Şimdi Ara

LG 42LV375S (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
40.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • McOrcO Hocam zahmetin için saolasın teknosaya gittiğimde şoke oldum çünki bu üründen her şubeye 2 adet satma hakkı vermişler vatandaş resmen aldatılıyor boş yere bizim vaktimizi heba ediyolar günlerce televizyonda bangırbangır reklamlar zannedersinki en azından her şubeye 30-40 adet gelmiş ama nafile üç kağıtçılığın alası sen boş yere kendini nafile proğramla karar ver almaya gidince fiyasko
  • teknosadan bu ürün için elim boş çıkınca bende o sinirle media marktan televizyonsuzluğa acil çözüm babında samsung 32d550 aldım 799 a ve büyük ekran için pusuya yattım 42lw550 ne zaman 2000 e düşerse mediada çünki 5 yıl garanti ile almalıyım riski minimize etmek için tüfek dolu bekliyorum hadi hayırlısı bundada var bi hayır
  • merhabalar.. an itibariyle televizyonu almış bulunmaktayım. açıkçası forum bornovaya tamamen gezi amaçlı gittiğim yerden tv le döndüm.. araştırma yapayım dedim ilk mesajları okuyunca içime bi kurt düştü yutkunamadım :) sonraları sorunların biraz olsun düzelebildiğini görmek sevindirdi. şuan tv evde fakat çeyiz maksadıyla alındığı için kutusundan çıkmamış vaziyette. aldığım arkadaşa okuduklarımı ilettim bıyık altından güldüğünü hissetmeme rağmen iyi tv aldınız sorun olmaz olsa bile çözümleri vardır dedi fakat almış bulunduğum için yapacak birşeyin olmadığını düşünüp evin yolunu tuttum. iyimi çıkacak kötümü bilmiyorum elektronik işi şans işi birazda ama yücel bey aklımda :)
  • iyi çıkmasına iyi çıkarda yerinizde olsam bi kontrol ederdim
    özellikle çeyiz için aldığınızı evlenmeden açmayacağınızı oradada söylediyseniz anında kontrol ederdim
  • söyledim bir açar bakarız isterseniz dedi. daha sonra bir eksiği çalışmama sorunu filan olursa dedim. kutuyu açmazsanız zaten teknik servis ekstra para almaz gelir kurar herhangi bir sorun olursa televizyonu geri götürüp yenisini getirir dedi. zaten çalışmasa bile tamir olup gelir de işte söylenen o bende açmadım kaldırdım odada duruyor. seneye güncellemesi herşeyini bir kerede kurarlar diye düşündüm ama bilmiyorum kararsız kaldım
  • Cuma günü kurulumum gerçekleşti.

Genel anlamda memnunum.Ancak kanal geçişleri yavaş.Kumanda kullanışsız.

Görüntü vs güzel.Beni tatmin etti.Ses olsun bana yeter.

Tv büyük olmalı mantığıyla almayın.İlk başta benim eve büyük gibi geldi ama alıştım.90-95 cmlikler olsa güzel olurdu.4,5 mt izleme mesafesi.

Hd kanallar çok güzel.Diğerleri de iyi genelde.

Herkes güle güle kullansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Cuma günü kurulumum gerçekleşti.

Genel anlamda memnunum.Ancak kanal geçişleri yavaş.Kumanda kullanışsız.

Görüntü vs güzel.Beni tatmin etti.Ses olsun bana yeter.

Tv büyük olmalı mantığıyla almayın.İlk başta benim eve büyük gibi geldi ama alıştım.90-95 cmlikler olsa güzel olurdu.4,5 mt izleme mesafesi.

Hd kanallar çok güzel.Diğerleri de iyi genelde.

Herkes güle güle kullansın.

biz bu kumanda ile kullanıyoruz extra özellikleri kullanmayacağımız zamanlarda
    gayet iyi oluyor

kibrit kutusu boyunda
    7 tuşlu
    kibrit kutusunun 4 de biri kalınlıgında

anahtarlık çengelinide çıkardım

çok iyi oldu
    öneririm bulursanız

LG 42LV375S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 26 Mart 2012; 17:57:33 >

• Malesef tüm kanallarım bu akşam kumanda üzerindeki yanlış bir hareketimle gitti ve otomatik arama ile kanalların sadece bir kısmını (yetersiz) kısmını bulabildim.

bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56817313/tm.htm

şunu bi dene. olmazsa servis yetkilisini çağırın usbden yükler.
  • sivert hocam teşekkürler neyseki o akşam hallettim ama kanal listesi karmakarışık.Vaktim de olmadığı için düzenleyemedim.Artık yavaş yavaş yaparım onu ama bir daha kurcalamak mı ıhh ıhh
  • Selamlar,

Birkaç hafta önce bende bu LG 42LV375S aldım. Üründen gayet memnunum. Bugün forumda konuları okurken ülke olarak Almanya seçince daha fazla uygulama yüklenebildiğini yazıyordu. Ülke değişirse kanal listesi silinir yazıdı ekranda, önce vazgeçtim sonra merak ettim kabul ettim. Haliyle tüm kanallar uçtu. Almanya ayarlı iken Türksat uydu ayarını yapamayınca da cihazı fabrika ayarlarına geri çevirip sıfırdan ayarlama cihetine gittim.
    Zaten kurulum yapılırken servis sadece Turksat ayarını yapmış Hotbird ayarlarını yapmamıştı. Her ikisini de yaparım diye Turksat ve Hotbird uydularını ayar grubu 2 ve 3 olarak ekledim. Diseq olarak A seçtim arama yaptım ama ilk aramamda ve sonraki denemelerimde olduğu gibi Hotbidr kanallarını yine bulamadı.

Ülke olarak Türkiye seçince ayar grubu olarak turksat default seçili geliyor ve silemiyoruz. Bu ayarda diseq kapalı olarak geliyor. Elle eklediğim diğer iki ayarda diseq A seçtim. Doğru mu seçtim bilmiyorum ama uydu sistemi merkezi olduğu için diseq ayarlarında birşeyler yapılması lazım ama tam olarak nedir bilmiyorum.

Daha önce bu şekilde ayar yapan varsa merkezi sistemde uydu dtv ayarlarını nasıl yapmamız gerekiyor bilgisini paylaşırsa sevinirim. Kanal listesi ile uğraşmamak için arama yaptıktan sonra kanal listesini usb alıp editledikten sonra tekrar tv'ye attım. Sorun çıkmadı ama bir an geldi kanalları değiştirirken sinyal yok demeye başladı, tvy yi kapatıp açınca sorun düzeldi, anlık birşeydi belki bilmiyorum.

Birde Turksat için şebeke arama nasıl yaptırırız, daha önce yaptıran var mıdır? Aynı şey Hotbird için de geçerli midir? Hotbird için bir şebeke arama kanalı varsa frekans değerleri nedir bilen var mı?

Yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

• arkadaşımla 2 ay önce LG 42lv375s televizyon aldık. Arkadaşımın TV'sinde ortada parkak bir şerit çıktı ve garantiye gönderdi. Satıcı 2 hafta sonra TV nin değişmesi gerektiğini söyledi, aynı model hem elinde yokmuş hemde tavsiye etmedi. Sebep olarakta bu seride bu hata ile çok sık karşılaşıldığını söyledi. Buna benzer bi problemle karşılaşan oldumu yoksa adam elinde olmadığı için parayı geri ödemek mi istemedi?
  • Arkadaşlar televizyonda mkv oynatıyorum.Desteklenmeyen ses formatı diyor.Görüntü var,ses yok bu sorunla karşılaşan ve çözen oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparzoni

Arkadaşlar televizyonda mkv oynatıyorum.Desteklenmeyen ses formatı diyor.Görüntü var,ses yok bu sorunla karşılaşan ve çözen oldu mu acaba?

bu bir sorun değil, zaten hiçbir tv usb den dts ses formatını desteklemez. bazı programlar var ses formatını dts den ac3 e çeviriyor ama 45 dk falan sürüyor 5-6 gb lık bir filmse. benim tavsiyem dts formatlı bir şey indirmeyin. ac3 indirin hiç sorun olmaz. aralarında sadece ses farkı oluyor zaten görüntü kalitesi aynıdır. dts daha kaliteli sestir ama tvlerin kendi media playerlarınca desteklenmiyor maalesef. harici bir media player gerektiriyor.
  • değerli dostlar
    lg 42 lv375s model led tv kullanıyorum.. Ethernet kablo ile internete bağlanırken lg remote sorunsuz çalışıyordu..
    Geçen gün Adana Media Marketten Dongle Wifi aldım ve internete sorunsuz bağlanıyorum.. Fakat lg remote tv yi görmüyor...
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim...
  • LG 42LV375S Kanal Editörü

Arkadaşlar daha önce verilen kanal editörleri bu modelde işe yaramıyordu.Bulduğum program yedeklenen kanal listesini açıp düzenleyebiliyor ama televizyonda sorunsuz çalışıp çalışmadığını henüz deneyemedim.

https://skydrive.live.com/?cid=efde66979b38fc6f&sc=documents&uc=1&id=EFDE66979B38FC6F%213629
  • yazılımı güncelleyince kanallar aynen duruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazmaster

LG 42LV375S Kanal Editörü

Arkadaşlar daha önce verilen kanal editörleri bu modelde işe yaramıyordu.Bulduğum program yedeklenen kanal listesini açıp düzenleyebiliyor ama televizyonda sorunsuz çalışıp çalışmadığını henüz deneyemedim.

https://skydrive.live.com/?cid=efde66979b38fc6f&sc=documents&uc=1&id=EFDE66979B38FC6F%213629

editör kusursuz çalıştı
    çok teşekkür ederim.

• Ya kardeşim 50Hz diye takılmışsınız. Ben 60 hatta 75Hz gördüm. 100Hz yazısı tamamen doğru. Yayın destekliyorsa 100Hz kadar yapar mı bilinmez ama 75Hz PC Monitorunun Max 60Hz'sinden iyi oluyor gerçekten.

Gamepad'le oyun keyfi mükemmel. 1080p adam gibi 1080p!!! PS3 olmadığı için deneyemedim. Ben 1599'a anneler gününde Teknosa'dan aldım. Memnun kaldım
  • Arkadaslar benim bir sorum olacak. Bildiginiz gibi TRT olimpiyatlarda dogu tarafından yayın yapıyor. Bende Manuel'de frekansı ayarlayıp kanalı ekliyorum. Fakat kaydetmiyor. Kapatıp açınca tekrar arattirmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı?

Bir diğer kafama takılan da su: ben lig tv nin internet paketini satın aldım. Tv ye kabloyla internet bağlasam acaba kendi browser'indan lig maclarini digiturk play'a bağlanıp seyredebilirmiyim.? Yoksa hdmi ile pc'den goruntu aktarmak zorunda kalacagim. Deneyen varsa cevaplardan cok mutlu olacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.