Şimdi Ara

LG 42LV375S (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
40.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar arkadaşım hem hayırlı olsun diyorum hem de geçmiş olsun.Artık olan olan olmuş.Biz de baştan bayağı söylendik ama şimdi paşa paşa kullanıyoruz tv'yi .

Ses olayında benim farkettiğim olay, kablo tv seyrederken gayet yüksek ve yeterli ama uydu yayını seyrederken nisbeten çok daha düşük ses seviyesinin olmasıdır.Normalde ses seviyesi ''13'' olarak ayarlı tv'de ama uydu yayınlarına geçtiğimizde yükseltmek zorunda kalıyoruz.

Dahili uydu alıcısı digitürk'e uyumlu değil demişsiniz orasını anlayamadım,digitürk kartını tv'de bulunan cı slotuna ( modül aldığınız takdirde conax ya da benzeri markalar ) taktığınızda yayınları seyretmeniz lazım,çoğu kişi bu şekilde kullanıyor.

Eksiklikleri var elbette,dediğiniz gibi flash desteğinin olmaması,uydu kontrollerinin yetersiz olması,50 hz olması,dts olarak kodlanmış sesleri oynatmaması bence en önemlileri.

Bu tv'yi teknosa dan aldığım gün yine samsung marka 3d bit tv aynı fiyata satılıyordu,bizde gözlük takıp tv seyredecek 3d meraklısı olmadığından lg'yi tercih ettim,atv hd-a haber hd,trt hd seyrederken keyf alıyorum,diğer sd kanallar ise tüplü tv'lerde çok daha iyi.

• televizyonu dün teknosa indirimden yararlanarak aldım, teknosa yetkilisine özellikle sordum ve bana 100 hz olduğunu söyledi..samsung 40d 5000 alacaktım ama tepkime süresi bu televizyondan fazla olduğu için bu televizyonu seçmiştim.. PS3 oynamak için alıyorum televizyonu..eve gelip forumları biraz araştırdıktan sonra ve burda yazılanları okuduktan sonra kararsız kaldım.televizyon daha eve gelmedi..iade etsem mi diye düşünmüyorum değil..
  • valla ben de az önce teknosaya gittim, samsung 40d5000'ni görmek için. ama personel bana LG 42LV375S'yi çok övdü. açıkçası tereddütte kaldım.....
    bu ürün hangi formatları destekliyor acaba????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper77 -- 27 Eylül 2011; 22:21:12 >
  • ıyı bır arastırma yapmadan almamak lazım..
    yorumlarınız ıcın tesekkurler.
    malesef bu LED de sahte 100 HZ cıktı.....
    Sahte 100 HZ ıcın bakınız ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_50247184/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50247184

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 27 Eylül 2011; 22:37:30 >
  • valla samsung 40d5000'ciler iyi şeyler yazıyor....

• samsung 40d5000 tepkime süresi (ghosting) http://www.youtube.com/watch?v=CjoVL4t2R3I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 28 Eylül 2011; 1:27:48 >

• arkadaşlar ben show tv yi buldum fakatbenim kanal 283 ten çıktı ama onu taşıyamıyrm örneğin kanal 10 bana yardımcı olur musunuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakow09

arkadaşlar ben show tv yi buldum fakatbenim kanal 283 ten çıktı ama onu taşıyamıyrm örneğin kanal 10 bana yardımcı olur musunuz teşekkürler

tv başında değilim hatırladığım kadarı ile, numaraların sol alt köşesinde "list" yazan tuşa basıyorsun. kanal listesi açıldıktan sonra "kırmızı" tuşa basıyorsun,kanal isimlerinin olduğu başka bir sayfa geliyor ekrana. sağ sol yukarı aşağı tuşları işlem yapmak istediğin kanalın üstüne gelip "ok" tuşuna basınca yeni bir menü açılıyor. orada "taşı" yazan satıra gelip ok diyorsun ve yeni kanal numarasını girmek için açılan yeni bölümde istediğin kanal numarasına kayıt edebiliyorsun. yalnız taşı işlemi yaptığın zaman iki kanalın yerini değiştirmiş oluyorsun. yani showtv yi 283 ten 10 taşıdığın zaman otomatik olarak 10 dakinide 283 e taşıyor. bilginiz olsun.

• arkadaşlar tv geçen hafta sonu görüntünün gitmesi şeklinde arıza verdi daha öncede aynı sorunu yapmıştı ama kısa sürede eski haline gelmişti.hatta ben kumanda üzüreinden bastığım bişeyden kaynaklandığını düşünnüştüm.çunku ses geliyo ama görüntü gelmyodu ve kısa sürede düzeliyodu.servise gönderdim 10 gün süren ısrarlı aramalarım sonucu gereken parçanın ellerinde olmadığını öğrendim. dün değiştirme işleminni tv yi aldığım teknosa mağazasından yaptım.lg aldığım zaman şiddetle tavsiye eden satıcılardan aldığım cevap şuydu son bir kaç ayda geri dönüş yapan tv lerin hepsi lg imiş hazır kurtulmuşken tekrardan lg tv almayın oldu. sonuç samsung d6500 ile tvi değiştirdim .ilk aldığımda kampanyadan yaralandığım için epey mutluydum ama sa olsunlar gereken g...çirme işlemini dün yaptılar :D

bu tv de benzer sorunlar yaşanıyomuş arkadaşlar. kısa süreli yasayan arkadaslar varsa garanti bitmeden önlem almalarını tavsiye ederim.

• Geçmiş olsun,sizin şansınız varmış ki garanti bitmeden bu arızayı vermiş ve en az zararla işi tatlıya bağlamışsınız.Yeni tv'niz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Bu arada eski bir 375s kullanıcısı olarak yeni aldığınız samsung ile kıyaslarmısınız,yani aralarında çok bariz farklar varmı,görüntü kalitesi,hızlı sahnelerde ki performansı,renk derinliği ve kalitesi,dahili web brovserinin video gösterme özelliğinin olup olmadığı ve bizim tv lerde olmayan özellikler vb. konular hakkında bilgilendirirmisiniz?
  • arkadşlar kanal sıralamayı yaptım kanal d yi 4 e koydum programları açmak için kullandığımz mavi butondan bastığm zaman 5 ten 4 e gelmesi gerekirken 3 e atlıyor yardımcı olur musunuz teşekkürler
  • iki farklı kaynaktan yayın alıyorsunuz herhalde,o zaman hangi kaynaktan yayın alıyorsanız program atlatma tuşuna bastığınızda o yayın kanalının programları sıralanır,yani uydudan seyrettiğiniz bir programla başladığınızda mavi tuşlar yardımı ile sadece uydu kanallarını seyredersiniz.
  • tv 8 kanalını bulamıyorun help meeeeeee
  • arkadaşlar ntvsporda maç başladığında şifreye giriyr bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
  • Arkadaşlar bende 47 lv 375s aldım. Bu tv ile 3g vınn ile bağlanabiliyormuyuz ve ayrıca bu tv de wifi varmı varsa nasıl kullanılacağını anlatırsanız sevinirim. Kablosuz internet bağlantısı nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Taratma sonucu çıkmayan kanalları ayarlardan lnb frekansını kullanıcı ayarlarına getirip kanalın frekansını elle girerek bulabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Şimdilik sadece stv türkiye yayınını bulamadım...
  • vınn desteklediğini sanmıyorum wifi yok eğer usb wireless adaptör alıpda onu takarsan bağlanırsın
  • UZAK DURULACAK BİR TV LV 375 S
    50 HZ
    1080İ
    AYNA NİYETİNE KULLANILANABİLİNİR
    KİTAPÇIĞI SON DERECE YETERSİZ

DİĞER YANDAN MKV DİVX DVD MP4 GÖSTERİYOR HARİCİ HARD DİSKTEDE GAYET BAŞARILI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrul33

UZAK DURULACAK BİR TV LV 375 S
    50 HZ
    1080İ

Şu hz olayından bir vazgeçemediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: ertugrul33

UZAK DURULACAK BİR TV LV 375 S
    50 HZ
    1080İ

Şu hz olayından bir vazgeçemediniz.

hayır ilanlarda 100 hz diye lanse ediliyor o nedenle vurguladım
    yoksa o anlamda şikayetim yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.