmusunuz?
Ben de bir soru sorayım.
Bunun uydu alıcısı şifre kırma özelliğine sahip mi? Yani ntvspor da maç çıktığında şifre çözebiliyor mu?
hayır degıl
arkadaşlar favori listesinden seçilen kanal nasıl kaldırılır?
arkadaşlar 375s yazılım yüklemesi yapanlar ne gibi fark gördü? yazılım tam olarak neye yaradı?
bensahsen tvde net olmadıgından wifi dongleda almadıgımdan guncelleme yapamamıslardanım henuz
degecek bırsey varsa
20 metre ethernet kablosu yapmaya hemen guncelleyeyım :)
yada bi orjınal wifi dongle alayım
Yaklaşık 2 haftadır bu televizyonu araştırıyorum birçok yerde olumlu yorumlar gördüm ve duydum. ürünü bizzat giidip incelleme fırsatım olmadı. İlk baştaki olumsuz yorumlar baya canımı sıktı acıkcası Hz olayına kafasını takanlardan biri olarak vaazgeçme aşamasına gelmiştim. fakat kararımı tekrar değiştirdim ve birazdan ürünü 1600 tlye sipariş edecem umarım pişman olmam..
Ben bu LG 42LV375S yi almayi düsünüyorum fakat WEB Browser dan Flash Player 11 olmamasi sebebiyle video seyredememe sorunu kötü.Biraz arastirdim LG uygulama gelistirme sayfasinda bu LG 42LV375S yada tüm lg smart tv ler icin en son cikan bir SDK var 20 Ocak 2012 tarihli orda ki yazida, bu uygulama LG Flash Air 3.0 i iceriyormus. Baska sayfada da Bu Flash Air 3.0 Flash Player 11 i iceriyor yaziyor. LG tv em olamdigi icin yükleyip deneyemiyorum. siz belki yükler ve sonucu yazabilirsiniz! LINK:http://developer.lgappstv.com/devel/dnt/retrieveDNTInfo.lge?order=&docNo=809&docTpCode=DL3002&schType=title&schCondition=#
Ayrica Lg nin forum sayfasinda " 2012 Model LG TV alirken Flash Player 11 yüklü mü" diye sorun demis LG nin elemani yani 2012 üretimi LG Tv lerde Flash Player 11 varmis ama belki yukardaki SDK yi yüklerseniz de Flash Player 11 yüklenir! Slm.
yazılım gelıstırıcı uyesı olmayanlara ındırme ıznı vermıyor sdk'i :(
quote:
Orijinalden alıntı: McOrco
herkes üye olabiliyor 2 part rar dosyasi biri 280 Mb digeri 200 Mb indirip baska siteye yüklemeye gerek yok üye olan baska yenilikleri de her zaman icin indire bilir! 19 ocak 2012 tarihli SDK da Safari Browser dan bahsediyor onu da yükleye bilirsiniz!
quote:
Orijinalden alıntı: Emmu
quote:
Orijinalden alıntı: McOrco
herkes üye olabiliyor 2 part rar dosyasi biri 280 Mb digeri 200 Mb indirip baska siteye yüklemeye gerek yok üye olan baska yenilikleri de her zaman icin indire bilir! 19 ocak 2012 tarihli SDK da Safari Browser dan bahsediyor onu da yükleye bilirsiniz!
tamam ındırelım kuralım bılgısayarımızada tvye ne faydası olacak?
sdk software developer kit - yazılım gelistirici seti
tvle ne alakası var?
sdk flashda icerir operda safaride...
tvye bı faydası yok bunun tvde ne varsa o tv ıcın bı guncelleme cıkmadıkca bıseye yaramaz
Bu televizyonu teknosa 1299 tl den satacak buğün ayrıca 100 tl hediye çekim var bana 1199 a mal olacak tavsiye edermisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
Bu televizyonu teknosa 1299 tl den satacak buğün ayrıca 100 tl hediye çekim var bana 1199 a mal olacak tavsiye edermisiniz?
Selamlar, bende git-geller içindeyim, TV hakkında hiç bilgim yoktu ama bu 3 sayfayı okuyarak az buçuk bilgi sahibi oldum. Ama hala kararsızım
arkadaşlar herkese merhaba ben bu lv375s ten almayı düşünüyom virelles kablosuz kulaklığı destekliyormu aceba benim için çok önemli işitme kaybım var telin sesini kulaklıkla dinlemek için yardımcı olursanız sevinirimşu an teknosada 1299 tl
arkadaşlar herkese merhaba bende bu lv375s ten almayı düşünüyorum ama benim iştme kaybım var evde çocukları yüksek sesle seyretmemden dolayı sıkıntıya sokuyorum bu tv virelles kablosuz kulaklığı desteklermi aceba bana yardımcı olursanız minnettar olurum deneyen veya kullanan varmı bende teknosadan 1299 alacam kulaklık meselesi benim için hayati önemde
baktım sizin için
kulaklık cıkısı var yanda usb portlarının ve kart yuvasının ustunde standart 3.5 mm kulaklık
kullanabılırsınız rahatlıkla
bu sabah forum ankara şubesinden aldım. servisin getirip kurmasını bekliyorum. inş memnun kalırım. yorum yapan arkadaşlar önerirmisiniz felan demiz ama çok güzel bir tv deseler bile bu fiyata bulmanız bugunlük imkansız . magazalara adetli gelmiş bu üründen 2 3 4 5 adet olarak magaza büyüklügüne göre yollamışlar. o yüzden bu saatten sonra hiç magazaya gitmeyin bile. yanında 2 adet 8 gb flash bellekte aldım. herkese 1er adet veriliyodu. ilk müşteri oldugum için bana 2 adet alma şansı verdiler.
Bende aldım bugün.İnşallah memnun kalırız.50 hz mi 100 mü o konuyu sormadım bile.Samsungun modelini almıştım bundan bir kaç ay evvel babamlara.Lcd idi o.Bunun dahili uydu alıcısı olması ve Led olması ve yorumların bir nebze iyi olması nedeniyle biraz da şansla alabildim.
Hayrlı olsun ben 1 ay içerisinde kurduracağım tv yi.