Şimdi Ara

lg 60pb690v 1999tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu televizyonu yarım saat önce hepsiburada dan sipariş verdim umarım doğru karar vermişimdir. Aranızda bu tv yi kullanan varsa izlenimlerini paylaşabilirler mi?

• bomba tv hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

bomba tv hayırlı olsun

Saol dostum peki tvyi kullandinmi daha önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun, o fiyata nasıl aldınız ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    hepsiburada dan sipariş verdim dün gece bu gün 2399 olmuş tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_35

hepsiburada dan sipariş verdim dün gece bu gün 2399 olmuş tekrar.

firmalar insanalrdan bıkmıs 10-15 dk fiyat yapıyor akıllı müşteri beklemedn alıyor ürünü

saga sola bakanlar kaybediyor
  • reasdmusti kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Bende şans eseri görüdüm zaten televizyon fiyatlarına bakerken. 50'' düşünürken 300 tl farkla 60'' olanını görünce bende satın aldım. Alır almazda dh da konu açtım ihtiyacı olan arkadaşlarda faydalansın diye. Bu gibi durumlarda forum üyelerinin biraz daha aktif olup birbirine haber vermesi gerekiyor bence.
  • Hayırlı uğurlu olsun,

çok uygun fiyata almışsınız, ürün elinizde ulaştığınızda detaylı bilgi verirseniz imkanınız var ise foto çekerek detay verirseniz çok memnun olurum, bu gece takipte olacağım yine düşüş olursa bende alırım sanırım.
  • muratdur kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam. Yalnız tv yi 20sinden sora kurdurucam.
  • kargo bedava nasıl yaparız
    şu an 2.199,00 Tl
  • Hocam valla bu hepsiburada da nasıl bir kafa var ben anlayamadım. Dün gece hemen hemen bu saatlerde 1999l ye (kargo dahil) sipariş verdim sabah kalktığımda fiyatı 2399 olmuştu şimdide 2199.
    Alıp almamak sana kalmış hocam ama acelen yoksa bekle istersen belki tekrar 1999 a düşer. Ama acelen varsa diğer yerlerde 2450-2599 aralıgında var yani bu fiyatı kaçırma .
  • Teşekkür ederim, cevabınız için,

ürünle ilgili bilgi almak istiyorum çünkü nedir ne değildir, 20'de bekliyorum yorumunuzu.
  • 20sinde kpss ye giricem hocam il disinda olucam mecburen kesin 20si diyemem o yuzden ama kurulum yapilir yapilmaz düşüncelerimi paylasirim burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_35

20sinde kpss ye giricem hocam il disinda olucam mecburen kesin 20si diyemem o yuzden ama kurulum yapilir yapilmaz düşüncelerimi paylasirim burada.

Hocam nasil bir cihaz ayrinti verir misiniz memnun musunuz? bende bu cihazda takılı kaldım sizden cevap bekliyorum teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.