Şimdi Ara

LG 47LW5500 almak isteyenler. burdan fiyat tavsiyeleri ve kampanyalari takip edelim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbatmaz

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün kurdum tv yi. Herşey çok güzel. half sbs görüntüde birkaç film denedim gayet başarılı.Şayet kafama takılan bişey var. Karanlık görüntülerde dört köşeden hafif ışık sızması oluyor.. Bu normal midir yoksa anormal bir durum mu?Birde 3d derinlik ayarı normal 3d görüntülerde ayarlanabiliyor mu? 2d 3d dönüşümlerde aktif fakat normal 3d görüntülerde pasif oluyor.

Bir resmini çek bakalım, ışık sızması her LED LCD de istisnasız vardır önemli olan seni normal film izleme ayarlarında rahatsız ediyor mu karanlıkta.
    3D derinlik ayarı sadece 3D çeviride aktif olur, orjinal 3D videolarda ayar pasiftir.
  • quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün kurdum tv yi. Herşey çok güzel. half sbs görüntüde birkaç film denedim gayet başarılı.Şayet kafama takılan bişey var. Karanlık görüntülerde dört köşeden hafif ışık sızması oluyor.. Bu normal midir yoksa anormal bir durum mu?Birde 3d derinlik ayarı normal 3d görüntülerde ayarlanabiliyor mu? 2d 3d dönüşümlerde aktif fakat normal 3d görüntülerde pasif oluyor.

Işık sızması eğer film izlerken vs. rahatsız etmiyorsa normaldir. LED TV'lerin kronik handikapıdır bu. Siz yine de bir fotoğraf koyup, bakalım isterseniz.

3D derinlik yarı sadece çeviri modunda aktif olur. SBS 3D için filmin çekimi, riplenişi etkiler derinliği. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

• Işık sızması rahatsız etmiyor.sadece ekranı kararttığımda yani sinyal olmayan bir ekran düşünün. Ortada no signal yazarken alt köşelerden belli oluyor.Film v.s. izlerken belli bile olmuyor.Bugün aldığım yerle konuştum.Led panellerde bunun normal olduğunu,Sadece akşamları ve siyah karanlık durumlarda farkedebileceğimi söyledi ve içim rahatladı.Birde arkadaşlar laptopumda orjinal bluray iso var.Sanal sürücü olarak açıyorum ve hdmi çıkışından tv ye veriyorum.Ancak filmin ana menüsünden 3d ile başlattığımda orjinal 3d sinyalini otomatik olarak algılaması lazım fakat bir türlü algılatamadım.Orjinal bir blurayin %60 görüntü ve derinlik farkı olduğunu söylüyorlar.Acaba kablom mu kötü.Gerçi 15tl ye almıştım 7-8 ay önce. Bu blurayi sanki filmi bluray player a koymuş gibi orjinal durumunda pc den aktararak nasıl izleyebilirim? Power dvd 11 kullanıyorum ve 3d bluray desteği var.Acaba hdmi 1.4 destekli bir kablo alsam durumda değişme olur mu?

• Kumandadan 3D tuşuna basınca sadece 3D çeviri menüsü mü aktif? Diğer seçenekleri seçemiyor musun?
    PowerDVD den 3D moduna alıp TV den checkerboard 3D yi seçeceksin.
  • quote:

Işık sızması rahatsız etmiyor.sadece ekranı kararttığımda yani sinyal olmayan bir ekran düşünün. Ortada no signal yazarken alt köşelerden belli oluyor.Film v.s. izlerken belli bile olmuyor.Bugün aldığım yerle konuştum.Led panellerde bunun normal olduğunu,Sadece akşamları ve siyah karanlık durumlarda farkedebileceğimi söyledi ve içim rahatladı.Birde arkadaşlar laptopumda orjinal bluray iso var.Sanal sürücü olarak açıyorum ve hdmi çıkışından tv ye veriyorum.Ancak filmin ana menüsünden 3d ile başlattığımda orjinal 3d sinyalini otomatik olarak algılaması lazım fakat bir türlü algılatamadım.Orjinal bir blurayin %60 görüntü ve derinlik farkı olduğunu söylüyorlar.Acaba kablom mu kötü.Gerçi 15tl ye almıştım 7-8 ay önce. Bu blurayi sanki filmi bluray player a koymuş gibi orjinal durumunda pc den aktararak nasıl izleyebilirim? Power dvd 11 kullanıyorum ve 3d bluray desteği var.Acaba hdmi 1.4 destekli bir kablo alsam durumda değişme olur mu?

Kabloyla alakalı olacağını düşünmüyorum ben açıkçası bu durumun. LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] başlığında bunun nasıl yapıldığını anlatmışlardı. Orayı bir kurcalayın ve oraya sorun isterseniz.

• Arkadaşlar aranızda hiç bu tv yi orjinal bluray 3d player ve film ile test etme imkanınız oldu mu? Ben donmalar da olsa 1080p/24hz modunda pc den tv ye power dvd aracılığı ile bitane orjinal sualtı belgeselini aktardım.Görüntüler donduğu için fazla anlayamadım fakat derinlik daha fazla gibi geldi bana. Testere 7 3 nin Full SBS sini indirdim. 3840x1080 mkv olarak fakat filmi power dvd açmıyor. stereoscopic player dan oynatıp aktardım bu seferde 1080p/60hz olarak gönderdi görüntüyü yani gerçek çözünürlüğünde değil.Eğer bluray3d player ve orjinal film ile görüntülerin sinemadaki gibi daha derin ve burnumuzun ucuna kadar geldiğini görebilen arkadaşlar varsa bede alıcam orjinal 3d bluray player..
  • quote:

Arkadaşlar aranızda hiç bu tv yi orjinal bluray 3d player ve film ile test etme imkanınız oldu mu? Ben donmalar da olsa 1080p/24hz modunda pc den tv ye power dvd aracılığı ile bitane orjinal sualtı belgeselini aktardım.Görüntüler donduğu için fazla anlayamadım fakat derinlik daha fazla gibi geldi bana. Testere 7 3 nin Full SBS sini indirdim. 3840x1080 mkv olarak fakat filmi power dvd açmıyor. stereoscopic player dan oynatıp aktardım bu seferde 1080p/60hz olarak gönderdi görüntüyü yani gerçek çözünürlüğünde değil.Eğer bluray3d player ve orjinal film ile görüntülerin sinemadaki gibi daha derin ve burnumuzun ucuna kadar geldiğini görebilen arkadaşlar varsa bede alıcam orjinal 3d bluray player..

Orjinal Blu-ray playerda tabii ki daha kaliteli görüntü, bir mağazaya gidince farkı anlarsın zaten. Yanına Half-SBS film al birkaç tane izle orda iki 3D yi de.

• Dostum doğru söylüyosunda adamlar doğru düzgün bir film koymuyorlar ki ya çizgi film yada demo :) Bi ara dikkatimi çekti zaten çoğuda orjinal kullanıyorlar.. Ya media player yada mkv :) Bi kere görmüştüm 3d playerda oynatılan bir görüntü adama sordum (Hocam bu görüntü orjinalmi) diye? Adam bana Yok abi ne gezer içinde cd ye çekilen mkv ler var dedi :))
  • EDİT
    Bi ara dikkatimi çekti zaten çoğuda orjinal kullanmıyorlar..
  • quote:

Dostum doğru söylüyosunda adamlar doğru düzgün bir film koymuyorlar ki ya çizgi film yada demo :) Bi ara dikkatimi çekti zaten çoğuda orjinal kullanıyorlar.. Ya media player yada mkv :) Bi kere görmüştüm 3d playerda oynatılan bir görüntü adama sordum (Hocam bu görüntü orjinalmi) diye? Adam bana Yok abi ne gezer içinde cd ye çekilen mkv ler var dedi :))

Adamlar malları satmak için tabii ki Blu-ray kullanıyorlar en azından bir TV de. Özellikle Samsung ları mutlaka bu şekilde görürsün, pazarlamasını çok iyi yapıyorlar. Genelde çizgi film koyma nedenleri renklerin daha iyi alınması. Film de koyamazlar zaten, orjinal filmleri kamuya açık alanda yayınlayamazlar bu şekilde bu yüzden 3D demo video koyarlar.

• Ben de bu TV'ye bakıyorum uzun süredir ama güzel bir kampanya da yakalayamadım yıl sonuda geçti, bekle bekle nereye kadar. Benimevimde ve Avrupabilişimde peşin 2650 televizyonun fiyatı. Biraz daha ucuz veren yerler var ama onlarda da ya askı aparatı yok yada kargo ücretli.

Daha uygun bir kampanya duyan/gören var mı onlarıda incelesek ...
  • Bende 2650 TL ye aldım şuan bi problem yok.Birde kafama takılan bişey var.. Aldığımın gün tv de alt köşelerinde ışık sızması farkettim ve baya da belliydi.Nasıl olduysa sonradan kendiliğinden gitti ve şuan o ilk günkü gördüğüm ışıkları göremiyorum.Sizce bu normal midir arkadaşlar?
  • quote:

Bende 2650 TL ye aldım şuan bi problem yok.Birde kafama takılan bişey var.. Aldığımın gün tv de alt köşelerinde ışık sızması farkettim ve baya da belliydi.Nasıl olduysa sonradan kendiliğinden gitti ve şuan o ilk günkü gördüğüm ışıkları göremiyorum.Sizce bu normal midir arkadaşlar?

Bakış açısına ve panelin ışıklandırılmasının düzeyine göre değişir. Sen karanlıktaki film izleme ayarlarında siyah şeritli filmlerde rahatsız olmuyorsan tamamdır.
  • media mark da sordum bugun 3400 dediler yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: pass.ex

Buradanda fiyat inceleyebilirsiniz, uygun gibi geldi. http://www.benimevim.com.tr/?urun-3948-47LW5500-LG-LED-TV-7-ADET-GOZLUK-HEDiYELi.html

üstteki mesajımda 2650'ye buldum derken birisi benimevim sitesi diğeride avrupabilişim di. 2012 modellerde görücüye çıktı fiyatlar neden daha da düşmüyor :)
  • 2012 modellerin piyasayı etkilemesi için henüz çok erken. 2012'nin ikinci yarısından önce fiyatlarda çok bariz bir düşüş olmaz kampanyalar harici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunforgettable

media mark da sordum bugun 3400 dediler yuh

adı üstünde orası media markt " ben aptal değilim"
  • quote:

Orijinalden alıntı: website4

quote:

Orijinalden alıntı: pass.ex

Buradanda fiyat inceleyebilirsiniz, uygun gibi geldi. http://www.benimevim.com.tr/?urun-3948-47LW5500-LG-LED-TV-7-ADET-GOZLUK-HEDiYELi.html

üstteki mesajımda 2650'ye buldum derken birisi benimevim sitesi diğeride avrupabilişim di. 2012 modellerde görücüye çıktı fiyatlar neden daha da düşmüyor :)

Hocam dolar çok oynak, kısa vade de daha düşeceğini sanmıyorum pek. bir müddet böle gider bahara kadar.

• bimekste %25 indirim ile 42lw5500 şu anda 2269,00 TL %20 indirim ile 47lw5500 2999 TL. Acaba bu ürün bimekste LG Türkiye garantili mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi website4 -- 13 Ocak 2012; 0:29:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.