Şimdi Ara

LG 47LB652V 47''LED TV yetersiz bellek sorunu sakın almayın HATTA LG ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. ayın 10 gibi bu televizyonu aldım yetkili kişi
    satarken film seyredersiniz diyor acıyorsun film sitelerini 10 dk
    seyrediyorsunuz sonra yetersiz bellek uyarısı veriyor tak kapanıyor
    müşteri hizmetlerini arıyorsunuz üstündeki özellikleri taşıdığını söylüyor
    haklıda, ama firmanın yetkili satıcısı film seyredersiniz kısmı ilave ederek
    söylüyor sonra inanıp alıyorsunuz sonrada 10 dk lık mutluluk ve sonra hüsran neymiş
    flash player desteğimiz yok LG güncelleme yaparlarsa kullanabilirsiniz diyorlar.
    Benden söylemesi SAKIN AMA SAKIN LG tv lere yaklaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilord -- 11 Aralık 2014; 20:10:53 >

• film sitelerinden izlemeyeceksekte mi almayalım? film sitelerini açmıyor diye tv almaktan vazgeçilirmi? bence gayet güzel bir tv. size satan kişi yanlış bilgi vermiş. nereden aldıysanız söyleyin ordan alışveriş yapmasın insanlar. tv yi değil mağazayı kötüleyin bence
  • Bununla kalsa iyi lg g2 tel var lg lb670v tvde çektiğimiz videoyu izlerken bile aynı hatayı veriyor. Vestel var onda hiç problemsiz oynatıyor inanın.
  • bin tl 3 bin tl’lik lcd televizyonlara 4 gb’lık hafıza koymaları gerçekten can sıkıcı bir durum ve halen çözüm üretebilmiş durumda değiller. Yapmanız gereken 16 – 36 yada 64 gb HiLevel 16GB USB bellek almak yada elinizde mevcutsa almanıza gerek yok. Flash belleği HiLevel 16GB USB bellek olarak belirtmemin sebebi belirli flash bellekleri tv tanımakta fakat bütün flash bellekleri deneme fırsatım olmadığı için elinizdeki flash belleğinizi deneyebilirsiniz çözüm bulamadığınız takdirde yeni bir flash bellek alınız. Boş flash belleğimizi Lg smart tv usb portu’na taktıkdan sonra Time Machine II varsayılan bellek olarak tanıtmak istiyormusunuz gibi bir yazı çıkacaktır, tamam butonuna basarak flash belleğinizi tv belleği olarak gösterecektir ve yetersiz bellek sorunu çıkmıcaktır. Time Machine II varsayılan bellek olarak tanıtmak istiyormusunuz gibi bir yazı çıkmaz ise flash belleğinizi tv’den çıkarmayınız bir video yada film açarak yetersiz bellek hatası problemi çözülecektir diye umuyorum.
    başka bi yazıda böyle tanıtıyormuşssun.
    1İnternet sayfasını aç
    2ayar yönetim butonunu Tıklıyoruz sağ üst köşede
    3aşağıya doğru açılan listeden ayarlarla giriyoruz
    4buradaki seçenekler şöyle olacak
    A/ana sayfa (google)olacak
    B/arama motoru(google)olacak
    C/her zaman yer işaretleri çubuğunu etkinleştir(işaretli değil )olacak
    D/gizlilik en önemli nokta girdiğiniz sayfaları hafızaya almaması için etkinleştir seçili olacak
    E/flash etkinleştir olacak.

ALINTIDIR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 23 Aralık 2014; 9:23:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.