Şimdi Ara

LG alacaklara açık çağrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yaklaşık 8-9 ay önce lg g4 aldım.

telefon aldığımdan bu yana değişik hatalar verdi,ilk telefonumda (servis yenisiyle değiştirmeden önce) ışık sızması sorunu vardı,telefon aramama gibi hataları vardı.servis nihayet 1 hafta sonra değiştirmişti.

lakin,o değişen telefon değiştirileni arattı ve var olan tüm sorunları yaşattı ( ghost screen,ışık sızması,arama yapmamak,wi-fi bağlantısını bazen görmemesi-yeni browser açınca düzelmesi-mobil veriye bağlanmaması,hızlı biten şarj sorunu .....ve liste uzar gider.)

ben bu sorunları bildiğim halde, servisin bir kabus olduğunu bildiğim için telefonu vermedim ama telefonun anakartında hata olup telefonun tamamen kapanması sonucu telefonu garantiye FIRAT ELEKTRONİĞE maalesefki vermek zorunda kaldım.

yaklaşık 6 gün olacak ama hala servis anakart gelmesini bekliyor.bunun mantığı nedir al işte telefonun arızalı ver yenisi öyle değilmi ?

madem onu yapamıyosun neden bana yedek telefon vermiyosun bu nasıl bir marka imajıdır ?

yaklaşık 6 gündür eski dandik telefonumla idare etmeye çalışıyorum ama nafile tüm günlük işler aksıyor ne mail alabiliyorum ne internete girebiliyorum öğrenci oldugum icin okuldaki işlerim aksıyor ama lg nin keyfi yerinde anakart bekliyor bizim maduriyetimiz sorun değil çünkü ben bu telefonu garantide kalsın diye aldım ya !

size tavsiyem sakın lg almayın mağdur olmayın.şikayet vardaki şikayetlere bakarakta görebilirsiniz.

• LG + HTC alınacak telefon değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

LG + HTC alınacak telefon değil.

• iphone dan sonra alınabilecek tek telefon LG diye düşünüyorum
  • erc44 kullanıcısına yanıt
    Az önce hepsiburadadan aldığım LG v10'un hoparlörü bozuk çıktı. Konuşurken cızırtı yapıyor.

Elektronik şans işi ama 100 liralık telefonda çıkmayan arıza bu telefonda nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

iphone dan sonra alınabilecek tek telefon LG diye düşünüyorum

Tamam seni tutan mı var al. Hatta G4 al. Bootloop ve Ghost Screen yaşayınca başlama foruma yazmaya. Ayrıca şu konuma bir göz at:

https://forum.donanimhaber.com/m_120697118//tm.htm#120697118
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatun45

Az önce hepsiburadadan aldığım LG v10'un hoparlörü bozuk çıktı. Konuşurken cızırtı yapıyor.

Elektronik şans işi ama 100 liralık telefonda çıkmayan arıza bu telefonda nasıl olur ?

İade et LG den uzak dur.

Basit örnek:

https://forum.donanimhaber.com/m_120697118//tm.htm#120697118
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.