Şimdi Ara

LG 640 - 660 - 740 ARASINDAN HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben araştırdım, soruşturdum ve LG La serisinde karar kıldım. Ama 3 tane TV arasında kaldım. LG'nin 640 - 660 - 740 TV lerinden hangisi daha iyi. Tabiki en son çıkanı daha iyidir ama illaki arasında iyi - kötü farklar vardır.

ÖNEMLİ NOT : TV'NİN (GERÇEK SİSTEM FREKANSI 200 OLURSA SEVİNİRİM :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 660 var bende gayet güzel ama smartında bellek dolu sorununu almak istemiyorsan 740 ve üzeri alman lazım. Gerçek 200 hz sanırsam 740 ve üzerinde var.İnternette çeşitli tablolar mevcut gerçek hz konusunda
  • ilteruzaldı İ kullanıcısına yanıt
    lg de 200 hz yok .
  • Bu 740 lara spesifik indirim gelmiyor. 860 lar 660lar 640lar hepsi bir şekilde indirime girdi çıktı bu 740da tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

lg de 200 hz yok .

La860 gercek 200hz.
    La790 da 200hz olabilir. Emin degilim. La860 ile la790 arasinda kasa disinda fark yok biliyorum.

• 860 al

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Bu 740 lara spesifik indirim gelmiyor. 860 lar 660lar 640lar hepsi bir şekilde indirime girdi çıktı bu 740da tık yok.

Ben Teknosa'da buldum la740 2.500 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilteruzaldı İ kullanıcısına yanıt
    47 inch olanı mı? Ne zaman? Ocakta normal fiyatı 2700 e heryerden alınabiliyordu.

• selam arkadaşlar bende 660s var. son güncelleme sürümü 04.52.07

fakat uzun süredir güncelleme gelmiyor. son olarak herkes yukarıda yazdığım güncelleme sürümünde mi?
  • Arkadaşlar 47"640s ile 740s arasında çok ciddi farklar var mı? internet ve oyun çok fazla kullanmam görüntü kalitesi daha önemli benim için; ekran netliği, parlaklık, çözünürlük v.s (karalenme olsun istemem mesela tv izlerken) aralarında yaklaşık 1000 TL fark var , tavsiyelerinizi alabilir miyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.