Şimdi Ara

LG 47LW5500 almak isteyenler. burdan fiyat tavsiyeleri ve kampanyalari takip edelim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
8.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 570s ler hd dahili uydu alıcısı içeriyor lw5500 lerde uydu alıcısı yok harici bağlamak gerekiyor.Fakat ben 47lw5500 aldım ve bilerek aldım.Çünkü full hd uydu alıcısı almak isyorum.O yüzden hd uydu alıcısı fiyat farkına biraz daha katarak full hd uydu alıcısı almaya karar verdim.Bu yüzden almadım 570s serisini.
  • 570S in içindeki uydu alıcısıda HD. Full HD dediğiniz nedir anlayamadım.
  • bende 47lw5500 ya da 47lw570s arayışı içerisindeyim. Lütfen uygun bir fırsat olursa paylaşalım.
  • ben özellikle sordum paralel ithalat mı diye hayır lg türkiye garantili dediler tv ne yazıkki hala gelemedi fabrikadan bekliyorlar bimeksin ayrıca şöyle bir güzelliği var arkadaşlar normalde 1 cm alanda 5 den fazla piksel hatası varsa tv değişiyor dediler ancak bimeks ilk 3 gün 1 piksel bile bozuk olsa geri alacağını taahhüt ediyor bence önemli bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Benimevim sitesinde baya ucuz bende almayı düşünüyorum ama bu TV de HD uydu alıcı yok. 42LW570S modelinde uydu alıcı var ama bu modelle ne farkı var acaba özellik olarak aynımıdır? Bir fikriniz var mı acaba?

42LW570S 2149 TL

42LW5500S 2029 TL

dostum bildiğim kadarıyla bu site paralel ithalat yapıyor o yüzden ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ekremsor

quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Benimevim sitesinde baya ucuz bende almayı düşünüyorum ama bu TV de HD uydu alıcı yok. 42LW570S modelinde uydu alıcı var ama bu modelle ne farkı var acaba özellik olarak aynımıdır? Bir fikriniz var mı acaba?

42LW570S 2149 TL

42LW5500S 2029 TL

dostum bildiğim kadarıyla bu site paralel ithalat yapıyor o yüzden ucuz

Ben araştırdım onu, farklı konularda bununla ilgili mesajlarımda var. Plas elektronik ithalatını yapıyor TRT bandrolü var cihazların ve 502 tane servis noktaları var türkiye genelinde. bakanlık onay verdikten sonra sorun çıkacağını sanmıyorum. Birde bu gibi durumlarda garanti belgesi bakanlık onay numarası isteyip bakanlığın sitesinden sorgulatın. Çıkıyorsa gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Bu bütün firmalar için geçerli. Yarın bigün sorunla karşılaşırsanız en azından yasal yollardan hertürlü hakkınızı arayabilirsiniz muhattabınız olur.

• Şu an dartyde 47LW5500 3000 lira.. 21 Ocak 2011dde yani yarin cmts günü teknosada turuncu indirimi var, ordan da bakın.
  • arkadaşlar ben darty yi az önce başka bir model için aradım. (philips 37pfl7666 için). ocak 23 ten sonra bu model için mi yoksa tüm modellerle ilgilimi bilmiyorum ama fiyat ucuzlayacak dedi müş hizmetleri.. darty den tv alacaklar bence bu ayrıntıyı atlamayın.. sorun derim.
  • LW serısı degılde FULL LED FPR serısı glecektı hatta onla ılgılı bı topıc vardı, ne oldu durum? topigi bulamadım da
  • Sony 46nx720'ye oranla nasıldır acaba? 980s ucuzlamadigi için 5500'e bakıyorum ama bilemedim Sony mi LG mi?
  • NX720 de iyi bir TV ancak 3D Ready, yani ayrıca 3D transmitter ve SG gözlük alman gerekiyor 3D izlemek istiyorsan. 2D ağırlıklı kullanım için NX720 daha iyi özellikle motion handling bakımından daha iyi. 3D ağırlıklı kullanacaksan LW980S FPR gözlükleri ve ek masraf gerektirmemesi bakımından çok iyi bir alternatif.
  • Valla son karar LW5500'den yana oldu gibi.. Nx720 3500 lira civarında, şarjlı gözlük olması kötü oldu.. Agirlikla digiturk izlenecek, HD yayınlar da var.. Ama arada da olsa 3d dert olmaması acısından LG ağır bastı.. Sağol cevapların için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoo143

Valla son karar LW5500'den yana oldu gibi.. Nx720 3500 lira civarında, şarjlı gözlük olması kötü oldu.. Agirlikla digiturk izlenecek, HD yayınlar da var.. Ama arada da olsa 3d dert olmaması acısından LG ağır bastı.. Sağol cevapların için..

bu ürünüde incele 47lw5400 fiyat biraz daha uygun ve çok özellik farkı da yok
  • arkadaslar Doğubankta 47lw5500 2700 tl
  • Arkadaşlar Benim 47lw5500 tv min firmware update versiyonu: 05.01.10 Arkadaşıma 32lw5500 aldık ve onun versiyonu 2011 görünüyor. Buna bir anlam verememedim. Benim versiyonum şimdi 2010 yılından kalan versiyon mu? Tv üzerinden otomatik update seçeneğinde de yeni güncelleme yok diyor.
  • Bahsettiğim yeni versiyon:v04.04.11
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratsen

hiç açılmamış kutulu LG 47LW5500 3D Led Tv'yi sana ve almak isteyen diğer arkadaşlara pein olarak 2500 tl'den satabilirim.

daha fazla bilgi almak istersen gün içinde maille ulaşabilirsin. muratsen87@hotmail.com

Satabildinmi tvyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

İkisi arasında kaldım yardım :)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/118755/lg-47lw5500-120-ekran-3d-led-tv.aspx#photos
    http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-50-3d-full-hd-plazma-televizyon-50pz250/productDetails.aspx?productId=evlg50pz250&categoryId=60000218

Lcdnin gözlükleri plazmada kullanılabilirmi?

Kullanamazsın hocam, plasma SG teknolojisinde bir gözlük kullanıyor ve o gözlük sadece kendi modeli için kullanılabiliyor. LED ise FPR. Onu FPR olan tüm TV ve monitörlerde, sinemalarda kullanabilirsin ama SG 3D için olmaz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.