Şimdi Ara

LG 55UF8507/850 UHD 3D LED LCD TV + 2 GÖZLÜK 3499 Teknosa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda 49uf8507 odaklanılmışken 55" için iyi bir fırsat

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-55uf8507-850-uhd-3d-led-lcd-tv-2-gozluk-183921708

• tv çok iyi yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

tv çok iyi yalnız
    curved olmayan tv alinmaz bence artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

curved olmayan tv alinmaz bence artik

Alıntıları Göster
    valla ben aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tshoba

valla ben aldım :)

Alıntıları Göster
    Aysonu geldi hala bir indirim yok %5 gibi bu ay kotayı tutturdular heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

Aysonu geldi hala bir indirim yok %5 gibi bu ay kotayı tutturdular heralde :)

Alıntıları Göster
    teknosa ters köşe yaptı hayret birşey. 3449+517 hediye çeki yok gittigidiyora özel fiyatlarmış. işin garip tarafı hala daha günün fırsatlarında

http://www.teknosa.com/urunler/110015492/lg-55uf8507-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc

• quote:

teknosa ters köşe yaptı hayret birşey. 3449+517 hediye çeki yok gittigidiyora özel fiyatlarmış. işin garip tarafı hala daha günün fırsatlarında

http://www.teknosa.com/urunler/110015492/lg-55uf8507-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc

Alıntıları Göster
    ilk cıktıgıbnda 3 ay once 5500 tl idi teknosada, suanki fiyata bakarmısınız

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Curved tv malesef tutmaz . 4 kişi evde tv nin karşısında dötdöte oturamam.
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    hocam bunun disarida soylemeyin hic curved tv izlemediginiz ortaya cikar curved tv oyle birsey degil... 40 kisi de izlersiniz...goruntu kalitesini kaybetmeden...
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Valla mediamarkta söyledim Tamam görüntü kalitesi kaybetmeyebilir ama mesela sağ yan koltukta otururken tv nin sol tarafı güzel ama sağ tarafı iyice gidiyor.
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    yok hocam, oyle cok farkedilir birsey degil tam karsisinda oturman da gerekmiyor.. yanda goruntunun bozuldugu bir acidan izleniyor ayni acidan duz tv'de de en az o kadar goruntu kaybi olur.. Sahsi fikirlerim...
    55h8000 curved var ve gayet memnunum gerci bir arkadasla anlastim satmak icin ( yurtdisina gitme nedeniyle ) ama geri dondugumde mutlaka curved alirim yine... bir daha duz tv almam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

yok hocam, oyle cok farkedilir birsey degil tam karsisinda oturman da gerekmiyor.. yanda goruntunun bozuldugu bir acidan izleniyor ayni acidan duz tv'de de en az o kadar goruntu kaybi olur.. Sahsi fikirlerim...
    55h8000 curved var ve gayet memnunum gerci bir arkadasla anlastim satmak icin ( yurtdisina gitme nedeniyle ) ama geri dondugumde mutlaka curved alirim yine... bir daha duz tv almam...
    Dün sabahtan beri 55" 3.750 TL'ydi. Biraz önce almak için girdim fiyatı güncellemişler 4.149 TL olmuş
    3.500'lerde bi kampanya olur mu acaba ne dersiniz beyler?
    urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-55uf8507-55-4k-ultra-hd-3d-smart-led-tv-182252459

• quote:

Orijinalden alıntı: zauri

Dün sabahtan beri 55" 3.750 TL'ydi. Biraz önce almak için girdim fiyatı güncellemişler 4.149 TL olmuş
    3.500'lerde bi kampanya olur mu acaba ne dersiniz beyler?
    urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-55uf8507-55-4k-ultra-hd-3d-smart-led-tv-182252459

Alıntıları Göster
    teknosa da 3999 tl 400 tl de çek veriyor alınır mı sızce
  • KIMYACI08 kullanıcısına yanıt
    bence beklemede kal. teknosanın gittigidiyor dükkanını da takip et. 1 ay olmadı daha o fiyatları göreli boşuna fazla verme en azından 3500 den yukarı verm bana kalırsa.
  • quote:

bence beklemede kal. teknosanın gittigidiyor dükkanını da takip et. 1 ay olmadı daha o fiyatları göreli boşuna fazla verme en azından 3500 den yukarı verm bana kalırsa.
    Geçen hafta indirimle 3.500 TL ile MediaMarkt'tan alınabiliyordu, ben de kaçırdım, sürekli araştırıyorum. 3.500 TL civarı fiyat iyidir, aceleci davranmamanı öneririm. Bulursak birbirimize haber edelim

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zauri

Geçen hafta indirimle 3.500 TL ile MediaMarkt'tan alınabiliyordu, ben de kaçırdım, sürekli araştırıyorum. 3.500 TL civarı fiyat iyidir, aceleci davranmamanı öneririm. Bulursak birbirimize haber edelim

Alıntıları Göster
    samsung mu lg mi sizce hangisi

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • takip...
    indirim yakalandi mi hemen haber edin de kuzenime alalim kupon vs filan da buluruz miss olur
    birde pek fazla arastirmadim ama titreme sorunu vs diyorlardi bunun icin
  • su anda 3799 arti 380 tl hediye ceki
  • Su anki fiyata alinir mi arkadaslar ???
  • Samsung ju7000 mi bu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.