Şimdi Ara

LG 47LW4500-ZB Ekran Kararması ve Görüntü Kaybolması sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 Senesini doldurup garanti kapsamından çıkalı 4 ay geçen 47LW4500-ZB model LG televizyonum son birkaç gün içinde meydana gelen sık elektrik kesintilerinden sonra
    çalışırken bir anda görüntü iletimini kesip sesin devam etmesiydi. Başta HDMI kablom ile ilgili olduğunu sandım ama Giriş değiştirmeye çalıştığımda( HDMI1 HDMI2 ) ekrana hiçbir
    menü gelmediğini farkettim. Tabii servisi aradım, onlar gelene kadar ( aradıktan 2 gün sonra geldiler Bafra/SAMSUN'da oturuyorum) ekranın bazı bölgelerinde kararma meydana geldi.

İnternetten araştırdığım kadarıyla olayların nedeni panel aydınlatmasını sağlayan flöresanlara güç üreten invertör devresinin aşırı baskıya maruz kalıp inverter trafolarından birinin bozulmasıymış ancak
    servisten gelen eleman bana panel ve anakartın değişmesi gerektiğini söyledi. Televizyonumun seri numarasını parça fiyatlarını öğrenip döneceğini söyledi bize.

Arkadaşlar televizyonun anakartı ve paneli değişirse otomatik olarak Televizyon değişmiş gibi olmayacak mı bunlar en az kaç(BİN) TL isteyecek?

• Güncel!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    LG TV DE GÖRÜNTÜ TİTREMESİ
    15 yıl önce açıldı
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.