Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PQ6000 hiç bir yerde yok.nedendir acaba..
  • bu hafta sonu gördüm ürün ankara ankamall de var lg de ve fiyatı 2600 ytl yanındaki full hd ye göre renkler daha canlı görünüyodu xbox360 bağlı idi ve forza2 nin intro su oynuyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalsistem

PQ6000 hiç bir yerde yok.nedendir acaba..

ürün hepsiburada da boy gösterdi. 2.129.- TL gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

bu hafta sonu gördüm ürün ankara ankamall de var lg de ve fiyatı 2600 ytl yanındaki full hd ye göre renkler daha canlı görünüyodu xbox360 bağlı idi ve forza2 nin intro su oynuyodu

Hocam ürünü Ankara'da herhangi bir teknosada görürsen haberdar et.Kullanılacak bir teknosa çeki var,bunca zaman plazmaydı lcd idi,buydu şuydu derken,bu modele kullanalım.
  • arkadaşlar benim birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. bu PQ6000 hoşuma gitti. kafamda hep plazma vardı ama yüksek enerji tüketimleri nedeniyle düşünmüyordum. bunun değeri 180 watt gözüküyor. bu gerçek değermi çünkü nerdeyse 42pq6000plazma -(philips var amcamda) 37"lcd onun değeriyle aynı.
    2.sorum bu tvyi ağırlık olarak sd yayın için düşünüyorum. fakat 1920*1080 bir resim baktığımda full hdye göre gözle görülür bir fark olurmu? yada o çözünürlükteki(1920*1080) video içinde geçerli sorum.
  • kartal2329,

2600 fiyat 50PQ6000 mi,

phoenix20,

ben ürünü epey bir süre izledim, bluray felan magazada öle 1980x1024 görünütüyü diğer full hd ler gibi gösteriyordu yada ben aşırı bir fark göremedim.
  • Az önce EW'den aldım. Yarın gelecek ürün. 1999/5

Evimde birde 42" LG PG200R olduğu için karşılaştırma yapabilirim eski seri ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwwoguz

Az önce EW'den aldım. Yarın gelecek ürün. 1999/5

Evimde birde 42" LG PG200R olduğu için karşılaştırma yapabilirim eski seri ile.

İncelemeni yazarsan sevinirim.
    eğer enerji tüketimi doğruysa çok iyi 350wdan 180w kadar düşmesi çok iyi rakam
  • ew den başka hangi magazalara geldi acaba? bide fiyatlar önemli tabi ben 50PQ6000 düşünüyorum hem çözünürlükde 1365X768 oluyor...

eğer 2600 e alınabiliyorsa. sadece sd ve divx izlicekler için bence çok iyi fiyat. 52inç en ucuz lcdler bile 3500 civarında
  • Benim izleme mesafem 2-2,5 mt olduğu için 42" aldım.

50" olanıda 2799 idi EW'de.

İB ile aynı 42" ler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 23 Nisan 2009; 21:17:11 >
  • Birde flash diskin yanı sıra, harici disklede izlenebilir mi acaba videolar?

Sitesinde harici disk göstermiş gerçi...
  • Ürün geldi ve kuruldu. Kesinlikle 42PG200R'ye göre mükemmel.

Monster Gold kablo ile SD yayınlar gerçekten çok hoş. Verdiğime değmiş.

Akıllı sensörde işini gayet güzel yapıyor.

Alacak arkadaşlar tereddüt etmesin.
  • hayırlı olsun. fotoğraflarını bekliyoruz
  • bu tv çıkmadan önce pany px4280xe yi gözüme kestirmiştim; ama bu cihaz bütün fikrimi değiştirdi.

kötü bir tarafını göremedim?

var mı?

fiyatıda çok güzel.

sizce q3000 ile q 6000 arasındaki tek fark olan divx e değemi aradaki fiyat farkı?(200ytl)

zaten bir dvd recorder\divx playerim var.

bir de anlayan arkadaşlara bir sorum daha olacak bu cihaz 190 w elektrikle çalışıyor; oldum olası elektrikli cihazların en büyük düşmanı gene elektriktir yani ani kesilme gelme yada voltaj dalgalanmalarıdır derim.

bu tv yi; 600 w bilgisayar ve monitörü çalıştırabilen kesintisiz güç kaynağı ile korumamızın bir sakıncası varmıdır?

malum bu kgk ler hem voltajı ayarlamakta hemde ani kesilmelerde ve gelmelerde bir sigorta görevi görmekteler; tv ye oranla fiyatları gözden çıkarılabilecek düzeyde; bu şekilde hem tv nin ömrü uzar diye düşünüyorum hemde elektrik sebebi ile bozulmaz?

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Nisan 2009; 22:48:53 >

• bende düşünüyorum bu tvyi. alan arkadaşların ayrıntılı incelemesini dörtgözle bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

sizce q3000 ile q 6000 arasındaki tek fark olan divx e değemi aradaki fiyat farkı?(200ytl)

q6000 ve q3000 arasındaki tek fark divx değil ki, linklerdeki yüksek çözünürlüklü fotoları incelerseniz demek istediğim daha iyi anlaşılır sanırım...

http://uk.lge.com/products/model/detail/plasmatv_42pq6000.jhtml#

http://uk.lge.com/products/model/detail/plasmatv_42pq3000.jhtml#

• quote:

Orjinalden alıntı: mahmuz

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

q6000 ve q3000 arasındaki tek fark divx değil ki, linklerdeki yüksek çözünürlüklü fotoları incelerseniz demek istediğim daha iyi anlaşılır sanırım...

http://uk.lge.com/products/model/detail/plasmatv_42pq6000.jhtml#

http://uk.lge.com/products/model/detail/plasmatv_42pq3000.jhtml#

teknik verileri aynı ,resimlerdende çıkaramadım.

siz farkı biliyorsanız yazarmısınız?

q6000 de galiba kasa dizaynı daha farklı önü komple cam.

q3000 de bu cam yok(mu=)

hayırlı günler.

• q6000 girinti çıkıntı olmayan bir ön yüze sahip, sanırım kullanılan malzemede farklı...

bunun dışında teknik özellikler aynı görünüyor. bende önümüzdeki 1-2 hafta içinde kararımı verip q3000, q6000 ya da panasonic 42X10E'den birini almayı düşünüyorum. q6000'in divx performansı nasıl acaba? usb'den güncelleme yüklenebiliyor mu?
  • AVforum'dan alıntı;

"PQ6000:

Front Cabinet Style Glass
    Speaker System 2 Way 4 Speaker
    divxsupport

PQ3000:

Front Cabinet Style High Glossy(H&C)
    Speaker System 1 Way 2 Speaker"

AVforumdan bir kullanıcı yorumu;

"I've been looking at LG's site because I'm interested in buying 42PQ3000 after looking at it in a shop (it looks stunning btw) and I've noticed there's no difference between the two models except that PQ6000 plays divx and it's 50 euros more expensive."

42PQ6000 Cnet incelemesi;

42PQ6000

• quote:

Orjinalden alıntı: wwwoguz

Benim izleme mesafem 2-2,5 mt olduğu için 42" aldım.

50" olanıda 2799 idi EW'de.

İB ile aynı 42" ler :D

Aynı degil

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42PQ6000-PLAZMA-TV,8743.html
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_50PQ6000-PLAZMA-TV,8742.html

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.