Şimdi Ara

LG 42LV375S (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
40.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: ertugrul33

UZAK DURULACAK BİR TV LV 375 S
    50 HZ
    1080İ
    AYNA NİYETİNE KULLANILANABİLİNİR
    KİTAPÇIĞI SON DERECE YETERSİZ

DİĞER YANDAN MKV DİVX DVD MP4 GÖSTERİYOR HARİCİ HARD DİSKTEDE GAYET BAŞARILI

Şu hz olayından bir vazgeçemediniz.

yok bizim millet taktı mı takar. bu arada ilkte çok canım sıkılmıştı aldığıma ama şu an gayet memnunum. hele ki ps3 oynarken oldukça iyi keyif alıyorum ekran aydınlatması iyi görüntü kalitesi muhteşem.
  • birçok olumsuz yorum olduğundan sormak istedim arkadaşlar

samsung UE-40D5500
    ve
    LG 42LV375S arasında kaldım

ozellıkler birbirine denk gibi gozuksede

lg dahili hd uydu alıcısı olması ile öne çıkıyor gibi

bugun alacagım hangısını onerırısınız
    showtv bulamama sorunu dışında ne gibi sorunları var cıhazın?
  • dts ses kodeğini çalamıyor,dahili web browseri video görüntülerini oynatamıyor,bunun dışında hd yayınları alması,ekranın parlama yapmaması,dlna desteği ile bilgisayarda ki dosyaları oynatması,çerçevesinin parmak izi bırakmaması beğendiğim özelliklerinden.Bu tv hakkında çok olumsuz eleştiriler yaptım ama şimdi genel olarak memnun sayılırım,dolar kurunu göz önünde bulundurursak 1500 lira seviyesinde alınabilir bir tv.
  • Merhaba arkaşdalar. Buğün İtibariyle Teknosanın Turuncu İndirim Kampanyasında İndirime Girmiş Olan 42LV375S Tv sini 1599 Tlye Babamlara Aldım. İlk İzlenimim Çok İyi. Çoğu Kişi Bana Katılmaya Bilir. Olay Şimdi Arz Talep Meselesi. Siz TV de Ne Görmek İstiyorunuz Tv Size Ne Sunuyor. İStediğiniz 3D mi, Smart Tv mi , Hd Yayınmı , Medai Oynaıtıcımı. Yüskek Hz Li yayınmı? Yada Hepsimi. ? Bende 1,5 Yıldır Sams ung 40C650 Tv sine Sahibim

Mesala Ben kendi tvimde taş patlasın 3- yada 5 defa smart tv de facebook uygulamasını kullanmışımdır. çünkü kumandandan yazmak klavyeyle yazmak gibi deil. Şahsen ben Pc yi bırakıpta Tv nin kısıtlı imaknlarıyla nette gezmek istemem. Ama 375S bu konuda insanı tatmin ediyor. Şimdi Biraz Zayıf Olabilir ama güncellemeler ile gelişecektir eminim. (benim c650 de de öle olmuştu :) )

Hz Olayında da ; 100 hz olsun yok yok 400 hz olsun , yok yok 800 hz çıkmış o olsun diye diye gidip yığınla para ödeyip tv leri bizlere aldırtıyorlar. bende kendi tv mi alırken yok dedim kesinlikle 100 hz olsun Daha Falza para verip aldım. . eve geldim taktım bi baktım Yayında 50 hz yazıyor şok oldum. Sordum Tr Standartında Yayınlar 50 hz dediler. ne oldu gitti bizim fazla para. :D 100 hz tv de 50 hz mahkum kaldık. Bence bu Hz Olayını fazla kafanıza takmayın. Ben 400 Hz Tv de de yayın izledim. öle off aman allahım diyebileceğim bi fark göremedim. 400Hz için Okadar para verilmez (3d izleiyecekseniz o ayrı bi mevzu.)

usb den media oynatma , Dlna ile Pc deki paylaşılan klasölere ulaşma , işte en sevdiğim özellik bu ne format olursa olsun ne boyutta olursa olsun. filmi HDD den ve pc den açıyor canavar gibi oynatıyor. Bu Özelliği hepimiz kullanırız devamlı. 375S bunda da gayet başarılı.

Gelelim Dahili Hd Uyduya. Ben Dm800Hd Kullanıcısıyım. Kesinlikle Şahsi Görüşümdür Bence Hd Yayınlarda (TrtHd VE Atv Hd de) DM800Hd ile arasında bi fark göremedim. sd yayınlarda da dm800hd biraz daha canlı geldi. Next 2000cıs uydusu var. u scarttan bağladım. Aman allahım one resmen görüntü çamur. Berbat bi yayın var. Hemen söktüm kendi uydusunu kullanmaya devam ettik. Ama uydu içerii çok zayıf. kanal taşıma silme tarama çok zayıf ve çok karışık. Sonuç Hd Uydu Çok İyi.

Genel Sonuca Gelirsem. Tv Benim ihtiyaçlarımı uygun fiyata çok iyi karşıladı. orta hallice ürünlernden bu fiyata 106 ekran br tv 1100 tl , birde hd uydu alıcısı klon falan 300 tl birde media oynatıcı alsam 200 tl oldumu size 1600 tl , çıktı aynı kapıya.
    Dediğim gibi Arz Talep Meselesi.

not:375s için yazdığım herşey kendi şahsi görüşümdür. saygılar.

• bende aranıza katıldım ve çok çok çok menunum 42lv375s den :)

yedekledigimiz kanal listelerini pcde editleyebildigimiz bir editor varmı acaba?

xxLV375S-ZC00001.TLL seklınde yedekleyebılıyorum
    ama eskı edıtorlar yenı tvlerınkını acmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 28 Kasım 2011; 19:52:08 >
  • bu forma girip ilk başta bu yorumları okuyan birisi olumsuz kanaat edine bilir fakat ben tv den çok memnun kaldığımı belirtmek isterim .
    kurcaladıkca daha bi zevk vermeye başladı.
    yanlız bir şey farkettim meğer bizim bazı tv kanallarının görüntü kaliteleri ne kadar düşükmüş tv bütün ayıpları gösteriyor
    arkadaşların yardımlaarı için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqwert

bu forma girip ilk başta bu yorumları okuyan birisi olumsuz kanaat edine bilir fakat ben tv den çok memnun kaldığımı belirtmek isterim .
    yanlız bir şey farkettim meğer bizim bazı tv kanallarının görüntü kaliteleri ne kadar düşükmüş tv bütün ayıpları gösteriyor

iyikide o yorumlar var
    talep düşüyor
    fiyat düşüyor
    :)

kargo dahil 1492 ye asla alamazdım yoksa :)

urunden bende aşırı memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: zaqwert

bu forma girip ilk başta bu yorumları okuyan birisi olumsuz kanaat edine bilir fakat ben tv den çok memnun kaldığımı belirtmek isterim .

iyikide o yorumlar var
    talep düşüyor
    fiyat düşüyor
    :)

kargo dahil 1492 ye asla alamazdım yoksa :)

urunden bende aşırı memnunum

bende 1600tl 12 taksite aldım servis gelip kurdu ve cok iyi fiyata aldığımı söyledi.
    şu ntv deki maçlar için biss şifresi nasıl gireceğiz bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

• dahili uydu alıcıda biss key yok die biliyorum ama yinede diger arkadaslardan yanıt bekleyelım
  • bende bi kaç gün önce bu televizyondan 1600 tl aldım. 35 tl lik hdmı kablo ve 70 tl lik duvar askı aparatında hediye geldi. burada yazan bunca olumsuz yoruma rağmen aldım. iyikide almışım. bahse konu olumsuz yorumların hepsinin bir çözümü var. sadece işi biraz bilmek gerekiyor. hd alıcı çok mükemmel. özellikle hd yayınlarda ve manuel renk ayarında mükemmel bir görüntü veriyor. ilk açtığımdaki siyah renklerin detaysız oluşu renk ayarıyla giderilliyor. ayrıca kanal listesi istediğiniz gibi düzenleniyor. 3500 tl lik samsung ta bu liste düzenlenmiyor. ekranın yansımasız oluşu çok güzel. flaş disk ten her türlü film resim mp3 açması mükemmel. 100 hz olayı diğer 800 hz tv ler gibi. yani tv 50 hz fakat yazılım sayesinde 100 hz lik yani 4 ms lik bir görüntü veriyor. zaten 50 hz görüntülü eski bir tv ye bakarsanız farkı anlarsınız. özellikle ekranların alt kısmından hızla geçen alt yazılar da çok farkediliyor. arkadaşımdaki 3500 tl lik 40d7000 samsung 800 hz de 100 yada 200 hz lik bir tv. yazılımla 800 hz gibi bir görüntü veriyor. hemide 42 inç. emin olun ikisinide izleyince öyle aman aman bir fark göremiyorsunuz. bence sadece ses kalitesi sony ye göre biraz düşük. kesinlkle herkeze tavsiye ederim. interneti olanlar gelişmiş ten tv yazılımını güncellerlerse daha da iyi verim alırlar....

• Neredeyse bu konudaki bütün yorumları okudum. Yaklaşık 2 aydır bu tv yi kullanmaktayım. Ilk yorumlara bakıp bu tv hakkında kötü düşünceye kapılabilirsiniz ama şahsen çok memnunum. Tv nin dts-flash desteği olmaması benim için büyük kayıp fakat diğer yandan dahili hd alıcısı gayet başarılı, tüm formatları okuyabiliyor ve dlna olması da çok hoş. Bunlar şahsi görüşlerimdir.

Ayrıca sormak istediğim; bazı arkadaşlar lg tvlerde airties 2310-2410 modelleriyle wireless lan sorununu çözmüşler, bu modelde denediğiniz ve çalışan bir kablosuz alıcı varmı? cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamersoft

Neredeyse bu konudaki bütün yorumları okudum. Yaklaşık 2 aydır bu tv yi kullanmaktayım. Ilk yorumlara bakıp bu tv hakkında kötü düşünceye kapılabilirsiniz ama şahsen çok memnunum. Tv nin dts-flash desteği olmaması benim için büyük kayıp fakat diğer yandan dahili hd alıcısı gayet başarılı, tüm formatları okuyabiliyor ve dlna olması da çok hoş. Bunlar şahsi görüşlerimdir.

Ayrıca sormak istediğim; bazı arkadaşlar lg tvlerde airties 2310-2410 modelleriyle wireless lan sorununu çözmüşler, bu modelde denediğiniz ve çalışan bir kablosuz alıcı varmı? cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.
    Saygılar

airtiesler vs urunler son cıkan bu tvlerde caslısmıyor (2011 sonrası)
    orjınalı en ucuz dogubank karsısındakı lg bayısınde
    60 lıra

• arkadaşlar lg sitesindeki son software yi yükleyebilen varmı?

http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LV375S&matchedModelCode=7400004290&searchEngineModelCode=42LV375S&initialTab=warranty&targetPage=support-product-profile

bende 04.00.10 versiyonu yüklü bunu yüklemeye çalışınca falşı takınca hemen yeni versiyonu buluyor. bu 05.10.02 flalştan kopyalanıyor diyor. güncelleme başlanıyor diyor. tam güncellemeye başlayınca bilinmeyen hata diyor kalıyor. deneyen varmı hiç...

şuan bir sıkıntı yok ama bu versiyon çıktığına göre mutlaka birşeyleri geliştirmişlerdir. yapsak iyi olur. ya enerji tüketimine fayda eder ya görüntü kalitesine. mutlaka bir faydası vardır. birkaç hata giderilmiştir...

• evet
    GP3_DVB_EU_BB_MP_113Q_C0_RevNo59074_V05[1].10.02_111125_ota_V2_SECURED.epk

bir dosya

guncellemeye baslasakta
    hemen basında bılınmeyen hata diyip duruyor guncelleme
  • peki internetten denedinizmi güncellemeyi hiç hangisini buluyor yada kuruyor. bende internet yok o yüzden deneyemdim...
  • bu tv yerine 42LV4500almak mantıklı mı? farkları, birinde dvb-s2 var diğeri 400 hz diye geçiyor. bu entegre hd olayı çok gerekli midir? daha sonra tvnin arkasına takılan harici aparat alsak daha mantıklı olmaz mı?
  • netten denemedım

ıkı kumanda sorun olmazssa sızın ıcın olabılır neden olmasın
  • ya meraba millet 'LG 42LV375S' almayı düşünüyorum 3-4 gun ıcınde ve tam olarak son yorumunuz nedır bu urunle ılgılı su anda bı sıtede -1650 tl taksitli hali- sanırım alırsam ordan alıcam ve bişey merak ediyorum uydu alıcısı sorun çıkartıyomu ve usb den resimlere bakarken müzik açabliyomusunuz? şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimj0kk -- 8 Ocak 2012; 5:10:57 >
  • merhaba. televizyondan gayet memnunum. internetim yok. o yüzden onla ilgili bir fikir veremem. kanal geçişleri gayet hızlı fakat hd kanallar biraz yavaş. yaklaşık 1 sn de falan geliyor. zaten 3 tane hd kanal var. trt hd atvhd ahaberhd.. normal kanallar çok hızlı. flas diskten filim müzik fotoğraf bakabiliyorsun. fotoğraf bakarken müzik çalmıyor bildiğim kadarıyla. görüntü net. kullanımı kolay. dahili hd uydu alıcısı bir avantaj. ben bir eksiğini görmedim bu güne kadar. Bir bilişim sitesinden 1600 tl ye aldım. tek kumanda gayet iyi. yansımasız ekran.ince ve şık dizayn..
  • Selamlar,

Okadar kötü olumsuz yazılar okudumki bu rağmen gittim aldım. Hiçde pişman değilim gayet iyi bu paraya fazla bile. benimde çok fazla şikayetlerim oldu ilk başta kanal arama silme sıralama gibi facebook giriş gibi ama kurcaladıkça öğreniyorum. SAT üzerinden yayınları izliyorum. kablo ile modeme bağlı tv. modemin wireless'nı kullanarak IPad bağlantısını yaptım çoğu zaman Ipad ile kumanda ediyorum tv yi. kumandadan daha keyifli. ayrıca Iphone ilede oluyor. DLNA çok başarılı. HD yayınlar filmler çok iyi. yanlız eski sinema ses sistemim çöp oldu Toslink&coax olayından dolayı. dönüştürüceler var ama pahalı değmez. Bide tv nin dreambox muhabbeti gibi servere bağlanma olayı olsaydı keşke ii olurdu :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.