Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

güç tüketimi bendede hayal kırıklığı yarattı. bende 185 olarak düşündüğüm için bu tv düşünüyordum. ama şimdi panasonic tarafındayım

ben bugün hesabını yaptım;
    elektriğin kw si kaba hesap 25 ykr .

1 kw=1000w.

şimdi bu cihaz erçekten 350 w bile tüketse ;

kullnım hafta içi günde 4 saat hafta sonları günde 8 saatten ortalama haftada 40 saat etmekte.

40x4 = 160 saat ayda ediyor.

160 saat x 350 w = 56 kw ediyor ayda.

onunda ytl karşılığı= 56 x 25 ykr = 14 ytl etmekte ayda.

şimdi 190 w tüketen panasoniğide doğru orantıdan hesaplarsak o da 7,5 ytl tüketecek ayda

aradaki fark 6,5 ytl;

2000 liraya bu özellikte 42 panasonic yok en az 2400 ytl.

az elektrik tüketiyor diye 400 ytl fazla vereceksin. peki bu 400 ytl amorti etmen kaç ay sürecek?

400\ 6,5 = 61 ay.

yani 5 yıldan çok.

kısaca demek istediğim gerçekten görüntüsü sesi özellikleri iyi ise 5 yıl sonra kendini amorti edecek bir cihaz için elektriği kafaya takmaya gerek yok.

ha ben cafede kullnıcam 24 saat açık dersen o zaman ayrı.

ama ev kullnımında çok bir şey fark etmiyor.

Normal şartlarda aylık 30 Tl gelen elektrik faturanız ayda 45 Tl ye çıkacak..

• evet ama başlangıçta 400 ytl fazla veriyorsunuz?

yazımda açıkladım o 400 ytl yi 61 ayda çıkarıyor 180 yakan.

dizel alıp az km yapmak gibi bir şey :)

başta bayiye çok para ver sonra ekonomi yaptım diye düşünmek gibi.( düşük km yapanlar için)

hayırlı günler.

• :)
  • Ilk öncelikle arkadaslar bugun yeni plazmami aldim.

Daha önce yine LG PG200R kullaniyordum ve cok memnundum simdi yurtdisinda yasadigim icin yeni tv aldim.

Öncelikle PG200R ile karsilastirmak gerekirse, görüntü olarak cok fark var.

Mvk filmleri veya blueray filmleri hic acmiyo bile yani listelemiyor.Resim + dvixleri listeliyor güzel bir sekilde.Bendeki harici bellek ise Toshiba 1 TB.

Ekran düz ve hic plastik kaplamasi yok dümdüz ve komple cam

Daha fazla özelliklerini baktikca yazarim buraya.
  • Merhabalar,

42PQ6000'i bir iki gün içinde almayı düşünüyorum. Ürünü bir mağazada görme fırsatım oldu. Genel olarak görüntü kalitesi iyi gözüküyor. Fakat neden olduğundan emin olamadığım bir sorun farkettim. Hareketli sahnelerde, daha çok tüm kameranın hızlı bir şekilde hareket ettiği durumlarda, sanki CD takılır da görüntü atlama yapar gibi bir durum oluşuyor. Tabi o kadar bariz olmasa da görüntü 15 frame/saniye altına iniyor gibi. İşlemciden mi ya da showroom daki görüntü kaynağından dolayı oluşan bir sorunmudur anlayamadım, aynı kaynaktan görüntü alan yanındaki Samsung LCD'de böyle birşey farkedemedim.

Kullanan bilen arkadaşlar bu tip birşeyle karşılaştılar mı. Satın almadan önce karar verebilmem için yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler.
  • Ben şu ana kadar akıcılık açısından bir problem görmedim. Bu konuda dikkatliyimdir.
  • Sevgili Nevzat,
    Fotoğraf eklemenizi bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pellegrino

Ilk öncelikle arkadaslar bugun yeni plazmami aldim.

Daha önce yine LG PG200R kullaniyordum ve cok memnundum simdi yurtdisinda yasadigim icin yeni tv aldim.

Öncelikle PG200R ile karsilastirmak gerekirse, görüntü olarak cok fark var.

Mvk filmleri veya blueray filmleri hic acmiyo bile yani listelemiyor.Resim + dvixleri listeliyor güzel bir sekilde.Bendeki harici bellek ise Toshiba 1 TB.

Ekran düz ve hic plastik kaplamasi yok dümdüz ve komple cam

Daha fazla özelliklerini baktikca yazarim buraya.

Nereden ve kaça aldığınızı da yazarsanız yardımcı olmuş olursunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: kamer1234

Merhaba evet yeni modeller Dvix hd teknolojisi donatılmış. Mkv oynattığını çeşitli sitelerde yazıyor. ist.bil. de teşhiri varmış oraya gidip deneme yapabilirsiniz imkan var ise. İsterseniz daha sonrada buraya yazınki arkadaşlarda net bilgi sahibi olsun.Hatta bir süredir yurt dışında bu hd den çeviri yapılmış mkv formatını oynatan playerların çıktığıda yazıyor ama ne zaman gelicek ben de bilmiyorum açıkçası...

Ben Panasonic Plasma TV alacağım,bana İB nin tam adresini verirmisin??
  • albani üstad uzun bir aradan sonra seni dh da görmek ne güzel bu sefer kesin dönüşmü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

albani üstad uzun bir aradan sonra seni dh da görmek ne güzel bu sefer kesin dönüşmü ?

Benim yeni görevim "ÇAKAL" avcılığı!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: groll

albani üstad uzun bir aradan sonra seni dh da görmek ne güzel bu sefer kesin dönüşmü ?

Benim yeni görevim "ÇAKAL" avcılığı!!!

çakallar kimdir üstad???
  • LG 50PQ6000 PLAZMA TV tv yi almayı düşünüyorum açıklamasında ( ist.bil.)
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1366x768
    PC Sinyal Algılama 1920x1080 @ 60Hz

acaba yannış mı yazmışlar yoksa bu tvlerde böyle bir teknolojimi var, benim mantığım pek almadıda ,
    Şimdi diz üstünü tv ye bağlayınca ki elimde bir çok mkv filim var, full hd deki 1920 çöz.deki filmi tam çözünürlükde oynatabilecekmi.

Bilgisi olan yada bu tv ye sahip olan bir arkads aydınlatırsa sevinirim.
  • bu konuya cevap yazan hemen herkesin kafası karışık, net bir düşünce yok ne yazıkki, almayı düşünen ama bir türlü karar veremeyen kimbilir kaç arkadaş takip ediyor yazılanları...

bende bu kişilerden biri olarak cihazı alan ve kullanan arkadaşlardan rica ediyorum, foto'lu sd testi, ışıklı ortamda yansıma sorunu olup olmadığı, logo yanığı sorunu ve divX performansı hakkında paylaşımda bulunursanız çok sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mahmuz

bu konuya cevap yazan hemen herkesin kafası karışık, net bir düşünce yok ne yazıkki, almayı düşünen ama bir türlü karar veremeyen kimbilir kaç arkadaş takip ediyor yazılanları...

bende bu kişilerden biri olarak cihazı alan ve kullanan arkadaşlardan rica ediyorum, foto'lu sd testi, ışıklı ortamda yansıma sorunu olup olmadığı, logo yanığı sorunu ve divX performansı hakkında paylaşımda bulunursanız çok sevinirim.

Aynen katılıyorum yazdıklarınıza.Beklediğimiz budur.
  • slm.50Q6000 aldım yarın kurulacak.inceleme yazacam ama sitede sorun var,uzun mesaj yazamıyorum.yöneticilerden birini tanıyan varsa haber verebilrmi.
  • sanıyorum csm ile ilgili problem vardı numaramı duzeltim ama telefonuma mesaj gelmıyor,saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdos1

slm.50Q6000 aldım yarın kurulacak.inceleme yazacam ama sitede sorun var,uzun mesaj yazamıyorum.yöneticilerden birini tanıyan varsa haber verebilrmi.

yeni bir konu açarsan orada kabul eder hocam, 50PQ6000 resimli inceleme diye....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.