Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (287. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.690
Cevap
70
Favori
370.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cileri33

Arkadaşlar almak isteyen varsa 60PB690V Mediamarkt internet satışında 2,499 TL ciddi indirime girmiş. En son bir kaç ay önce eski model olan 60ph670s bu fiyata düşmüştü. Yeni modelin daha da düşeceğini sanmıyorum.
    Ben az önce sipariş verdim. İnşallah pişman olmam.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-60PB690V-60-in%C3%A7-152-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-PLAZMA-TV,103452,465026,1228381.html?langId=-14

55LA660S ile arasında kalmıştım. Hem 5" lik fark. Hem hareketli görüntülerde sorunsuz olması(sık maç izlerim) hemde fiyat farkı nedeniyle Plazmayı tercih ettim. Tek sorunu led e göre biraz daha fazla parlaması ve çerçeve kalınlığı.

http://www.bimeks.com.tr/urun/129209/lg-60ph670s-152-ekran-3d-plazma-tv.aspx#dealers
    2000 TL olmuş. Çok bariz fark varmıdır?
  • Fark yok denecek kadar az. Sadece yeni olanın ayağı çok az değişmiş, menüde az bir değişiklik var. Kulaklık çıkışı ve yeni karasal yayın uyumluluğu eklenmiş. Geri kalan herşey aynı.

Yalnız bimeks teki teşhir ürünümü emin olmak lazım... Eğer teşhir değil ve yeni ürünse ben mediamarkt taki siparişi iptal edip bunu alabilirim. Çünkü aradaki farka değecek bir özelliği yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 11 Haziran 2014; 2:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasel

Arkadaşlar 10 haziranda yuklencek olan 111 tl yuklenen var mı benimki yuklenmedi

aynı şeyi ben de bugün sordum bankaya taksitli alınan ürünlerin bonusları 13 haziranda yüklenecek dediler bekleyelim 2 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

quote:

Arkadaşlar 10 haziranda yuklencek olan 111 tl yuklenen var mı benimki yuklenmedi

aynı şeyi ben de bugün sordum bankaya taksitli alınan ürünlerin bonusları 13 haziranda yüklenecek dediler bekleyelim 2 gün

Açıklaması : Merhaba Volkan Bey,

Siparişinizi 9 taksit olarak gerçekleştirdiğiniz için puan yüklemeleri 13 Haziran itibari ile yapılacak ve 3 Temmuz itibari ile kullanılmayan puanlar geri alınacaktır.

bana da bubşekilde bakalım bekleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

Arkadaşlar almak isteyen varsa 60PB690V Mediamarkt internet satışında 2,499 TL ciddi indirime girmiş. En son bir kaç ay önce eski model olan 60ph670s bu fiyata düşmüştü. Yeni modelin daha da düşeceğini sanmıyorum.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-60PB690V-60-in%C3%A7-152-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-PLAZMA-TV,103452,465026,1228381.html?langId=-14

55LA660S ile arasında kalmıştım. Hem 5" lik fark. Hem hareketli görüntülerde sorunsuz olması(sık maç izlerim) hemde fiyat farkı nedeniyle Plazmayı tercih ettim. Tek sorunu led e göre biraz daha fazla parlaması ve çerçeve kalınlığı.

http://www.bimeks.com.tr/urun/129209/lg-60ph670s-152-ekran-3d-plazma-tv.aspx#dealers

Dostum bu urun outlet yani teşhir dediği paraya kırmızı yazıylada yazmış zatn

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Tunçmatik kullanıyorum ben hama da fena değildir ama daha önemlisi elektriksel koruma yapmak istiyorsanız tv nize regülatör daha önemli bir ekipman dir...

O kadarda para vermem şu an için şimdilik korumalı prizden alır sonra bakarız halçaresine teşekkur ederim

• Tv nin sürekli prize takılı olarak kalması herhangi bir soruna sebep olur mu?

• 50 inch olanı dün 1699 du bugün media markette 1599 a düşmüş.

bir hatamı var bu fiyatta stok bitirmeyemi çalışıyorlar acaba.
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Olmaz nasil olmaz çok uzun süre uyku modunda kalmazsa bir şey olmaz... Regülatör ve akim korumali ekipmanlarla TV ye daha saglikli elektrik verebilirsiniz... ayrıca TV daha yeni güncellemeyi bekliyorum yaptiğim gözlemlerde ph şu an daha iyi görüntü veriyor renkler daha canli ve keskin diyebilirim "ayni ayarlarda" güncellemeden sonra tv nin daha iyi görüntü vereceğini düşünüyorum...

• Anladım hocam Teşekkürler.
    Birde bişeyler okudum tv bin bağlı olduğu prize telefon + internet bağladım bu sorun olur mu yine logo yanığı için ?
    Ve ben HDMI ile telefonu tv ye bağlayıp görüntü aktarmayı düşünüyorum bunlar herhangi bir sorun olur mu daha önceki yorumlarda bu tip şeyler okudum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

Dostum bu urun outlet yani teşhir dediği paraya kırmızı yazıylada yazmış zatn

Hayır yanlış bakmışsın. Teşhir ürünü var evet fiyatı 2029 TL gözüküyordu. Dün saat 10:00 itibari ile indirim bitti ve sıfır kapalı olan ürün fiyatı 1999TL den 2799 TL çıkarıldı. Üsteki mesajımı yazarken kapalı-sıfır ürün satıldı. Forumda ayrıca bimeks indirim başlığı adı altında da bilgisi olanlar aldı zaten. Kapiş!

Teşhir

http://www.bimeks.com.tr/urun/129209/001000000000184055200128228071141167235091117146136104132133157121097168187159206254181181157217057230074254/lg-60ph670s-152-ekran-3d-plazma-tv.aspx

Sıfır ürün

http://www.bimeks.com.tr/urun/129209/lg-60ph670s-152-ekran-3d-plazma-tv.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 12 Haziran 2014; 0:38:20 >
  • Bu logo yanıkları geçmiyo. Garanti bi işe yarar mı.

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Dış bağlantılar her zaman risk plazma TV için onun için dikkatli olmak lazim orbiter de kullanin TV yi modem telefon dan zarar geleceğini sanmiyorum yanliz TV ye yaptiginiz diş bağlantilarda fazla takilmayin dikkatli olursaniz neden olmasin... Ama en basit olarak TV nin yaninda gelen parazit statik giderici klipsler var onları kullanin onlar boşuna konmuyor tv nin kutusuna akim korumali priz alin sürekli bunları neden tavsiye ediyorum plazma TV daha narin dikkat edilmesi gereken bir TV Led olsa tak geç:) onun dişinda üst düzey led TV ler hariç çoğu led TV ler plazma da söz sahibi olmayan giriş seviye bir plazma kadar güzel görüntü vermiyor... tabiki bu benim gözlemin onun için hem fiyat hem de görüntüde bir çok şeyi avantajli olduğu bu TV ye biraz masraf biraz dikkati çok görmek lazim...

• 47' lg led icin kullandigim duvar aski aparati 50pb690 icin uygun olur mu acaba?
  • Arkadaşlar acil yardım 50 ph 670 yeni kuruldu bu tv lerde ışık sızması olurmu ekran imlecin izi bile kalıyor ekranda çok kısa sürelerde

• Arkadaşlar acil yardım 50 ph 670 yeni kuruldu bu tv lerde ışık sızması olurmu ekran imlecin izi bile kalıyor ekranda çok kısa sürelerde

• Arkadaşlar dün kuruldu tv kendi uydu alıcısı ile kullanıyorum yayın olmayan kanallarda ki siyah görüntü de ışık sızması gibi bir görüntü oluyor ve köşedeki saatin bile izii kalıyor bu normalmi

• serkantufan S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar...

Işık sızmasından kasıt ne tam olarak anlamış değilim.

Fakat dikkatli bakarsan ekranda dönüp duran bu küpün bile iz bıraktığını görebilirsin.

LG plazmalar için gayet normal...
  • serkantufan S kullanıcısına yanıt
    O kadar kısa sürede iz bırakması sıfır tv için normal sanırım. Bende ilk aldıgımda 1-2 gün dikkat etmiştim iz kalıyordu ama geçiyordu, daha sonraları kısa sürelerde iz kalmamaya başladı...
  • lone_star kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için sanırım tv zamanla kendine gelecek

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.