Şimdi Ara

LG 47 LM 620 S GÖRÜNTÜ GİTTİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır kullandığım LG 47LM 620S televizyonunda görüntü gitti ses var ancak. Şimdi sesde gitti. HDMI kablolarını değiştirdim bağlantı soketlerini denedim bi kaç saat televizyon fişten çekik durdu hatta gene bir düzelme olmadı. Televizyonumu açmayı denediğimde kırmızı led ışık ikikez yanıp sönüyor. ardında menü dahil hiçbir görüntü gelmiyor ekransiyah kalıyor sürekli.
    Konu hakkında bilgisi yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. Gördüğüm kadarıyla böyle bir sorun yaşayan olmamış pek. Kolay bir işlemse yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar konu hakında bilgisi olan yok mu?
  • kabloları denemişsin, soketleri değiştirmişsin. Gücünü kesip bekleyip tekrar denemişsin. Yapılacakları yapmışsın.

Hiç mi görüntü gelmiyor. HDMI kablo olmadan tv'nin kendi menüsüne falan giriş yapabiliyon mu, kendi ekranı gelmiyorsa arıza yapmıştır.
    LG'ler sonradan arıza yaptığını çok gördüm o yüzden arıza ihtimalini hep en yüksek tut, servise bir an önce bildirmende fayda var. Eğer hala görüntü alamadıysan.
  • Servis az önce evdeydi muhtemel panel arızası. Televizyonu önce evde söküp bi kontrol ettiler ama sonuç alamadık. Aldılar götürdüler. :(
    Bayramda televizyonsuz kaldım sanki.
    :(
    Tatile bari gidim bi yerlere faturasını LG'ye gönderirim. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.