Şimdi Ara

LG 49SM8200 mü SAMSUNG 49Q60R mı? YARIN ALMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizce hangisini almalıyım? Yarın alacağım ikisinden birini.

• ACİL
  • Aldın mı seni takip ediyorum, ona göre karar vereceğim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avan26 -- 14 Ağustos 2019; 13:55:5 >
  • Her ikisi de 50 hz, 8 bit panel. 49”de çok fazla alternatif olmayabilir, araştırmadım ama bütçeniz müsaitse 100 hz bir tv’ye bakın.
    Yazılım değil, tv alıyoruz derken ki kastım da buydu, bir bütün olarak düşünmelisiniz. Seçtiğiniz modellerin yazılımları süper olsa da panel zayıf olunca ne fayda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avan26

Aldın mı seni takip ediyorum, ona göre karar vereceğim bende
    Selamlar, size de yardımcı olacak olmak beni mutlu etti.

Fakat kararsızlıktan alamadım. 49SM8200’e sıcak bakıyorum, WebOS 4.5’ten dolayı. Ama hala netleştiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glastron

Her ikisi de 50 hz, 8 bit panel. 49”de çok fazla alternatif olmayabilir, araştırmadım ama bütçeniz müsaitse 100 hz bir tv’ye bakın.
    Yazılım değil, tv alıyoruz derken ki kastım da buydu, bir bütün olarak düşünmelisiniz. Seçtiğiniz modellerin yazılımları süper olsa da panel zayıf olunca ne fayda.
    Doğru tabiki görüşünüze değer veriyorum.

10bit sanıyordum ben bu TVleri.
  • Bende bugün inceledim göz ile 55q60 baya gözüme iyi gözüktü, Sony55 xf 9005 ile arasinda kaldım LG ye pek sıcak bakmıyorum, bakalım indirim denk gelirse alicam ikisinden birini anlayan varsa Sony xe ile xf arasında ne fark var bilen var mı.
  • quote:

Bende bugün inceledim göz ile 55q60 baya gözüme iyi gözüktü, Sony55 xf 9005 ile arasinda kaldım LG ye pek sıcak bakmıyorum, bakalım indirim denk gelirse alicam ikisinden birini anlayan varsa Sony xe ile xf arasında ne fark var bilen var mı.
    Süper yorum.

Peki LG SM8200? Bakabildiniz mi? Cansız mı geldi, nedir?
  • avan26 kullanıcısına yanıt
    XE-2017
    XF-2018
    XG-2019

Ben böyle okudum, yanlışım varsa düzeltin.
  • 8200 lere baktım ama LG telefonlardan çok çektim o yüzden sıcak bakamıyorum, birde diğer modeller daha canlı geldi q60 beklediğimden iyiydi Sony de video yerine resim koymuşlar o yüzden farkı anlayamamis olabilirim, almışken f/p en iyisi olsun istiyorum hayırlısı bakalım.
  • Şu an Media Markt da sepet de %5indirim var bilginize.
  • quote:

Şu an Media Markt da sepet de %5indirim var bilginize.
    Teşhir olabilir aman dikkat
  • Güncel
  • ne yapalım şimdi 100 hz diye aynı fiyat aralığında Grundig 55 VLX 9750 mı bakalım ?
  • Bu 8000-8200-8600 aralarında ne farklar var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir Tv Servisi

Bu mesaj silindi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.