Şimdi Ara

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
20.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi bakalım en ucuz sen almış olacaksın. İnşallah en kısa sürede kargolarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım ucuz etin yahnisi durumu olmaz da keyfimiz kaçmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 26 Ekim 2013; 2:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

http://www.n11.com/lg-nb3530-300w-wireless-soundbarlg-turkiye-garantili-P16046396

499 tl lik daha önce iptal ettiğim siparişi az önce 11 TL lik bkm indirimi ve 50 TL lik n11.com indirimi ile 438 TL ye sipariş geçtim. bakalım ne zaman gelecek. mağazaya da yazdım hızlı teslimat talebimi ama bakalım ne kadar ilgilenecekler.

Forum mağazalar caymaya başladı tv alırsan 450 dedi.

400 tl diyen Aydın'a da kasım'ın 2. haftasından önce gidemeyeceğim. Gitsem de o fiyatı bir daha verir mi?

n11 ilk alışverişe 50 tl indirim veriyor. Ne yapsam axessle 3 taksite 449 tl bende mi alsam acaba?

Kurulumu kim yapıyor? Satıcı güvenilir mi?

ürün ile ilgili sorum.

İlle Harici diski cihaz takma zorulnluluğumuz yok değil mi? Tv üzerinden de bağlantıyı gerçekleştirebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 26 Ekim 2013; 12:39:48 >

• @afanesavo bildirim için teşekkürler. Valla cevabı bekleyemedim bende aldım.

Kartımı Bkm exspress'e tanımladım 11tl
    300Tl üzeri alışverişe anında 50 tl indirim ile

438tl 3 taksit aldım.

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 26 Ekim 2013; 14:07:08 >

• hayırlı olsun. hafta sonu internete girme fırsatım olmadı, yeni görüm mesajını.
    ben de daha önce n11 den sipariş vermiştim daha sonra LG nin kendi mağazalarında ucuz diye vazgeçmiştim. bi 50 TL daha ucuza gelmiş oldu bu sayede.
    ürün henüz kargolanmamış. acil kargo için taciz edeceğiz satıcıyı yani başka çare yok.
    kurulumu teknosa da sormuştum kendiniz yapıyorsunuz demişlerdi. çağrı merkezinden yine teyit edeceğim.

video oynatmak için harici diski takman gerekmiyor(zaten taksakta oynatmaz) harici diski tv ye veya diğer oynatıcına bağlamak gerekir. tv nin optik ses çıkışı varsa onu bağlayacağız ses sistemine.
    müzik radyo vs bluetooth ve usb üzerinden oynatabiliriz ama...

heyecanlıyım bir an önce gelse de kurulumu gerçekleştirsem...
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Cumartesi verdim siparişi vermeden önce de soru sormuştum ne mesaja cevap geldi ne de ürün kargoyla ilgili bir hareket yok. Hala yeni sipariş görünüyor.

gittigidiyor da soru sormak çok kolay, n11 de öyle bir bölüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Cumartesi verdim siparişi vermeden önce de soru sormuştum ne mesaja cevap geldi ne de ürün kargoyla ilgili bir hareket yok. Hala yeni sipariş görünüyor.

gittigidiyor da soru sormak çok kolay, n11 de öyle bir bölüm yok.

Kardeşim selam,

ürünün bulunduğu ekrana gelip sağ alt tarafda "mağaza / satıcı sahibine sor" die bir bölüm var, bu bölümden satıcıya mesaj atabiliyorsunuz, ordan sorun.

Ben n11 den sipariş verdim 3 günde gelmeyince sordum 2 gün sonra kargoya vericez dediler, bende siparişi iptal ettirdim..,,

Sizde takibini yapıın bence..
  • Yaklaşık 4 gün önce almış olduğum Lg 3530a soundbar 'ı uzunca bir fiil test etme şansı buldum.

+ ları ve - leri ile obejektif yorumumu sizlere sunuyorum.

Cihaz oldukça çok şık, TV nin altında çok şık duruyor - hemen ekliyorum; film seyredim keyif alayım, tv seyredim, şık olsun, kablo karmaşası olmasın birde çok para vermim - işte bu ürün size göre

Bağlantı olarak = Digitürk - HDMI ile TV ye bağlı
    TV den optik çıkış olarak LG ses sitemine bağlı, böylelikle sadece tv seyrederken diil, tv ye ne bağlarsam (bilgisayar, player, Play Station) ses siteminden izliyorum, dinliyorum.

Cihazın bulunduğu ordam: 12 metre kare cihazın sağ ve sol taafı duvar olan dir oda.

+ Reklamları, dizileri ve tüm tv programlarını bu ses sistemi ile izliyorum. Kısık seste rahatsız etmiyor yüksek seste ise olması gerektiği gibi doyurucu bir ses performansı veriyor

- Ses ayarı olarak 4-5 tane seçenek sunmuş, 3D ,temiz ses, surrond gibi - bence yetersiz, gerektiğinde kendimiz manuel ayar yapma seçenğide olsa daha iyi olurdu, zira her tv çıkışından kaliteli ve 3D ses almak mümkün diil

+ Film izledim 15 'i geçemedim, bunu nedeni birazda akşam denediğimden olsa gerek, ses çok iyi ve yüksek geldi bana. Sesler çok ayrıntılı ve temiz.

- 3D film bağlamadığınız sürece normal bir ses siteminden farkı anlayamıyorsunuz, hani helikopter arkadan gelsin, sağdan kurşun sesi gelsin filan gerçekçi bir film ile elde edebilirsiniz. normal filmlerde veya normal kullanımda 3D özelliğini açtığınızda hoş bir ses çıkmıyor, buda doğal aslında çünkü 3D girmeyen bir sinyali 3D ye çevirince haliyle kaliteli ses olmuyor

+ Müzik olarak harika, sesde dağılma veya yıpranma yok, çok eğlenceli bir performans sunuyor.

- Bası sistemin tam yanına veya bas deliğini duvarın köşesine gelicek gibi yerleştirmek gerekiyor, aksi taktirde basın doyuruculuğu basın yerleşim yerine göre değişiyor

+ Auto power var ki bu çok güzel özellik. Bağlı olduğu cihazı kapatırsanız LG ses sistemide kapanıyor, açtığınızda ise LG ses sistemide açılıyor, Açmak için ayrıyetten kumandasını eline almanıza gerek yok. Standart bir ses seviyesinde bırakıp cihazı, ses düzeninide ayarladıktan sonra artık cihazın kumandasına ihtiyacınız yok. Ses artışlarını uydudan veya playerden yapıyorsunuz.

+ Cihazı iphone 4S 'ime bağladım ve bluetoothla müzik dinleyebildim - evin etrafında fazla uzaklaşmadan cep telefonunuzdaki müzikleri LG de çaldırmak mümkün.

+ Cihazın TV olsun film olsun, müzik olsun ses kaybı yok, kalitesinden ödün vermiyor. Çok açılıpta sesi dağıtmıyor, ben en son müzik dinlerken 50 yi zorladım ama dahada yukarı çıkıyodu, kaça kadar çıkıyor bilmiyorum ama 50 oldukca beni tatmin etti, seste herhangi bir dağılma, bozulma olmadı ve 10 sn dinleyebildim :)

En son yorum olarak;

Cihazın genel olarak parasının hakkını veriyor. Bir evin salonunda şık tasarımı, ince, kıbar görünen bu ses sistemi ile göründüğünden daha çok kaliteli ve yükses ses elde ederek kullanıcılarını hayran bırakıyor.
    Surrond dediğimiz şeyi bu cihazda izleyebilmek için surrund bir film izlememiz gerekmektedir. TV ye bağlayıpda dizilerde surrond beklemek olmaz. o yüzden sade ve solo ses ayarları var, onları seçerek TV izlerkende bu ses sitemi ile keyif almak mümkün. Özellikle dizilerde izlerken bas ile uyumu harika, ben çok beğendim.

Almak isteyenler için yukarıdaki + ları ve - leri okumalarını ve kendilerine göre olup olmadıklarını karar verebilirler. Ama bu tür cihaz almadan önce kendinize şunu sorun; Ben ne kadar film seyrederim, bu cihazı ne kadar kullanırım ve gerçekten böyle bir ses sistemine veya daha üst bir cihaza ihtiyacım varmı die düşünün karar verin. Arada sırada kullanacağınız cihazlar için ciddi yüksek paralar vermeyin, zaten eskisi gibi müstakil sakin yerlerde oturmuyoruz, filmleri bile izlerken belirli miktara kadar açıyoruz kimse rahatsız olmasın die. O yüzden çokta yükses ses aramamak lazım, düşük ses yüksek kalite tercihiniz olmalı, bu cihazda hakkını veriyor. Öneririm...

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 30 Ekim 2013; 11:38:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blueall

Yaklaşık 4 gün önce almış olduğum Lg 3530a soundbar 'ı uzunca bir fiil test etme şansı buldum.

+ ları ve - leri ile obejektif yorumumu sizlere sunuyorum.

Cihaz oldukça çok şık, TV nin altında çok şık duruyor - hemen ekliyorum; film seyredim keyif alayım, tv seyredim, şık olsun, kablo karmaşası olmasın birde çok para vermim - işte bu ürün size göre

Bağlantı olarak = Digitürk - HDMI ile TV ye bağlı
    TV den optik çıkış olarak LG ses sitemine bağlı, böylelikle sadece tv seyrederken diil, tv ye ne bağlarsam (bilgisayar, player, Play Station) ses siteminden izliyorum, dinliyorum.

+ Reklamları, dizileri ve tüm tv programlarını bu ses sistemi ile izliyorum. Kısık seste rahatsız etmiyor yüksek seste ise olması gerektiği gibi doyurucu bir ses performansı veriyor

- Ses ayarı olarak 4-5 tane seçenek sunmuş, 3D ,temiz ses, surrond gibi - bence yetersiz, gerektiğinde kendimiz manuel ayar yapma seçenğide olsa daha iyi olurdu, zira her tv çıkışından kaliteli ve 3D ses almak mümkün diil

+ Film izledim 15 'i geçemedim, bunu nedeni birazda akşam denediğimden olsa gerek, ses çok iyi ve yüksek geldi bana. Sesler çok ayrıntılı ve temiz.

- 3D film bağlamadığınız sürece normal bir ses siteminden farkı anlayamıyorsunuz, hani helikopter arkadan gelsin, sağdan kurşun sesi gelsin filan gerçekçi bir film ile elde edebilirsiniz. normal filmlerde veya normal kullanımda 3D özelliğini açtığınızda hoş bir ses çıkmıyor, buda doğal aslında çünkü 3D girmeyen bir sinyali 3D ye çevirince haliyle kaliteli ses olmuyor

+ Müzik olarak harika, sesde dağılma veya yıpranma yok, çok eğlenceli bir performans sunuyor.

- Bası sistemin tam yanına veya bas deliğini duvarın köşesine gelicek gibi yerleştirmek gerekiyor, aksi taktirde basın doyuruculuğu basın yerleşim yerine göre değişiyor

+ Auto power var ki bu çok güzel özellik. Bağlı olduğu cihazı kapatırsanız LG ses sistemide kapanıyor, açtığınızda ise LG ses sistemide açılıyor, Açmak için ayrıyetten kumandasını eline almanıza gerek yok. Standart bir ses seviyesinde bırakıp cihazı, ses düzeninide ayarladıktan sonra artık cihazın kumandasına ihtiyacınız yok. Ses artışlarını uydudan veya playerden yapıyorsunuz.

+ Cihazı iphone 4S 'ime bağladım ve bluetoothla müzik dinleyebildim - evin etrafında fazla uzaklaşmadan cep telefonunuzdaki müzikleri LG de çaldırmak mümkün.

+ Cihazın TV olsun film olsun, müzik olsun ses kaybı yok, kalitesinden ödün vermiyor. Çok açılıpta sesi dağıtmıyor, ben en son müzik dinlerken 50 yi zorladım ama dahada yukarı çıkıyodu, kaça kadar çıkıyor bilmiyorum ama 50 oldukca beni tatmin etti, seste herhangi bir dağılma, bozulma olmadı ve 10 sn dinleyebildim :)

En son yorum olarak;

Cihazın genel olarak parasının hakkını veriyor. Bir evin salonunda şık tasarımı, ince, kıbar görünen bu ses sistemi ile göründüğünden daha çok kaliteli ve yükses ses elde ederek kullanıcılarını hayran bırakıyor.
    Surrond dediğimiz şeyi bu cihazda izleyebilmek için surrund bir film izlememiz gerekmektedir. TV ye bağlayıpda dizilerde surrond beklemek olmaz. o yüzden sade ve solo ses ayarları var, onları seçerek TV izlerkende bu ses sitemi ile keyif almak mümkün. Özellikle dizilerde izlerken bas ile uyumu harika, ben çok beğendim.

Almak isteyenler için yukarıdaki + ları ve - leri okumalarını ve kendilerine göre olup olmadıklarını karar verebilirler. Ama bu tür cihaz almadan önce kendinize şunu sorun; Ben ne kadar film seyrederim, bu cihazı ne kadar kullanırım ve gerçekten böyle bir ses sistemine veya daha üst bir cihaza ihtiyacım varmı die düşünün karar verin. Arada sırada kullanacağınız cihazlar için ciddi yüksek paralar vermeyin, zaten eskisi gibi müstakil sakin yerlerde oturmuyoruz, filmleri bile izlerken belirli miktara kadar açıyoruz kimse rahatsız olmasın die. O yüzden çokta yükses ses aramamak lazım, düşük ses yüksek kalite tercihiniz olmalı, bu cihazda hakkını veriyor. Öneririm...

Saygılar,

tesekkurler
    yalniz ben su kisimi anlmadim : 3d ses ?
    simdi 2d goruntuyu 3d ye cevirip izlerken mi sorun oluyor yoksa 3d video film vs izlerken mi ? yoksa her ikisi de mi ? anladigim kadari ile 2d 3d cevirme olayinda performans sıkinti ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim selam,

Sıkıntı olmuyor aslında, şöyle bişey oluyor. TV seyrederken 3D yi aktif ettiğinizde tiz sesi biraz daha çok geliyo, orta sesi biraz kısık ve birazda surrond ses çıkıyor. Haliylede orjinal tv sesinden uzak oluyor. Ama kötü veya sıkıntı bi ses diil, ben ince ayrıntılı olarak eleştirdiğim için yazdım bunu, hani bu şekilde de tv izlenebilir.

Film için ise normal dvix veya bluray dönüştürlmüş film izlediğininzde 3D normal ses sitemi gibi temiz geliyor ama hani dediğimiz surrond dalgalanmalarını tam anlamıyla yapmıyor, Orjinal bir bluray 'im olmadığı içinde bire bir 3D modunda böyle bişey deneyemedim ama güzel olacağı kesin.

3D durumu pek aklında sorun teşkil etmesin, çünkü dediğim gibi orjinal bir giriş verirsen LG ses sitemine, oldukça tatminkar bir ses alabilirsin.

Örnek veriyorum; yüzüklerin efendisi var ise sende orjinal DVD, işte o DVD ile baya iyi bir ses alınabilir. Yada orjinal bir bluray alınırsa süper izlenir. Ben blurayden çevirme hızlı ve öfkeli 6 yı izledim. Ses çok iyi, gürlemeler, ses dalgalanmaları, bası şiddeti ama bir surrond elde edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

tesekkurler
    yalniz ben su kisimi anlmadim : 3d ses ?
    simdi 2d goruntuyu 3d ye cevirip izlerken mi sorun oluyor yoksa 3d video film vs izlerken mi ? yoksa her ikisi de mi ? anladigim kadari ile 2d 3d cevirme olayinda performans sıkinti ?

2d den 3d ye çevirmeyle alakası yok. O görüntüyü 3d ye çevirmek için.

3d ses desteklemeyen bir film izlemezseniz kalite alamazsınız demek istiyor. Misal hababam sınıfını 3d ye çevirince, hangi ses sistemi surround ses verir?

Öncelikle filmlerin kaliteli ses formatı olan dts ile kodlanması gerekli. 3d filmler zaten sıkıştırılmamışsa dts ses formatındadır. Blu-ray filmlerin hepsi o kaliteyi verir zaten. Film 3d olmasa da surround u yaşarız. Kalite istiyorsan filmlerin boyutu 10gb ile 20gb arasında değişiyor. İzleyeceksin onlardan işte o zaman fark ortaya çıkacak. Max kalite ise blu ray oynatıcı ile orjinal blu ray film oynatmakla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 30 Ekim 2013; 11:41:05 >

• tesekkurler zaten orinal tercihim oluyor mumkun oldugunca. torrent 3d nadir inidiriyorum

• Soundbar hakkında başka başlık açıp benim yorumumu ve yapacak diğer yorumcuları bir topicte toplasak mı acaba ?
  • quote:

Soundbar hakkında başka başlık açıp benim yorumumu ve yapacak diğer yorumcuları bir topicte toplasak mı acaba ?

http://forum.donanimhaber.com/m_79009525/f_//tm.htm#79009525

Bu linkte başka bir arkadaşın incelemesi mevcut. Buradan mı devam etsek?

Ya da ben takip ederim derseniz yeni bir görselli videolu bir lg nb3530a kullanıcıları konusu da fena olmaz aslında.
  • yeni bir sound bar sayfası ihtiyacı karşılar. iyi olur. açarsan oradan devam edelim...
    modelleri geliştikçe tanımış oluruz kullananlar vasıtasıyla.
    tek başlığa yoğunlaşılır.
    güzel olur özetle...

başlık önerim :)
    "SOUNDBAR, ARTILARI VE EKSİLERİYLE"
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Ben acıyorum hemen :)

açtım bile, hemen devam edebiliriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 30 Ekim 2013; 14:08:57 >
  • Sounbarlar artıları eksileriyle bölümü.

http://forum.donanimhaber.com/m_83289199//tm.htm#83417296

İçinde incelemeler mevcut.
  • Arkadaşlar merhaba;

Bende yaklaşık 2 ay önce LG SoundBar aldım ancak benim aldığım model LG BB4330A 3D BLU-RAY ULTRA HD blueray
    üründen şuan memnunum herhangi bir problem görmedim 55' LG Smart Tv kullanıyorum ve Optik kablo ile bağlantı yaptım özellikle filmlerde çok başarılı ama henüz sesini sonuna kadar açma şansım olmadı lakin apartman dairesi için fazla gürültülü oluyor..
    BT ile İphone dan müzik dinleyip oyun oynamak ise ayrı bir keyif..
    Yer kaplamadığı için böyle bir sistemi tercih ettim ve Wi-Fi Woofer olması dikkatimi cekti..
    Radyosu mevcut ancak antenini bağlamadım TV sehpası kullanıyorum en alt rafta duruyor aslında gelen servis hem Tv yi hemde soundBar ı duvara montaj yapmamızın daha şık duracağından bahsetti ancak şimdilik bu şekilde kullanıyorum herhangi bir ses kaybı olduğunu sanmıyorum.
    Sorularıız olur ise cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TecFatih -- 4 Aralık 2013; 11:44:32 >
  • selamlar,
    kullanıcı arkadaşlar acaba usb den hdd ile mkv dts altyazı gibi çeşitli desteklenmeyen format sorunu yaşaıyprlarmı.
    yan bu aletle hem 3d bluray hem ses sistemi hem media player ihtiyacımız giderebilir miyizi.
    tabi 3d blu ray iso formatını filan desteklemesini beklemiyorum ama wd playerin oynattığı formatları da destekler mi acaba diye de sormadan edemiyorum.
    saygılar.
  • Direk Tv de USB sorunu yok zaten..
    Saundbarın USB cıkışını denemedim optik çıkışını kullanmaktayım.
    Tv de açtığım ve internetten cektiğim tüm MKV ve 720P dts dosyalarını izlerken seste de herhangi bir problem yaşamadım hatta Bass ayarını cok fazla da açmamama rağmen ses gayet temiz geliyor.
    Bluray Filmlerde ses farkedilir derecede net ve güçlü geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.