Şimdi Ara

LG 47LW5500 almak isteyenler. burdan fiyat tavsiyeleri ve kampanyalari takip edelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben TV 'yi yarın alıcam inş. Bir arkadaşım aracılığı ile ankarada teknosa electroword v.s. gibi yerlere toptan veren firmaya ulaştım ve firma yetkilisini tel ile aradım. 47LW5500'ün Bana 2500-2600 TL civarlarında olduğunu söyledi. Bende yarın sipariş vericem salı günü elimde olur galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbatmaz

Arkadaşlar Ben TV 'yi yarın alıcam inş. Bir arkadaşım aracılığı ile ankarada teknosa electroword v.s. gibi yerlere toptan veren firmaya ulaştım ve firma yetkilisini tel ile aradım. 47LW5500'ün Bana 2500-2600 TL civarlarında olduğunu söyledi. Bende yarın sipariş vericem salı günü elimde olur galiba..

Fiyat iyiymiş.
  • Bugün akşam bimeks te fiyat 2798 TL idi şimdi baktım yine 2999 TL Yapmışlar. Niye oynarlar bu fiyatlarla anlamıyorum ki
  • İşte kampanya bahanesiyle fiyat dalgalandırıp, piyasa hareketi sağlıyor teknomarketler.
  • Teknosa da 3149 tl ve LW4500
  • Kaç inch boyutunda bu LW4500? Pahalı geldi bana fiyatı.
  • 47 LW4500
  • Çok pahalı, kampanyalarla 2800 TL gibi bir fiyatı görmüştü 47LW4500, şu an Bimeks'te de 2799 TL web'e özel kampanyada. 600 lira fark var arada, gerçekten pahalı.
  • On gün önce 2600 ü görmüştü,benim için değilde yeni evine taşınan arkadaşım için düşünüyordum. Hafta sonu
    indirimlerini bekleyeceğim.
  • Bence de beklesin ya, yazıktır yani aradaki o kadar fiyat farkına. Asgari ücret kadar neredeyse aynı ürün için verilen fiyat farkları
  • 3149,00 TL çok para 47LW4500 için yakın zamanda 2500,00-2600,00 TL civarlarındaydı bende bu TV nin indirime girmesini bekliyorum 2300,00 Maksimum vereceğim rakam bu fiyatlara inmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

3149,00 TL çok para 47LW4500 için yakın zamanda 2500,00-2600,00 TL civarlarındaydı bende bu TV nin indirime girmesini bekliyorum 2300,00 Maksimum vereceğim rakam bu fiyatlara inmesini bekliyorum.

2300 tl yi görürse kendime de alırım.
  • Arkadaşlar bugün sipariş ettim yarın kurulacak 2650 TL ye aldım..
  • Bu arada model 47lw5500
  • 47LW5500 için oldukça iyi bir fiyat hocam, güle güle kullanın TV'nizi
  • quote:

Arkadaşlar bugün sipariş ettim yarın kurulacak 2650 TL ye aldım..

Güle güle kullan.Fiyat çok iyi nereden aldın acaba?

Bende şu kredi kartının limitinin artmasını bekliyorum.Artar artmaz direk ilk bulduğum yerden alacam
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün kurdum tv yi. Herşey çok güzel. half sbs görüntüde birkaç film denedim gayet başarılı.Şayet kafama takılan bişey var. Karanlık görüntülerde dört köşeden hafif ışık sızması oluyor.. Bu normal midir yoksa anormal bir durum mu?Birde 3d derinlik ayarı normal 3d görüntülerde ayarlanabiliyor mu? 2d 3d dönüşümlerde aktif fakat normal 3d görüntülerde pasif oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiC

quote:

Bende şu kredi kartının limitinin artmasını bekliyorum.Artar artmaz direk ilk bulduğum yerden alacam

Ankara gimat ta zeki bey diye bir firma.İsterseniz yardımcı olabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MiC

quote:

Ankara gimat ta zeki bey diye bir firma.İsterseniz yardımcı olabilirim.

Ankara'da olsam düşünürdüm teşekkürler

• arkadaslar ben tv bimeksten aldim 3 hafta once. 2800 tl'ye aldim. bir websiteye uye oldum ve bolca 3d blu-ray film indirdim. tek bir kelimeyle ozetlicem : iyiki aldim, artik sinemaya gitmeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.