Bildirim
LG AG-S350 2012 st50 uyumlumudur ?
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: clarnet
Arkadaşlar 2012 yılında çıkan yeni 3d gözlüklerin birbiri ile uyumlu olacağını okumuştum biryerde LG AG-S350 bu gözlük panasonic st50 ile uyumlumudur acaba ?
uyumlu değil daha universal gözlükler gelmedi
ayrıca vatanbilgisayarda satılan panasonic gözlük de st50 ile uyumlu değil sadece 2012 model panasonic gozluk kullanabilirsiniz -
şuan için sadece samsung ssg-4100 uyumlu ozaman -
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_sss
quote:
Orijinalden alıntı: clarnet
Arkadaşlar 2012 yılında çıkan yeni 3d gözlüklerin birbiri ile uyumlu olacağını okumuştum biryerde LG AG-S350 bu gözlük panasonic st50 ile uyumlumudur acaba ?
uyumlu değil daha universal gözlükler gelmedi
ayrıca vatanbilgisayarda satılan panasonic gözlük de st50 ile uyumlu değil sadece 2012 model panasonic gozluk kullanabilirsiniz
ben denedim LG AG-S350 gözlük, 50st50 modelinde çalışıyor arkadaşlar.bilginize.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X