Şimdi Ara

LG 47LW5500 almak isteyenler. burdan fiyat tavsiyeleri ve kampanyalari takip edelim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty

47" ve üzeri modellere wi-fi dongle ve magic motion kumanda kampanyası vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum açıkçası. Genel kutu muhteviyatında yok ama bu ürünler.

kampanya 31.01.2012 de bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

47" ve üzeri modellere wi-fi dongle ve magic motion kumanda kampanyası vardı ama hala devam ediyor mu bilmiyorum açıkçası. Genel kutu muhteviyatında yok ama bu ürünler.

kampanya 31.01.2012 de bitti.

55" boyutunda magic motion kumanda kampanyası devam ediyormuş. Forumdan bir kullanıcı direkt LG Türkiye'den almış bilgiyi.
  • Teknosa da turuncu indirim de vardı bulunduğum yerde...2799 dediler...1 ay öncesine kadar senetli satıyordu bizim teknosa...ben de kartlarımı doldurmamak adına direttim...vermediler tanıdık olmasına rağmen senetle..başka bahara kaldı..
  • Cumartesi günü Vatan'dan aldım 2750 tl'ye. Gel gör ki ufakcık Malatya'da 3 gündür teslim edemediler. Bakalım ne zaman gelecek.
  • Kampanya donemlerinde stoklar az oluyor ve takviyeyle satislar yapiliyor. Bekletmeleri normal oluyor yani bu acidan. Tabii insan satin aldigi urun hemen eline gecsin istiyor, o da ayri.
  • Bende dün İstanbul bilişimden 42lw5590 siparişi verdim bakalım ne zaman elime geçer. lw5500 almaktı ilk niyetim fakat stoklarına 6 gün sonra gireceğini söylediler 5590 ise sipariş verdiğim gün ellerinde olacağı için satış temsilcisi bayan bunu önerdi. piyasadan 5500 için bulduğum fiyatlar ile arasında pek bi fark olmadığı için bende ok dedim. 1940 civarı havale ile bana gelişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByChance

Bende dün İstanbul bilişimden 42lw5590 siparişi verdim bakalım ne zaman elime geçer. lw5500 almaktı ilk niyetim fakat stoklarına 6 gün sonra gireceğini söylediler 5590 ise sipariş verdiğim gün ellerinde olacağı için satış temsilcisi bayan bunu önerdi. piyasadan 5500 için bulduğum fiyatlar ile arasında pek bi fark olmadığı için bende ok dedim. 1940 civarı havale ile bana gelişi.

İyi bir fiyata almışsınız hocam, güle güle kullanın.
  • slm ben cumartesi günü lg kasımpaşa bayinden 2800 tl ye 47LW5500 aldım fiyat gayet güzeldi çok araştırma yaptım
  • http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=91761180116

LG 47LW5500 47" F.HD 3D LED TV (7 GÖZLÜK)

24 AY LG TÜRKİYE GARANTİLİ

21 MART 2012 - 5 X 524,93 TL 2.624,66 TL ( MAXİMUM KARTA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostDevil

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=91761180116

LG 47LW5500 47" F.HD 3D LED TV (7 GÖZLÜK)

24 AY LG TÜRKİYE GARANTİLİ

21 MART 2012 - 5 X 524,93 TL 2.624,66 TL ( MAXİMUM KARTA)

LG turkiye garantili 2.570 ytl diyor tek cekime simdiye kadar gordugum en iyi fiyat.
  • galiba bu hafta sonu teknosada..
  • 12 mayista 2399 tl ye teknosadan aldim. Bugun 2499 olmus ilgilenenlere duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai364

12 mayista 2399 tl ye teknosadan aldim. Bugun 2499 olmus ilgilenenlere duyurulur.

Nasıl memnun musun? Rekabet kızıştı çok fazla seçenek var.
  • Mesajım bulunsun..Normalde LW 4500 düşünüyorum fakat 42-47" karar veremedim, almışken 47" alayım diyorum bütçe 2500 civarı ..Alacağım sırada 5500 biraz daha düşerse alırım yoksa smart tv" çok da önemli değil youtube falan gezinmek" kalsın..

Ayrıca malum yakında Euro 2012 var Londra 2012 var..TV fiyatlarında kampanyalar hediyeler olacaktır diye düşünüyoırum ..Turnuva öncesini beklemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 13 Mayıs 2012; 13:45:59 >
  • arkadaşlar benim sitede bu led tv kampanyada ve fiyatı 1.957 TL.
    Almak isteyen arkadaşlara %5 indirim çeki verebilirim.
    bunun yanında led tv nin havale indirimi de bulunmaktadır.

LG 47LW5500 almak isteyenler. burdan fiyat tavsiyeleri ve kampanyalari takip edelim

3D gözlük (2 adet) + 5 li parti gözlük paketi Hediye!
    Özellikler
    42'' (107cm) LED Plus (Spot Control),
    Cinema 3D,
    TruMotion 100Hz, MCI 600 Hz (motion clarity index),
    Smart TV- Picture Wizard II (Emotional Picture),
    Home Dashboard,
    Premium Contents,
    TV apps,
    Magic Motion Remote Control Ready,
    Smart Share (Media Link,
    Wi-Fi Ready,
    USB 2.0),
    DivX HD Plus,
    DVR (ES Only),
    Wireless AV Link,
    Infinite 3D Sound,
    Net Ses II,
    AV Mode,
    LED Energy Saving,
    Akıllı Sensor,
    Spot Control Energy Saving,
    Smart Energy Saving (Plus),
    Eco Flower,
    HDMI In 4,
    DLNA
    TruMotion 100Hz
    TruMotion 100Hz, görüntü bulanıklığını en hızlı aksiyon sahnelerinden
    dahi silerken saniyede 200 kare görüntü değerine çıkıyor. Yüksek
    çözünürlüklü 2D görüntülerin yanı sıra, TruMotion 100Hz en keskin 3D
    görüntülerin oluşumuna da yardım ediyor.

bu fiyata kaçmaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke73 -- 13 Mayıs 2012; 23:51:59 >

• hizlialda bugün 2199 TL ve kargo bedava. LG Türkiye garantili ürün. Dün gece sipariş verdim. Bugün kargoya verilmiş.
  • hayırlı olsun arkdaşım valla bende hızlıaldan aldım en uygun fiyatı orası tanıdık lg mağazası vardı onlar bile o fiyatı çok iyi buldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlu1905

hayırlı olsun arkdaşım valla bende hızlıaldan aldım en uygun fiyatı orası tanıdık lg mağazası vardı onlar bile o fiyatı çok iyi buldu

tşk ederim, inşallah sorunsuz olur
  • inşallah arkadaşım. sorunsuz bir şekilde gelip kursalarda izlemeye başlasak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.