Şimdi Ara

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
20.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/lg-bb5520a-3d-bluray-soundbar-ev-sinema-sistemi/900190204

en ucuz burda bulabildim

tam aradığım şey esasında

ancak hiçbiryerde teşhirde yok, bu yüzden ses kalitesini bilemiyorum

acaba kullananlar var mı?

• Bu konuda sağlıklı bilgi alabilmek mümkün değil. Sanıyorum kullanan çok az.

500tl ye bile soundabar var.

Şimdi lg 760s 3d olduğu için bu soundbara bu kadar para verilir mi?

Amaç daha kaliteli ses ise yamaha vb. ucuz fiyatlı ürünler seçilebilir mi?
  • Arkadaşım ben kullanıyorum ve çok memnunum cihazda yok yok odanız büyük küçük farketmez camları kırar komşuyla eğer kavga yapmazsanız...
  • Bende aldım kullanıyorum valla yeri göğü inletebilme potansiyeli var gibi daha sesini tam açmak nasip olmadı. Apartman ayağa kalkar öyle bir durumda
  • Camları kırması mühim değil. Dediğiniz gibi kimse o seslere çıkamıyor.

Kaliteli DTS ses'e sahip bir filmde 5.1 efektleri sağlıklı hissedebiliyor musunuz?

Örn: Atlar gelirken ses önce arkadan başlayıp öne doğru kayıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Camları kırması mühim değil. Dediğiniz gibi kimse o seslere çıkamıyor.

Kaliteli DTS ses'e sahip bir filmde 5.1 efektleri sağlıklı hissedebiliyor musunuz?

Örneğine çok güldüm ya. Evet aynen o şekilde olabiliyor. Helikopter sahnesinde sesin gelişini geçişini falan hissediyorsun. Rahat ol ürün güzel ürün sıkıntı yok.
  • quote:

Evet bu cihaz 5.1 değil 4.1 ama seslerin doğal ortamında olduğu gibi arkadan öne doğru artarak görüntüyle birlikte gelmesini ''Kutup Express''i diye bir çocuk 3D çizgi filminde şahit olduk.Önce volumün kaçta olduğuna fazla dikkat etmemiştik sadece 15 olduğunu daha sonra gördük.Komşu ne oldu yahu sanki binanın üzerinden tren geçti neydi o gümbürtü dedi
    Cihaz verilen parayı fazlasıyla hakediyor arkadaşlar ama dediğim gibi emin olun 15 volümün üzerine maalesef apartman ortamında çıkamıyoruz!!!Ayrıca odada fazla hoparlör direkleriyle sağı solu doldurmadığınızdan ve TV'nin hemen altına konduğunda fazla farkedilmiyor bile yine bir dostumuz ben böyle sesi doğal veren TV görmedim demişti ona da gülüşmüştük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 18 Nisan 2013; 23:18:54 >

•  LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi

Bende bu sehpadan var.

1. Soru Soundabar çizdiğim bu raflardan birine konsa. Üst kata sığmazsa alt kata mesela. Yere yakın olduğu için sıkıntı yaratır mı?

2. Soru. İllede 3D olanından mı almak lazım. Oynatıcıya ihtiyacım yok. Ben harici hard diskten film izliyorum bluray arşivim yok.
    Diğer markalarında da bir dünya soundbarı var. Daha ucuz ama 3d değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 19 Nisan 2013; 0:10:23 >

• 1)Sehpanın altında olması hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz merak etme.

2)3D almak ileriye yönelik güzel bir yatırım olmuş olur bana kalırsa. Ama bu senin tercihin. Bence Fiyat performansa bakıp almakta fayda var.
  • quote:

Bende bu sehpadan var.

1. Soru Soundabar çizdiğim bu raflardan birine konsa. Üst kata sığmazsa alt kata mesela. Yere yakın olduğu için sıkıntı yaratır mı?

2. Soru. İllede 3D olanından mı almak lazım. Oynatıcıya ihtiyacım yok. Ben harici hard diskten film izliyorum bluray arşivim yok.
    Diğer markalarında da bir dünya soundbarı var. Daha ucuz ama 3d değil.

Evet Evrenukal kardeşimiz doğru söylüyor 3D geleceğin teknolojisi alırsan zarar etmez tam tersi son teknolojiyi gelecekle birlikte şimdiden yaşarsın tabi tercih sizin bana kalırsa asla öyle bir tercih de bulunmam.

• Arkadaşım o sehpa SoundBar için biçimsiz durur sen gel bir 150 lira ver resimdeki benim kullandığım askılı sehpadan al.TV LG 42LW650S altında sanki TV'nin bir parçasıymış gibi duruyor ve çoğu kişi farketmiyor bileSubwoofer'uda bir koltuğun yanına koyarsın zaten wireless estetik bakımından göze hitap eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 20 Nisan 2013; 3:55:46 >

• O kadar Tvnin yakında olması Tv ekranını sallamaz mı çok ses açtığında? Hani cam titremesi gibi bir ses olur ya o olmuyor mu?
  • Yok sesin şiddeti kendisine değil karşıya olduğu için zarar vermez tabancadan çıkan mermiyi düşün kendisine ve yakınına zarar vermeyecek şekilde üretilmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperkon

Arkadaşım o sehpa SoundBar için biçimsiz durur sen gel bir 150 lira ver resimdeki benim kullandığım askılı sehpadan al.TV LG 42LW650S altında sanki TV'nin bir parçasıymış gibi duruyor ve çoğu kişi farketmiyor bileSubwoofer'uda bir koltuğun yanına koyarsın zaten wireless estetik bakımından göze hitap eder...

Sehpayı yeni aldım. Ondan almam mümkün değil.

Sehpanın üst katına sığmaz ama alt katına sığar.

Merak ettiğim ses yukarıdan daha iyi yayılır ya, acaba efektleri almaya engel olur mu?

• Yok engel olmaz sadece estetik durmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperkon

quote:

Evet bu cihaz 5.1 değil 4.1 ama seslerin doğal ortamında olduğu gibi arkadan öne doğru artarak görüntüyle birlikte gelmesini ''Kutup Express''i diye bir çocuk 3D çizgi filminde şahit olduk.Önce volumün kaçta olduğuna fazla dikkat etmemiştik sadece 15 olduğunu daha sonra gördük.Komşu ne oldu yahu sanki binanın üzerinden tren geçti neydi o gümbürtü dedi
    Cihaz verilen parayı fazlasıyla hakediyor arkadaşlar ama dediğim gibi emin olun 15 volümün üzerine maalesef apartman ortamında çıkamıyoruz!!!Ayrıca odada fazla hoparlör direkleriyle sağı solu doldurmadığınızdan ve TV'nin hemen altına konduğunda fazla farkedilmiyor bile yine bir dostumuz ben böyle sesi doğal veren TV görmedim demişti ona da gülüşmüştük

iphone ile bluetooth üzerinden kablosoz bağlantı yapabiliyormusunuz

• Evet IPHONE ve diğer androidli telefonlarla bluetooth bağlantısı var.
  • Alan arkadaşlar ne fiyattan aldıklarını ve ürünün eksikliklerini belirtirlerse çok sevinirim ben şu an en uygun teknosa da buldum 849 tl + 50tl de hediye çeki veriyor
    Kullanan arkadaşlar hdd teki 3d bluray.iso dosyasını bunda sorunsuz olarak oynatabilir miyiz benim için en önemli kısım bu teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Alan arkadaşlar ne fiyattan aldıklarını ve ürünün eksikliklerini belirtirlerse çok sevinirim ben şu an en uygun teknosa da buldum 849 tl + 50tl de hediye çeki veriyor
    Kullanan arkadaşlar hdd teki 3d bluray.iso dosyasını bunda sorunsuz olarak oynatabilir miyiz benim için en önemli kısım bu teşekkürler.

hangi teknosadan aldınız bu rakamı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratslx

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Alan arkadaşlar ne fiyattan aldıklarını ve ürünün eksikliklerini belirtirlerse çok sevinirim ben şu an en uygun teknosa da buldum 849 tl + 50tl de hediye çeki veriyor

hangi teknosadan aldınız bu rakamı??

Cumartesi akşamı internet sitesinden alınan fiyattır.
    Şu an itibariyle sitede fiyatın 999 tl olduğunu görüyorum iki gün öncesinde alsamıydık pişmanlık durumu oldu şimdi bende .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 25 Haziran 2013; 3:52:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.