Şimdi Ara

LG 49UB850V trt 4k açılmama ve NETFLIX takılma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

49ub850v tv’mde önceden sorunsuzca izlediğim trt4k kanalını artık ne zaman açsam, televizyon donuyor. Trt4k kanalına geçmiyor. Kapanmadan düzelmiyor. Aynı zamanda önceden NETFLIX’i uygulama üzerinden rahatça izleyebiliyorken şu anda hiç bir içerik açılmıyor. %20 ye kadar gelip kalıyor. NETFLIX müşteri hizmetleri ile konuştum. Birçok şey denedik ama maalesef bir sonuç alamadık. Birkaç kere fabrika ayarlarına dönmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmadı. LG müşteri hizmetleri ile konuştuğumda onlar da sadece fabrika ayarlarına geri dönemeyi tavsiye ettiler. Yoksa servis çağımam gerekiyormuş.

Nacizane aklıma gelen tek problem ram ile ilgili. Yeterli gelmiyor da yüksek çözünürlük geldiği anda yetersiz geliyormuş gibi geliyor. Netflixi de benzer bir nedene bağlıyorum. Tecrübeli arkadaşların tavsiyesi varsa yardımlarını rica ederim.

Daha önce yazılımı ile ilgili tv nin ilgili konusunda anlatımlarla birçok şey denedim. Burdan edindiğim tecrübelerim mevcut.

• Hocam konuyu hortlatcam ama aynı birebir sorun bende yaşıyorum çözüm bulabildinizmi acaba merak ettim. Teşekkürler.

• Sorun maalesef yazılımsal, fabrika ayarlarına dönseniz bile çözülmüyor, Netflix 4K içeriklerde sorun çıkıyor, HD içeriklerde sorun yok. USB ile de firmware sıfırlaması olmuyor çünkü mevcut yazılım sürümünden daha yüksek bir versiyon lazım.

• Merhaba. Aynı sorunu yaşamaya başladım. Çözüm bulabilen oldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.