Şimdi Ara

LG 47LW5500 almak isteyenler. burdan fiyat tavsiyeleri ve kampanyalari takip edelim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatanda bugun &25 indirim var ama sitede lw5500 yok magazalarda varmıdır ki ?
  • Vatanda LW4500 Şu anda 2549 lira 10 taksitli
    Bimeksde LW5500 Şu anda 2800 lira 6 taksitli

fiyatların daha düşeceği inancındayım arkadaşlar siz ne diyorsunuz?
  • Mağazalarda olabilir, site bilgileri pek güncel olmuyor Vatan'ın. Bir arayıp sorun derim.
  • Yılbaşı öncesi perşembe günü Ankara Ankamall'de en alt kaltta LG mağazasından 1000 TL. nakit vererek 50 TL. iskonto ile 2350 TL. ye aldım. LW 5500 düşünenler oraya bir baksın derim.
    İlk başta yanlış ayarlarla input lag yaşadım ama sağolsun @techraven ve @O-G-U-Z-H-A-N arkadaşların vermiş olduğu ayarlar ile MW3 de hızlı bir düşüş yaşayan K/D ratio oranı tekrar yükselişe geçti. Çok memnunum TV den. Bence Hem 3D film hem oyun performansı bu fiyata göre çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: website4

bimekste %25 indirim ile 42lw5500 şu anda 2269,00 TL %20 indirim ile 47lw5500 2999 TL. Acaba bu ürün bimekste LG Türkiye garantili mi?

Bimeks firma garantili satıyor, garantisinde sorun yok ama 1999 TL fiyatı görmüştü 42LW5500. Belki yakın zamanda bir kez daha görür. 250 lira çok geldi o kampanyadan sonra.
  • bugün bimeksten lg türkiye garantisi ile 42lw5500 aldım 2260tl'ye, servis ücretsiz kurdu, kendi flasindaki 3d görüntülerle testini yaptı. uzun süredir süren tv arayışımda son buldu :)
  • quote:

bugün bimeksten lg türkiye garantisi ile 42lw5500 aldım 2260tl'ye, servis ücretsiz kurdu, kendi flasindaki 3d görüntülerle testini yaptı. uzun süredir süren tv arayışımda son buldu :)

O halde güle güle ve sorunsuz kullanırsınız umarım
  • arkadaşlar ben de bimeksten 2800 liraya aldım bugün 47 lw5500
  • Güle Güle Kullanın. Acaba Bluray 3D oynatıcı v.s. bişeyler de aldınız mı?
  • almadım daha cihaz salı günü kurulacak usb den bakacağım nasıl olacak diye ilk önce
  • quote:

bugün bimeksten lg türkiye garantisi ile 42lw5500 aldım 2260tl'ye, servis ücretsiz kurdu, kendi flasindaki 3d görüntülerle testini yaptı. uzun süredir süren tv arayışımda son buldu :)

Güle güle kullan.

Ben Malatya LG yetkili bayisi ile konuşmuştum. Bimeks'in paralel ithalat yaptığını ve oradan almanız durumunda LG Türkiye'nin garanti vermediğini ayrıca servisin kurmaya gelmeyeceğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 16 Ocak 2012; 10:20:03 >
  • Bimeks in bazı ürünlerinin paralel ithalat olduğunu duymuştum, satınalırken sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Bimeks in bazı ürünlerinin paralel ithalat olduğunu duymuştum, satınalırken sormak lazım.

paralel ithalat ürünlerinde sonuçta bakanlık onayı ve trt bandrolü olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. tabiki yetkili servis ağınında kurulu olması şartı ile. onu sorup araştırmak lazım.
  • Arkadaşlar bugün garip bir durum farkettim.. TV normal 1080p modunda film v.s. izlerken birşey yok.. Ancak power dvd den hdmi 1.4 ile görüntü aktardığımda yani 1080p/24hz olduğunda panelin sol üst köşesinde ölü pikseller farkettim.Anlamadığım konu neden normal 1080p de olmuyorda hdmi 1.4 ile görüntü aktardığımda oluyor? Sizce ne y apmam lazım? Tv yi alalı neredeyse 15 güne yaklaştı. Sizce birebir değişim yaparlar mı? Yaparlarsa da tv yi götürüp yenisinimi getirirler yoksa rapor tutup yeni tv yi getirip eskisini mi götürürler.Şuan kafam çok karıştı.. İyi ki farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pass.ex

quote:

Bimeks in bazı ürünlerinin paralel ithalat olduğunu duymuştum, satınalırken sormak lazım.

paralel ithalat ürünlerinde sonuçta bakanlık onayı ve trt bandrolü olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum. tabiki yetkili servis ağınında kurulu olması şartı ile. onu sorup araştırmak lazım.

bimexten ev sinema sistemi aldım lg Türkiye garantili idi. Paralel ithalata gelince servisleri bildiginiz eski radyo teypci servisler haberiniz ola gerçi lg servislerininde bi halt bilmediği malumunuz ama en azından değişim açısından vb iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbatmaz

Arkadaşlar bugün garip bir durum farkettim.. TV normal 1080p modunda film v.s. izlerken birşey yok.. Ancak power dvd den hdmi 1.4 ile görüntü aktardığımda yani 1080p/24hz olduğunda panelin sol üst köşesinde ölü pikseller farkettim.Anlamadığım konu neden normal 1080p de olmuyorda hdmi 1.4 ile görüntü aktardığımda oluyor? Sizce ne y apmam lazım? Tv yi alalı neredeyse 15 güne yaklaştı. Sizce birebir değişim yaparlar mı? Yaparlarsa da tv yi götürüp yenisinimi getirirler yoksa rapor tutup yeni tv yi getirip eskisini mi götürürler.Şuan kafam çok karıştı.. İyi ki farkettim.

Yayının birinde olup diğerinde olmuyorsa onlar ölü piksel değildir. İzlediğin film ya da video ile ilgili birşey olabilir, aynı videoyu USB den oynat bakalım aynı sorun olacak mı.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bugün garip bir durum farkettim.. TV normal 1080p modunda film v.s. izlerken birşey yok.. Ancak power dvd den hdmi 1.4 ile görüntü aktardığımda yani 1080p/24hz olduğunda panelin sol üst köşesinde ölü pikseller farkettim.Anlamadığım konu neden normal 1080p de olmuyorda hdmi 1.4 ile görüntü aktardığımda oluyor? Sizce ne y apmam lazım? Tv yi alalı neredeyse 15 güne yaklaştı. Sizce birebir değişim yaparlar mı? Yaparlarsa da tv yi götürüp yenisinimi getirirler yoksa rapor tutup yeni tv yi getirip eskisini mi götürürler.Şuan kafam çok karıştı.. İyi ki farkettim.

Yayının birinde olup diğerinde olmuyorsa onlar ölü piksel değildir. İzlediğin film ya da video ile ilgili birşey olabilir, aynı videoyu USB den oynat bakalım aynı sorun olacak mı.

Hayır yayında değil! PC nin hdmi çıkışından hdmi 1.4 ile tv ye aktarıp power dvd aracılığı ile orjinal bluray iso aktarıyorum. Orjinal bluraylarda görüntü çözünürlüğü iki katına çıkıyor ya yani 3840X2160 o zaman oluyor.Mantığımca bu tv lerde çift panel var yani 2 televizyon panelinin iç içe iki tane yerleştirilmesi gibi.Galiba yüksek çözünürlüklerde 1080p görüntünün iki ayrı görüntü olarak çift panele aktarılması gibi bişey.birinci panelde normal yayınların aktarıldığı tarafta birşey yok ise ikinci devreye girince belli oluyor olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinal bluraylarda görüntü çözünürlüğü iki katına çıkıyor ya yani 3840X2160 o zaman oluyor.Mantığımca bu tv lerde çift panel var yani 2 televizyon panelinin iç içe iki tane yerleştirilmesi gibi.Galiba yüksek çözünürlüklerde 1080p görüntünün iki ayrı görüntü olarak çift panele aktarılması gibi bişey.birinci panelde normal yayınların aktarıldığı tarafta birşey yok ise ikinci devreye girince belli oluyor olabilir diye düşünüyorum.

yanlış düşünüyorsun. bu söylediklerinin tümü yanlış
  • Dostum bende inşallah yanlıştır diyordum ve gerçekten yanlışmış.O kadar rahatladım ki anlatamam.Sorun ekran kartındaymış. Ati yi söküp Nvidia yı takınca sorun düzeldi. Atiyi takma sebebimde biraz daha yeni model ve performanslı olmasıydı.Ama artık gerek yok.Nvidia ya devam.Arkadaşlar hdmi 1.4 ten görüntü gönderdiğimde biraz donmalar oluyor.Bu donmaları nasıl giderebilirim? Ekran kartım Nvidia 8400 GS 512mb
  • Benimevim sitesinde baya ucuz bende almayı düşünüyorum ama bu TV de HD uydu alıcı yok. 42LW570S modelinde uydu alıcı var ama bu modelle ne farkı var acaba özellik olarak aynımıdır? Bir fikriniz var mı acaba?

42LW570S 2149 TL

42LW5500S 2029 TL

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.