Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    42PQ3000 ve 42PQ6000 ne zaman girecek stoklarınıza?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

AVforum'dan alıntı;

"PQ6000:

Front Cabinet Style Glass
    Speaker System 2 Way 4 Speaker
    divxsupport

PQ3000:

Front Cabinet Style High Glossy(H&C)
    Speaker System 1 Way 2 Speaker"

AVforumdan bir kullanıcı yorumu;

"I've been looking at LG's site because I'm interested in buying 42PQ3000 after looking at it in a shop (it looks stunning btw) and I've noticed there's no difference between the two models except that PQ6000 plays divx and it's 50 euros more expensive."

42PQ6000 Cnet incelemesi;

42PQ6000

LG nin ingiltere sitesinde ses sistemlerininde aynı olduğu yazıyor.

6000 nin tek farkı ( gözümle tam algılayamadım canlı görürsem anlarım) divx ve ön tarafın ek parça halinde pürüzsüz çıkıntısız cam ile kaplanmış olması.

( bu iyi bir şey kanımca asıl ekranı darbelerden korumak için şayet denildiği gibi gerçek cam sa)

fiyatlar bu seviyeden düşecektir kanımca.

yıl sonuna doğru tv alacağım bu tv listemin başına eklenmiş durumda; 2. sırada panasonic yeni çıkan 42 12. nesil plasma var.

lcd almayacağım kesin kararlıyım; hd yayın seyretme imkanım yok; seyredecek olsam bile 720 p bana yeter de artar. mühim olan uydu ve dvd lerin daha güzel göstermesi.

bu 2 plasma en az elektrik tüketen plasmalar şu an.

bu arada? 3000 ile 6000 arasında 20w tüketim farkı var.

bu divx modülü sürekli aktif bir şey herhalde?

hayırlı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Sayın İB firma yetkilisi,
    42PQ3000 ve 42PQ6000 ne zaman girecek stoklarınıza?

Dün itibariyle stoklarimizda vardı. Call center dan ogrenebilirsiniz. Hafta sonu showroomlar yogun oluyor.
  • LG plazmaları beğendim eski serilerine göre çok başarılı ....
  • Doğrudur bu hd bir plazma fulünü almak isteyen varsa Panasonıc plazmanın babası yapmış yine yapacağını Çıkarmış 42X10 ve 42G10 ları Googlede aratıp bulabilirsiniz yada İst.Bil.şime bakın orada varmış sanırım..
  • Seni gidi istanbul bilişim elemanı seni .... işler kesat galiba ....
    quote:

Orjinalden alıntı: kamer1234

Doğrudur bu hd bir plazma fulünü almak isteyen varsa Panasonıc plazmanın babası yapmış yine yapacağını Çıkarmış 42X10 ve 42G10 ları Googlede aratıp bulabilirsiniz yada İst.Bil.şime bakın orada varmış sanırım..
  • quote:

Seni gidi istanbul bilişim elemanı seni .... işler kesat galiba ....
    quote:

Doğrudur bu hd bir plazma fulünü almak isteyen varsa Panasonıc plazmanın babası yapmış yine yapacağını Çıkarmış 42X10 ve 42G10 ları Googlede aratıp bulabilirsiniz yada İst.Bil.şime bakın orada varmış sanırım..

neden böyle yazı yazarlarki..yazcaksan adam gibi açık açık yaz i.bilişime gelmiş diye..adamın alıcağı varsada otomatikman güvensizlik oluşuyor..kocaman yeriniz var milyon dolarlar harcamışsınız 1-2 tv satmak mı sizi kurtarıcak ?
  • İB sadece ürünleri önce getirmiş onun için satmış.... Hiç bir fiyat avantajı yok yeni LG/Sony/Samsug

ürünlerinde... Dist.ler getirince onlarda indirim yapmak zorunda kalacak...
  • divx oynatıyor demişssiniz peki mkv oynatıryor mu
  • hayir sadece divx oynatıyor.
  • hepsiburada'da 30.04.2009 olarak gözüken stoklara giriş tarihi,dün 08.05.2009 tarihi olarak düzeltildi.

Teknosa'nın böyle bir üründen haberi bile yok.
  • darty de bu cihazı gördüm gayet başarılı lcd ye nazaran bu cihazı almak daha mantıklı geliyor.
  • Darty satış fiyatı neydi acaba?
  • 1999 tl
  • 50" stokta var mıydı? Ve ondaki fiyat neydi?
  • 50 de vardı stokta oda 2799 tl idi..yer yenibosna darty koçtaşın binasında....
  • Merhaba evet yeni modeller Dvix hd teknolojisi donatılmış. Mkv oynattığını çeşitli sitelerde yazıyor. ist.bil. de teşhiri varmış oraya gidip deneme yapabilirsiniz imkan var ise. İsterseniz daha sonrada buraya yazınki arkadaşlarda net bilgi sahibi olsun.Hatta bir süredir yurt dışında bu hd den çeviri yapılmış mkv formatını oynatan playerların çıktığıda yazıyor ama ne zaman gelicek ben de bilmiyorum açıkçası...
  • Artık bir LG-50PQ6000 sahibi olarak soruları cevaplayabilirim.

Cihaz malesef MKV oynatmıyor. İncelememi ve fotoğrafları haftasonu koymaya çalışacağım. Televizyonu 10 taksit 3000 YTL ye aldım. Aynı gün kurulum gerçekleşti. Açıkcası beklediğimden çok daha iyi performans. SD yayın da ise tabii ki büyük ekranın handikaplarını taşısa da gayet başarılı buldum.
  • quote:

Merhaba evet yeni modeller Dvix hd teknolojisi donatılmış. Mkv oynattığını çeşitli sitelerde yazıyor. ist.bil. de teşhiri varmış oraya gidip deneme yapabilirsiniz imkan var ise. İsterseniz daha sonrada buraya yazınki arkadaşlarda net bilgi sahibi olsun.Hatta bir süredir yurt dışında bu hd den çeviri yapılmış mkv formatını oynatan playerların çıktığıda yazıyor ama ne zaman gelicek ben de bilmiyorum açıkçası...

Hocam İstanbulBilişim ne kadar veriyorsa para, biz forumca birleşip sana daha fazlasını verelim, sen de rahatla biz de rahatlayalım. Madem ki iB'densiniz belki biliyorsunzdur, elinizde şu an bu model mevcut değil ve en erken 2 hafta içinde gelecek.
  • darty denmi aldınız plazmanızı ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.