Şimdi Ara

LG 42LV4500 almayı planlıyorum. Bu tv KULLANICILARI tecrübelerini-fotoğraflarını paylaşabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 42LV4500 almayı planlıyorum..Forumdaki ilgili başlıkları okudum ama bu tv ye sahip olanlardan detaylı yorum bekliyorum..

3D ve Smart tv ye ihtiyacım yok..Bu yüzden bu özelliklere sahip tv tavsiye etmenize gerek yok..DTS ile ilgili olan sorunu okudum forumlarda..

Bizzat bu tvlere sahip olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur..Tv'yi kullanmadan yapılan yorumlar havada kalıyor maalsef..Kusurlar ve güzellikler kullandıkça ortaya çıkıyor..
    PS3, SD, HD, USB film oynatma performansı ile ilgili fotoğraf ve yorum paylaşabilirseniz çok iyi olur..

Bunlar ayarında bir tv ye sahipseniz onunla ilgili "tecrübelerinizi" de paylaşırsanız sevinirim..
    Benzer özelliklere sahip Samsung modellerini bulutlanma ve PS3 performansından dolayı eledim forumda okuduğum başlıklardan sonra ama aksini iddia eden kullanıcılar varsa tecrübelerini paylaşabilirler..

Bir çok elektronik mağazasına görmek amacıyla gittim ama SD ve PS3 performansı deneme, görme fırsatım olmadı hiç..

Yardımlarınızı bekliyorum zira araştırmaktan gına geldi artık..

Teşekkürler..

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.