Şimdi Ara

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
20.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya olmadı ama. aklımı çeliyorsunuz. nb3530a dan vazgeçip 5520a ya geçmek üzereyim... :)
  • Arkadaşlar ürünü alıp cep telefonu içinde ki bir muziği sistemde wi-fi-direct ile oynatan var mı. Çok ilginç telefondan yakındakı cihazları tara dediğimde sistemi görmüyor. Ayarlar bölumune girdiğimde BB5520A nın wifi-direct açık ?? polater bunu deneme şansın oldu mu ?
  • brandy79 B kullanıcısına yanıt
    Dostum bende İphone olduğu için Wi-fi direct yok. Ama androidli bir telefondan deneyeceğim en kısa zamanda bilgi vereceğim....
  • Arkadaşlar yeni bir bilgiyi forumda paylaşmak istedim. LG BB5520A modeli yerini LG BB5521A modeline bırakıyor. Cihazın farkı kumandasının siyah değil metalik renk olması. Bunun dışında ön panel siyah değil yine aleminyum metalik renk. 5521A da cihaz üstündeki hoparlör yuvaları daha küçük. Donanımsal hiçbir fark yok. Yine 430 watt. wireless-wifi direct-3d özellikleri korunmuş ekstra bir özellik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandy79

Arkadaşlar yeni bir bilgiyi forumda paylaşmak istedim. LG BB5520A modeli yerini LG BB5521A modeline bırakıyor. Cihazın farkı kumandasının siyah değil metalik renk olması. Bunun dışında ön panel siyah değil yine aleminyum metalik renk. 5521A da cihaz üstündeki hoparlör yuvaları daha küçük. Donanımsal hiçbir fark yok. Yine 430 watt. wireless-wifi direct-3d özellikleri korunmuş ekstra bir özellik yok.

Dostum bence bunun yerine gelebilecek ürün bu olsa gerek LG bb5530a

http://www.lg.com/au/home-audio/lg-BB5530A

Bu üründe 5520a nın bütün eksileri giderilmekle beraber epeyce de artıları eklenmiş fiyat olarakta eksiği giderilmiş :) 800$ gibi

• Arkadaşlar n11.com dan LG NB3530A siparişni iptal ettim, salı günü sipariş etmiştim hala kargoya vermemişler, iletişim kurdum cumartesi vericez dediler bende iptal ettim.
    Onun yerine bugün Ensonbak.com dan sipariş etttim. Ürün bugün kargolanacak. Üstelik n11.comdan 10 TL daha ucuza almış oldum.

buyrunuz bu da linki;
    https://www.ensonbak.com/arama/bulucu.html?ara=LG+NB3530A

Bilginize,
  • Bnde arastriyorum kliksada paraf puan var 500 e geliyor ama stok yok.Suan teknosaya gdyorum 600tl alcam artik sıkıldım .n11 bnde dusnuyordum iyiki bulasmamisim .sende uc kurus fazla olsun saglam olsun de teknosaya basvur bn gibi :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueall

Arkadaşlar n11.com dan LG NB3530A siparişni iptal ettim, salı günü sipariş etmiştim hala kargoya vermemişler, iletişim kurdum cumartesi vericez dediler bende iptal ettim.
    Onun yerine bugün Ensonbak.com dan sipariş etttim. Ürün bugün kargolanacak. Üstelik n11.comdan 10 TL daha ucuza almış oldum.

buyrunuz bu da linki;

Bilginize,

Üstad sen bu ürünü spariş eder etmez. Hemen verdiğin linkteki bi onceki mesajındahttp://www.n11.com/lg-nb3530-300w-wireless-soundbarlg-turkiye-garantili-P16046396 satıcı ile irtibata geçtim. Bu ürünü ne zaman kargolayabilrisiniz diye. adam bana daha bugün döndü verdiği cevapta (.) nokta Aşağıda resmi var. o yüzden ben sana sordum kargoya verildi mi diye. Adam demek ki güvenilir değil hacım... Verdiği cevaba bak ya.

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polater -- 24 Ekim 2013; 15:16:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crowman

Bnde arastriyorum kliksada paraf puan var 500 e geliyor ama stok yok.Suan teknosaya gdyorum 600tl alcam artik sıkıldım .n11 bnde dusnuyordum iyiki bulasmamisim .sende uc kurus fazla olsun saglam olsun de teknosaya basvur bn gibi :-)

Kardeşim biraz bekle fazla para ödeme, benim siparişim gelir ise direk bu siteden güvenle alabilirsin.

https://www.ensonbak.com/urun/LG-NB3530A-Ev-Sinema-Sistemi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: polater

quote:

Arkadaşlar n11.com dan LG NB3530A siparişni iptal ettim, salı günü sipariş etmiştim hala kargoya vermemişler, iletişim kurdum cumartesi vericez dediler bende iptal ettim.

buyrunuz bu da linki;

Bilginize,

Üstad sen bu ürünü spariş eder etmez. Hemen verdiğin linkteki bi onceki mesajındahttp://www.n11.com/lg-nb3530-300w-wireless-soundbarlg-turkiye-garantili-P16046396 satıcı ile irtibata geçtim. Bu ürünü ne zaman kargolayabilrisiniz diye. adam bana daha bugün döndü verdiği cevapta (.) nokta Aşağıda resmi var. o yüzden ben sana sordum kargoya verildi mi diye. Adam demek ki güvenilir değil hacım... Verdiği cevaba bak ya.

Bende rahatsız oldum, izmirdeymiş mağazaları en erken Cumartesi çıkarmış, bu yüzden iptal ettirdim.

https://www.ensonbak.com/urun/LG-NB3530A-Ev-Sinema-Sistemi.html - siparişi burdan verdim.

• polater kullanıcısına yanıt
    Bu ürün LG BB5521A nın bir üst modeli. Türkiyeye önce 21A gelicekmiş. Yazmış oldugun üründe ekstra seninde üstünde durdugun bluetooth var sadece onun dışında farklı birşey göremedim.
  • quote:

quote:

Bnde arastriyorum kliksada paraf puan var 500 e geliyor ama stok yok.Suan teknosaya gdyorum 600tl alcam artik sıkıldım .n11 bnde dusnuyordum iyiki bulasmamisim .sende uc kurus fazla olsun saglam olsun de teknosaya basvur bn gibi :-)

Kardeşim biraz bekle fazla para ödeme, benim siparişim gelir ise direk bu siteden güvenle alabilirsin.

https://www.ensonbak.com/urun/LG-NB3530A-Ev-Sinema-Sistemi.html

Kaderşim,

ensonbak.com 'u aradım, şu an ürünü kargoluyorlar, dediğim gibi istersen bekle 110 TL fazla ödeme,

3D Blu-ray Recorder gibi çok önemli bir özellik var
    Web Browser var
    Miracast var
  • polater kullanıcısına yanıt
    Hocam millet daha soundbar sistemleri hazmedememişken dur yahu :)
  • Arkadaşlar LG kargoya verildi, tahminen yarın öğleden sonra teslim alıcam.
  • Az önce kurdum nb3530 u.Boyutuna tek parça oluşuna wireless woofer a göre gerçekten çok çok tatmin edici tok bir sesi var .Özellikle 3D sound sesi harika.35 volumu gecemdım yoksa pt.'dan kovulabilirim.
    Transformers media playerden optik ile bağlanıp denedım kucuk kızım sesden korkup kactı :)
    Sonuç olarak 5,1 kalitesi beklemeyen ama cok sey aramayıp,kablo karmaşası istemeyenler için çok çok ideal bir sistem verdiğim paraya deger dıyorum.
    Usb den muzık ve cepten bluetooth ile hemen bağlandı ses iyi ama tabiki optik bağlantı gibi değil.
    Sorusu olanı cvp lamaya calsıırım.
    Almak ısteyenler için sesini video çektim ama ses videodan cıkanla sistemden cıkan arasında dağlar kadar fark oldugu ıcın anlamı olmayacak oyuzden yuklemedım.
  • quote:

Az önce kurdum nb3530 u.Boyutuna tek parça oluşuna wireless woofer a göre gerçekten çok çok tatmin edici tok bir sesi var .Özellikle 3D sound sesi harika.35 volumu gecemdım yoksa pt.'dan kovulabilirim.
    Transformers media playerden optik ile bağlanıp denedım kucuk kızım sesden korkup kactı :)
    Sonuç olarak 5,1 kalitesi beklemeyen ama cok sey aramayıp,kablo karmaşası istemeyenler için çok çok ideal bir sistem verdiğim paraya deger dıyorum.
    Usb den muzık ve cepten bluetooth ile hemen bağlandı ses iyi ama tabiki optik bağlantı gibi değil.
    Almak ısteyenler için sesini video çektim ama ses videodan cıkanla sistemden cıkan arasında dağlar kadar fark oldugu ıcın anlamı olmayacak oyuzden yuklemedım.

Kaliteli film izlediniz mi hiç ? sesi dolaştırıyor mu?

• Ben bluray yüzüklerin efendisini denedim. Öyle aman amam bir surround yok ama ses içeriyi dolduruyor bu kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Az önce kurdum nb3530 u.Boyutuna tek parça oluşuna wireless woofer a göre gerçekten çok çok tatmin edici tok bir sesi var .Özellikle 3D sound sesi harika.35 volumu gecemdım yoksa pt.'dan kovulabilirim.

Kaliteli film izlediniz mi hiç ? sesi dolaştırıyor mu?

Kaliteli derken dts transformers denedim.Efektler falan benım için tatmın edıcı.Abartmak olmasın salona giren bu ses nerden gliyor derse işte bundan dersen şaşıracağı aşikar.Bundan bu ses çıkarmı yaw...:)
    Açıkcası arkadaşın dediği gibi aman aman değil esaslı bir 5,1 in vereceği zevki almak zor ama piyasadakı cok 5,1 den ıyı ses veriyor.
    Dolaştırma ehh diyebiliriz,benim beklentimi karşıladı zevkle müzik dinleyip klıp ızlıyorum.Volumu 100 de bıle bozulmuyor ben max.30 a kadar actım.Sonucta beklentılerımı karsıladı

Dostum
    Wi-fi Directi çalıştırdım Resimlerle anlatayım. Ancak bunu yapmadan önce telefondaki verilerimize diğer cihazların ulaşabilmesi için telefondan "Ayarlar" dan "Diğer Ayarlar" dan "Yakınındaki cihazlar" sekmesinden "dosya paylaşımını" etkin hale getireceksin ki cihazını görecek

1)Ana menüden Müziği resimi veya videoyu seçiyorsun

2Buradan Hangi kaynaktan oynatacağını soruyor. buradan Direk Wi-Fi yi seçiyorsun

3)Daha Önceden temin etmiş olduğumuz :) Direct Wi-fi uyumlu cihazımızdaki Wi-Fi Direct i tıklıyoruz. (Samsung Note 2 de Wifi ağına bağlantı menüsünde sağ alta çıkıyor)

4)Daha sonra televizyonumuzda Cihaz görünüyor

5)Görünen cihazı seçiyoruz ve bağlantı kurulmaya başlıyor

6)Cihazımız Telefona bağlanırken, Telefona davet gönderiyor

7)Ses sistemimiz bağlantının kurulduğunu belirtiyor

8)Telefonumuzda da bağlantının kurulduğunu ekranında belirtiyor.

9)Soundbarımız bağlantının kurulduğunu Yeşil nokta ile ekranda gösteriyor.

10) Bundan sonra menüden çıkp fotograflara bakmak istediğimizde. Kaynaklarda artık Telefonumuz görünüyor

11) Tıkladığımızda Telefonumuzun içindeki resimlere erişebiliyoruz .

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polater -- 25 Ekim 2013; 9:22:46 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.