Şimdi Ara

LG 42LV375S (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
40.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pcden aktarmalısınız
  • 06.01.04 sürüm firmware güncellemesi çıkmış tv üzerinden yazılım güncelleme ile yapabilirsiniz. İnternet sitesine koymamışlar daha.

Birde conax modül kullanarak teledünya yayınlarını izleyen varmıdır?
  • Güncellemeyi internet bağlantısı olmadan yapabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Güncellemeyi internet bağlantısı olmadan yapabilir miyiz?

http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-42LV375S#software_panel bu adreste daha yayınlanmamış. Yayınlandığı zaman indirip flash bellek ile güncelleyebilirsiniz. Yada yetkili servisten yüklemesini talep edebilirisiniz ama bunu ücretli yapıyolar sanırım
  • arkadaşlar bu televizyona uygun wireless adaptör hangi modeldir acaba?
  • Airties in 2410 modelini kullanıyorum. Yalnız bir arkadaşa daha aldık onu çalıştıramadık.Şöyle bir farklılık var benim çalışan adaptörü pc ye taktığımızda broadcam ismiyle görüyor arkadaşın aldığını ise airties 2410 diye görüyor. Airtiesi aradım bu konu ile ilgili hiç şikayet almadıklarını söylediler.
    Satın alırken çalışmazsa geri iade edebilmek şartı ile alın ve tv nizde deneyin derim.
  • 50 liraya 2410 airties almak yerşne
    orjinalı su an teknosada 59 tl dısardakı abartılı fıyatlara kanmamak lazım
    orjınalı alınabılır

ben ıhtıyac duymadıgımdan almadım

2 hafta once cevahır teknosada 2 adet gordum
    fıyat yazmıyor uzerınde kasada okutunca 59 cıktı

gelelım yazılım guncelleme ısıne

sonunda tvyi nete bağlayıp yazılımını günclledim
    orjinal yazılımı 04.00.39 muş

üzerine 05.01.10 kurdu
    birdaha gğnzelleme denetle dedim
    en son güncelleme olan
    06.01.04 e yükseltti

ne değişti? açıkcası hiçbirşey :)

ana menuye prewiev un altına bir lgapp reklam bannerı geldi okadar :)

güncellemelerde kanal listesi silinmiyor
    yinede yedeklemenizi öneririm bir flash bellege kanal listenizi

LG 42LV375S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 29 Ekim 2012; 21:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: lazmaster

LG 42LV375S Kanal Editörü

Arkadaşlar daha önce verilen kanal editörleri bu modelde işe yaramıyordu.Bulduğum program yedeklenen kanal listesini açıp düzenleyebiliyor ama televizyonda sorunsuz çalışıp çalışmadığını henüz deneyemedim.

https://skydrive.live.com/?cid=efde66979b38fc6f&sc=documents&uc=1&id=EFDE66979B38FC6F%213629

editör kusursuz çalıştı
    çok teşekkür ederim.

mrb kardeş .
    senden bir ricada bulunsam.
    lv375s bendede var.
    güncel kanal listeni bana atabilir misin. ayrıca şu editor programı hangisi.
    şimdiden tşkler.

• benım lıstem sıtemın ortak s bandı ustunden verdıgı sd yayınlar
    dolayısıyla baska kımsenın ısıne yaramaz benle aynı sıtede yaşamayan ama
    yukarıda lınktekı edıtor ıle ısımlendırebılır ve sıralayabılırsınız bende onu kullanmıstım kanallara ısım yazarken ve sıralarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: sncsnc

06.01.04 sürüm firmware güncellemesi çıkmış tv üzerinden yazılım güncelleme ile yapabilirsiniz. İnternet sitesine koymamışlar daha.

Birde conax modül kullanarak teledünya yayınlarını izleyen varmıdır?

Neotion Conax modülü ile bu televizyonda Teledünyayı sorunsuz şekilde izliyorum.
  • tv den uydu ayarı yaptığımda kanalları buluyor ancak kanallarda CI modülü yazısı çıkıyor ve çok az kanal(kanal d atv v.s gibi çoğu kanal göstermiyor) seyredebiliyorum. konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse varmı?
  • Arkadaşlar ,

Kanal listemden pek hoşnut değilim.Kanal listemi kolayca ayarlayabileceğim bir program veya hazır kanal listesi var mı?Kanal listesini atabilecek birisi varsa çok çok memnun olurum.

Saygılar.
  • arkadaşlar benimde kardeşim tv ye şifre koymuş. şimdi frekansı değişen kanalları güncellemek istiyorum ama şifreyi unutmuş ve hiç bir ayarı değiştiremiyorum. bu şifre olayını nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • Yeni uydu için kanal listesi yapan olursa ve buraya atıverirse nasıl makbule geçer bir bilseniz
  • Tv kullanıcısı arkadaşlar biri listesini hayrına atabilir mi
  • arkadaşlar bu tv'ye kanal listesi nerden bulabiliriz? nasıl atabiliriz?
    bugün bir güncelleme geldi televizyona uzun zamandan sonra içeriğini bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.