Şimdi Ara

LG 47LW5500 almak isteyenler. burdan fiyat tavsiyeleri ve kampanyalari takip edelim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Orijinalden alıntı: Muratsen

hiç açılmamış kutulu LG 47LW5500 3D Led Tv'yi sana ve almak isteyen diğer arkadaşlara pein olarak 2500 tl'den satabilirim.

daha fazla bilgi almak istersen gün içinde maille ulaşabilirsin. muratsen87@hotmail.com

Satabildinmi tvyi?

evet o gün fortuma yazdıktan sonra tv'yi çevremdeki birisine sattım herhafta her modelden elimde oluyor almak isterseniz fiyatlar verebilirim.
  • Selam arkadaşlar,
    Bugün vatan'ın %25 indiriminden 47LW5500 aldım. 2.774 TL 10 ay taksit ile. Fiyatı internetten baktığıma göre epey uyguna geldi. İsteyen varsa bazı mağazalarda son bir kaç adet kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimel34

Selam arkadaşlar,
    Bugün vatan'ın %25 indiriminden 47LW5500 aldım. 2.774 TL 10 ay taksit ile. Fiyatı internetten baktığıma göre epey uyguna geldi. İsteyen varsa bazı mağazalarda son bir kaç adet kalmıştı.

Güzel fiyat 42lw5500 2150 tl bende onu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guestnick -- 29 Ocak 2012; 11:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Selam arkadaşlar,

Güzel fiyat 42lw5500 2150 tl bende onu düşünüyorum.

Eğer bekleyecek zamanın varsa bir sonraki vatan'ın %25 indirim gününü bekle, ben alırken baktığımda world veya axess kart ile alırsan eğer 42LW5500'ün 1.990 TL gibi bir fiyatı vardı. Ama indirimin olacağı gün sana en yakın vatan'a sabah açılmadan gitmen lazım. Hemen bitiyor ürünler sonra.

• Arkadaşlar Bendeki 47LW5500 ü biraz yan açıdan baktığım zaman, hafif bir kararma ile izliyorum. Tam karşısına geçince pasparlak oluyor.Sizlerde de aynı sorun varmı yoksa kornik bir olaymı? Diğer lcd led lerde bu kararma oluyor fakat bu tv lerde olmadığını duymuştum bu yüzden soruyorum.
  • 3D görüntülerde mi 2D lerde mi? 3D lerde kararma olmaması lazım SG gözlükler gibi. Parlaklık düşebilir çevresel nedenelre bağlı olarak ama kararma olmaz. 2D lerden bahsediyorsan genel olarak LED LCD TV ler yatay bakış açısında renk doygunluklarını kaybederler bu normal. LG üretimi IPS panellerde bu sorun daha az.
  • Sabahleyin bimeksin stesine baktım 42 LW5500 2300 tl civarı idi garanatisinden tam emin olmadıgım için magazaya sormaya gittim fiyat güncelenmiş taksitli fiya 2700t küsre çıkmış bu ne ya
  • O fiyatlar çok değişken oluyor. Özellikle mantıksız derecede düşük bir fiyat görürseniz büyük ihtimalle stoklarında yoktur TV.
    42LW5500 için 2300TL fena bir fiyat değil aslında ama 2000TL lere gördüm ben bu TV yi kampanyalar ile. 2700 ise çok yüksek.
  • Peki arkadaşlar lg sitesinde aradığımda çıkan 47LW5500 sayfasında "DISCONTINUED PRODUCT" yazıyor...

Bu ne şimdi

Ne model çıktı bunun yerine (veya çıkacak?)

Bir de hdmi 1.4v var mı bu cihazda..?
  • Nerde gördün onu? TR sitesinde öyle bir ibare yok.

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/televizyon/LG-3d-tv-47LW5500.jsp

ARC channel desteği var HDMI da yani v1.4 destekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Peki arkadaşlar lg sitesinde aradığımda çıkan 47LW5500 sayfasında "DISCONTINUED PRODUCT" yazıyor...

Bu ne şimdi

Hakikaten ben de merak ettim. En çok satılan model bu aslına bakarsanız. Üretim sonlandıracaklarını düşünmüyorum.
  • albaninin lw serisinin üretimden kalktığını yazdıını hatırlıyorum.
  • quote:

Selam arkadaşlar,

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-47lw5500-3d-led-tv-119-cm-full-hd,-mci-600-hz,-1920x1080,-4xhdmi,-dlna,-usb,-47lw5500/productdetails.aspx?I_ID=54538

bu tw yi 2774 e aldıysan helal olsun 2850 olcak hafta sonu vatan bilgisayarda

bilghinize

%25 ( güya ) indirim var vatan da hafta sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: mbatmaz

Arkadaşlar Bendeki 47LW5500 ü biraz yan açıdan baktığım zaman, hafif bir kararma ile izliyorum. Tam karşısına geçince pasparlak oluyor.Sizlerde de aynı sorun varmı yoksa kornik bir olaymı? Diğer lcd led lerde bu kararma oluyor fakat bu tv lerde olmadığını duymuştum bu yüzden soruyorum.

etme be . bende fiyatına aldanıp alayım diyordum. almayımmı o zmn :S en ayar oldugum şey işte o hafif kararma dediğin olay. Çıldıracak gibi oluyorum oyle olunca
  • quote:

Peki arkadaşlar lg sitesinde aradığımda çıkan 47LW5500 sayfasında "DISCONTINUED PRODUCT" yazıyor...

Bu ne şimdi

Sabah 1.4 destekleyip desteklemediğini ararken google a yazıp bulduğum lg resmi sitesi tunusmuş şimdi tekrar bakınca anladım..

http://www.lg.com/tn_en/tv-audio-video/television/LG-47LW5500.jsp

ve üretimi bitmiş gözüküyor..

• quote:

quote:

Bu ne şimdi

Sabah 1.4 destekleyip desteklemediğini ararken google a yazıp bulduğum lg resmi sitesi tunusmuş şimdi tekrar bakınca anladım..

http://www.lg.com/tn_en/tv-audio-video/television/LG-47LW5500.jsp

ve üretimi bitmiş gözüküyor..

Yalnız bu Tunus sitesi. Yeni modeller çıktığı için Tunus'a büyük ihtimalle bu serileri yollamayacaklar artık. Ama TR ye en azından yeni seriler gelene kadar şu an piyasadaki LW4/5/6/9 serileri devam eder gelmeye.

• Yani 47 5500 şu an için en mantıklısı gözüküyor...tamamdır...

Peki arkadaşlar bu mouse gibi olan kumanda çıkıyor mu içinden kutunun?yoksa fiyatı nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 10 Şubat 2012; 9:54:26 >
  • quote:

Yani 47 5500 şu an için en mantıklısı gözüküyor...tamamdır...

Peki arkadaşlar bu mouse gibi olan kumanda çıkıyor mu içinden kutunun?yoksa fiyatı nedir??

Maalesef çıkmıyor TV'nin içinden Türkiye'de. Android ya da iOS telefonunuz varsa bence hiç gerek yok magic motion kumandaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Yani 47 5500 şu an için en mantıklısı gözüküyor...tamamdır...

Maalesef çıkmıyor TV'nin içinden Türkiye'de. Android ya da iOS telefonunuz varsa bence hiç gerek yok magic motion kumandaya.

Ben bir süre önce servise sorduğumda yeni bağlanılan LW serilerinde LG magic remote veriyor diye söylemişlerdi. Bilmiyorum ne kadar doğru.

Bu arada fiyatlara bakıyorum da biz cidden iyi rakama almışız. 2011 Mayıs ayında ( ilk çıktığı zamanlardı ) 47 LW5500 3000 lira/18 taksit

• 47" ve üzeri modellere wi-fi dongle ve magic motion kumanda kampanyası vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum açıkçası. Genel kutu muhteviyatında yok ama bu ürünler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.