Şimdi Ara

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
20.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullandığınız oda- yerleşiminiz demolarda tasvir edildiği gibi mi? surround olayı başarılı mı demo videolarla denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

bu soundbar ben de istiyorum cok hos ama tercihim pioneer vsx 320 olacak gibi.ileriyi dusunmek lazim daha kaliteli daha profesyonel.

Kardeşim senin o pioneer sistemini tamamlaman için ciddi paraya ihtiyacın var. Tamam profesyonel ama parada profesyonel :)

Bahsedilen ürünler alt seviye bi ürün, pioneer in bu ürünü ile kıyaslanamaz.
  • LG önde gidiyor özellik olarak :)

bakınız listede RMS değeri yazıyor, LG :160 RMS
  • blueall B kullanıcısına yanıt
    giriş seviye zaten.VSX-320 500-600 lira.Hoparlör seti ben de var sadece AVR alacağım o kadar.
    BB5520A da hemen hemen aynı fiyat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

giriş seviye zaten.VSX-320 500-600 lira.Hoparlör seti ben de var sadece AVR alacağım o kadar.
    BB5520A da hemen hemen aynı fiyat..

Sıfırdan kurmaya kalksan iyi para eder ama, dolayısı ile bir LG ve samsung kadar ucuz diil.
  • Tabi ki.
    Ama daha kaliteli ve üstüne ekleyebileceğin bir sistem.

Neyse daha almadım sonuçta karar aşamasındayım.
  • bugun prime mall antep lg magazasına gittim .LG Soundbar sordum,arkadaslar soundbarın ne oldugunu bılmıyrolardı.
    Bizde yok dediler azcık acıkladım yıne baktım anlamsız bakıyorlar.Allahtan orda bır brosur denk geldi gosterınce,arkada bı kutu var dedı baktıkkı nb3530 ewt budur dedım fıyat 699 tl sasrdım bnde 400 fıyat alan arkadaslar olmus deyınce adam bayagı bozuldu ole ıse getır 15 tane 100 tane alayım falan dıye tepkı gosterdi.Ulen sen daha az once soundbar ne olduğunu bılmıyrdun 100 taneyi ne yapacaksın ah ah sanırsınkı mahalle esnafı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

Hayırlı Olsun kardeş. Keyfini çıkar. En zor iş teknik servis olmak galiba. Yüzlerce model, onlarca teknoloji kısa zamanda piyasaya sürülüyor. E bu adamlar ve satıcılar nasil yetissin. Biz alıcılar olarak istiyoruz ki detaya hakim olsunlar. Ama genelde olaya bile hakim olamiyabiliyorlar. E bu durumda biz onlardan çok bilir duruma gecebiliyoruz ürünü almadan önce yaptığımız araştırmalarla...

Haklısın ama mesala lg magazasının sattıgı kac cesıt urun var.Çam.mak,bul.mak.tv,ses sistemi vs cok cok 15 cesit adama soundbar soruyoruz bon bon bakıyor bukadarda olmaz hadı arasındakı farkı anlamasın ona evet bunu yapanda magaza muduru
  • Arkadaşlar dayanmadım bugün Ankara kentpark teknosadan kapalı kutu lg bb5520a yı 899 tl ye aldım. Önümüzdeki günlerde geniş bir inceleme yapacagım...sistemi kurdum gercekten muhteşem bir alet ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun yorumları bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg BB5520a ya karar verdikten sonra Teknosa nın sitesine girdim

http://www.teknosa.com/urunler/110100667/lg-bb5520a-3d-bluray-soundbar-ev-sinema-sistemi

Burda tükendi diyor ama altta bulabileceğiniz mağazalar yazıyor. Ordan önce ANKARA ETLİK FORUM EXXTRA yı aradım ürünün teşhir olduğunu ancak çok temiz olduğunu söylediler bende diğer Ankara Kentpark Teknosa yı aradım onlar ellerinde kapalı kutu olduğunu söylediler. Bende ürünün teşhirden toplanıp toplanmadığını sordum. Onlarda Kesinlikle kapalı kutu olduğunu belirttiler. Bende güvenerek gittim ürün hiç açılmamış, Bantları hiç sökülmemişti.

Eve geldim geç saatte olsa ürünü denedim.

Simdilik bi kaç resim ekledim.

Kutu olarak bir hayli büyük
     LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi

İçinden duvara asma aparatı çıkıyor ama herhalde böyle kullanacağım

Genel görüntü

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi

• Çok güzel, güle güle kullan,

TV ünitesi temiz ve kablosuz olmuş, bide aşşağıdaki receiver 'ı başka yere kaldırırsan süper olucak :)

TV nin arkasına filan gizleyebiliyorsan gizle, çok sadece ve şık görünür bence.

Bende salı günü N11 den 3530A nın siparişini vermiştim, hala kargolamamışlar. Gelsin bende resimlicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 24 Ekim 2013; 9:41:18 >
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Cihaz salonda ve tavsiye edildiği üzere kurulumu yapıldı. Surround gerçekten başarılı hatta dün GS-Kopenhag maçını sesi optik çıkıştan cihaza verdirerek izledim. Taraftar evin içinde gibi. Ayrıca radyodan bir müzik parçasının bu kadar kuvvetli dinlenebileceğini zannetmiyordum. Gerçekten müthiş
  • blueall B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Gecenin bir yarısı olduğu için receiveri öyle aşağıya koydum. Ev boyanmadan Tv nin arkasından aşağıya kablo kanalı kazdım kabloları oradan geçirdim ancak prizler işi bozuyor. Şunu açıklıkla söylebilrim ki almış olduğun nb3530A nın sesi de muhteşem. Zaten bunu almasam kesinlike ve kesinlikle nb3530A yı alacaktım. Hatta iddami ilerleteyim cihazı almadan Kentparkın alt katında DARTY vardı orda samsung HW-F751 Soundbarı test etme şansım oldu Fiyatı 1800 tl. LG nb3530A nın sesi kesinlikle bana göre daha iyi. Bu zevk meselesi bence LG bu işi öğrenmiş ve bir adım önde diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polater -- 24 Ekim 2013; 10:05:58 >
  • polater, çok şık duruyor. hayırlı olsun. aldığınız ürünlerin artılarını ve eksilerini paylaşmanızı bekliyoruz...
    brandy79 memnun kaldığınıza sevindim.
    bu hafta sonuna kadar zor dayanacağım. tutamıyorum kendimi indirim beklemeden alacağım galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: polater

Teşekkür ederim. Gecenin bir yarısı olduğu için receiveri öyle aşağıya koydum. Ev boyanmadan Tv nin arkasından aşağıya kablo kanalı kazdım kabloları oradan geçirdim ancak prizler işi bozuyor. Şunu açıklıkla söylebilrim ki almış olduğun nb3530A nın sesi de muhteşem. Zaten bunu almasam kesinlike ve kesinlikle nb3530A yı alacaktım. Hatta iddami ilerleteyim cihazı almadan Kentparkın alt katında DARTY vardı orda samsung HW-F751 Soundbarı test etme şansım oldu Fiyatı 1800 tl. LG nb3530A nın sesi kesinlikle bana göre daha iyi. Bu zevk meselesi bence LG bu işi öğrenmiş ve bir adım önde diye düşünüyorum

Evet bende, o kadar geniş tekno marketlerin salonunda samsung ile lg 3530 'u aynı anda dinleme şansı buldum, LG daha önde, hatta şöyle söylim, düşük frekansları daha iyi iletiyor samsungdan.

Sana bi fikir vereyim,

TV yi biraz sağ tarafa al, sound barıda tam prizin üzerine gelicek şekilde duvara montala, böylelikle prizler gizlenmiş olur die düşünüyorum.

• Arkadaşlar ürünü alıp cep telefonu içinde ki bir muziği sistemde wi-fi-direct ile oynatan var mı. Çok ilginç telefondan yakındakı cihazları tara dediğimde sistemi görmüyor. Ayarlar bölumune girdiğimde BB5520A nın wifi-direct açık ??
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki eksi olarak Bluetooth u yok bu cihazın. Ancak benim için önemli değildi çünkü iphonu mu usb den bağlayınca direk çalmaya başlıyor hemde şarj oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.