Şimdi Ara

LG 42LV375S (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
40.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uydudan atv hd ,trt hd ,a haber hd kanllarını seyrederken tv'nin zevki çıkıyor,diğer kanallarda da görüntü kalitesi gerçekten iyi olanlar var.Yanlız renkler ben buradayım diye bağırıyor adeta.

Tv kutusundan çıkan Nero Media Home cd'sinden programın kurulumunu yaptım,modem ve kablosuz router zaten tv'nin yanındaydı,ethernet kablosu ile router'ı tv'ye bağladım,bilgisayarımda paylaştığım film ve dizileri,bilgisayarımda nasıl izliyorsam tv'de de öyle izliyorum,video dosyalarında problem yoksa ne bozulma ne de duraklama olmuyor.Programın eksi yönü bence alt yazı desteği vermemesi,dual seslerde ikinci sesi seçmemize yarayan menüyü aktif etmemesi.Artı özelliği ise film seyrederken yarıda kesip tv'ye geçtiniz diyelim,tekrar filme döerseniz ''film kaldığı yerden devam etsinmi'' diye soruyor.

• Dün tv seyrederken bir şey farkettim;tv'ye tam karşıdan baktığımda renkler çok canlı ekran parlak,ekrana sağdan veya soldan baktığımda ise ekran ve renkler tan karşdan baktığımda ki kadar canlı ve parlak değil.Görüntüde ise bozulma yok.
  • Bende dün pc yi bağladım vga kablo ile gayet güzel görüntü veriyor tv.
  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1 AYDIR TV ARALTIRIYORUM ANKARADA GİTMEDİĞİM MAGAZA KALMADI EN SONUNDA BU ÜRÜNE GÖZ KOYDUM 100 HERZ DEDİLER PS3 İÇİN BU ÜRÜN NASILDIR ACABA BEN ACEMİYİM TVYI ALDIGIMDA UYDU ICIN NE YAPMAM GEREKIYOR BU ÜRÜNÜ TAVSİYE EDER MİSİNİZ ? SON SORUM 117 EKRAN SAMSUNG LCD Mİ 100 HERZ YOKSA BU ÜRÜN MÜ ? TEŞEKKÜRLER
  • LG markasına yakışmayacak bir tv bence bu model,ya da şöyle söyleyeyim bu tv ancak 1200-1300 lira eder.Bu gün teknosa'da yine baktım 50 hz olarak yazıyor tv bilgilerinde,gerektiğinde yazılımsal olarak 100 hz'e çıkıyor herhalde.PS 3 kullanan arkadaşlardan şikayet gelmedi bu arada,yinede daha iyi alternetifler varsa değerlendirin.
  • ps3 performansı güzel arkadaşlar .tv ye alıştım .ama içimdeki teknosa nefreti hiç azalmayacak.50 hz tv yi 100 hz diye sattılar .çok önemlimi bu hz olayı onuda bilmiyorum ama :D galiba fırsatçılığımın kurbanı oldum
  • teknosada 100 hz yazıyor hala hey Allahım :D
  • sanırım 100 hz i, tv yayınları 100 hz olunca deneme şansımız olucak. onun dışında maçlarda ve hızlı görüntülü film sahnelerinde ben açıkçası bir fark görememiyorum yada gözlerim algılamıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: li10

quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

4446543 lg çağrı merkezinden YÜCEL bey'le görüşün,bende de show tv çıkmıyordu,anten.de linkinden frekansını bulup elle girdim,bu sefer de görüntü show tv,ses alem fm oldu,onunda bir ayarı vardır mutlaka ama ben uğraşmadım ( Belki radyo kanallarını atla seçeneği ile devre dışı bırakırsak olabilir ) ,kablo tv kullandığım için uyduda çıkmayan kanalları kablolu yayından seyrediyorum,dediğim gibi lg çağrı merkezinde tek işinin ehli olan yücel bey'e derdinizi anlatın yardımcı olacaktır.Sonucu da burada paylaşırsınız biz de bilgileniriz.

show tv 11964 H ( yatay ) 5925

Sorunun çözümünü sonunda buldum. Sorun LG'nin tüm uydu alıcılı serilerinde yaşanıyormuş, maalesef LG kullanıcı dostu olmayan bir arayüz kullanmış o yüzden baya uğraştırdı. Kurulum- Uydu DTV Ayarı bölümünden 2. ayar kimliğini oluşturuyoruz ve uydu seçimini yaparkan Türksat 2A-3A değilde Diğerleri (others) kısmını seçiyoruz. Diseqc yi aktifleştirip çıkıyoruz. Sonra Manuel ayarlama kısmına geliyoruz. 2. ayar kimliğini seçip kullanıcı kısmından show tv ntv gibi kanalların tamamını manuel olarak ekleyebiliyoruz. İnşallah işinizi görür

Tesekkurler, iste bu yontem ise yaradi.

• Resimde işaretli seçenek her zaman aktif olmuyor,bu konuda bilgisi olan var mı?

LG 42LV375S
  • Cl bilgisi kısmına gelip Ntvspor un şifresini çözmenin bir yolu yok mudur? Cl bilgisi kısmını aktiflestirmenin bir yolu var mıdır?
  • CI slotu kullanıyorsanız aktif olarak görünmesi lazım,uydu ya da anten kullanıyorsanız o kısım pasif olarak görünür,benim bildiğim kadarıyla.
  • usb den film izlerken altyazı sorununu nasıl çözüyorsun?
  • Sorunu anladığım kadarıyla cevap veriyorum,film adı ile alt yazı dosyasının adı aynı olacak ( alt yazı dosyası .srt ile bitecek ,örnek; Avatar ( film ismi )- Avatar.srt ( alt yazı dosyası ismi )

Bu arada bilgisayara format atıp 64 bit win7 yükledim.Tv kutusundan çıkan ''nero media home'' uygulamasını yeniden kurdum.Tv'de dlna özelliğini kullanmak istediğimde şimdi iki seçenek olarak görünmeye başladı kaynak verici ( bilgisayarım ).. '' ACER-bilgisayar ve nero media home '' olarak.

ACER-bilgisayar ( ACER bilgisayarımın ismi ) seçeneğini kullandığımda bilgisayarımda ki video dosyalarının alt yazılarını oynatmıyor, alt yazı seçme,alt yazı boyutunu büyütme gibi. seçenekler aktif olmuyor. Buna karşı Nero media home seçeneğini kullandığımda pasif görünen tüm seçenekler aktif oluyor,alt yazı dosyaları görünüyor,yazı boyutu ayarlanabiliyor. Kullandığım bir programın iki farklı yüzü.

LG 42LV375S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 14 Eylül 2011; 21:43:17 >

• Arkadaşlar, kanalları istediğiniz sıraya koymak için sırasıyla şu adımları izleyin:

LIST>Program Düzenleme (kırmızı tuş)>istediğiniz kanalın üzerine gelip OK tuşuna basıp> Program Numarası Düzenleme diyorsunuz. Çıkan pencerede Yeni Program Numarası yazan yere o kanalın hangi sırada olmasını istiyorsanız tuşlayın ÖRNEK: TRT 1 kumandanın 1 tuşuna bastığımda çıksın diyorsanız TRT 1'in üzerine gelip OK diyoruz Yeni Program Numarası yazan yere 1 girip TAMAM diyoruz bu kadar. Saygılar. Umarım faydalı olur...
  • faydalı bilgi için teşekkürler tecrübelerimizi bu başlıkta paylaşalım,şu an için en çok mat ekrandan memnunum,hiç yansıma yok,gündüz performansı da çok iyi.
  • bu arada bizde trt ler gitti hd ve anadolu hariç sizde de aynı sroun oluştu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Sorunu anladığım kadarıyla cevap veriyorum,film adı ile alt yazı dosyasının adı aynı olacak ( alt yazı dosyası .srt ile bitecek ,örnek; Avatar ( film ismi )- Avatar.srt ( alt yazı dosyası ismi )

Bu arada bilgisayara format atıp 64 bit win7 yükledim.Tv kutusundan çıkan ''nero media home'' uygulamasını yeniden kurdum.Tv'de dlna özelliğini kullanmak istediğimde şimdi iki seçenek olarak görünmeye başladı kaynak verici ( bilgisayarım ).. '' ACER-bilgisayar ve nero media home '' olarak.

ACER-bilgisayar ( ACER bilgisayarımın ismi ) seçeneğini kullandığımda bilgisayarımda ki video dosyalarının alt yazılarını oynatmıyor, alt yazı seçme,alt yazı boyutunu büyütme gibi. seçenekler aktif olmuyor. Buna karşı Nero media home seçeneğini kullandığımda pasif görünen tüm seçenekler aktif oluyor,alt yazı dosyaları görünüyor,yazı boyutu ayarlanabiliyor. Kullandığım bir programın iki farklı yüzü.

LG 42LV375S

çok teşekkür ederim bu adımı izleyerek altyazı sorunumu çözdüm. dosya isminin aynı olması sonunda srt eki olması yetiyormuş

• lg42lv375s tam tamına 1999 tl verdim bu tv ye alırken ne kadarda mutluydum smart tv var abi internet var abi dahiili uydu alıcısı var abi 100 hz abi face var youtube var internette surf var abi 2400 tl den bu fiyata düştü abi usb modemle kablosuz bağlanıyon abi bunlar satıcının bana satarken saydıgı laflar ohh be dedim ne tv aldım.eve gittim kurduk tv yi usb modemi bağladım tv cihazı algılamadı dedi servisle görüştüm lg nin 160 tl ye usb si var onu al dedi başka uymuyomuş elimdeki modeminde üstüne bi bardak su içtim kazık1,ayrıca tv 50 hz lgnin resmi sitesinden öyle dediler kazık2,dahili uydu alıcısı digiturk e uyumlu değil ayrıca şifre falan giremiyosun kanal silemiyosun kanal geçişleri cok yavaş kazık3,googleden youtube facebokk veya herhangi bi siteye girdiğinde video falan yalan oluyo açmıyooooo flash desteği yokmuş onuda lg söyledi kazık4,premium servisinden youtubeye bağlanırsan videolar açıyor facebookda ise arama yapamıyosun senin profiline bakıyosun sadece tabiki premium servisinden tv deki kazık4, ha ALLAH var yani görüntü süper ses cok az , haa bide bugun baktım tv yi 1999 tl almıştım ya 1599 a düşmüş yine teknosada kazık5, şimdi bu tv yi kullandıkdan sonra alırmıyım asla hee ne alırım dahili uydu alıcısız 3D tercih ederim kullandıkca daha yazarım herhalde aklıma şimdilik bunlar gelio

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.