Şimdi Ara

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
20.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şık duruyor aslında.. Başka BR player bağlanabiliyor mu ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Evet bağlanabiliyor cihazın optik ses girişi ayrıca 2 tane Hdmi in girişi var.
  • Teşekkürler..Hayırlı olsun bu arada..
    Aslında herkes watt değerini yazmış ,ortalığı gümletiyor yazmış..Bunlar önemli değil ki ? Sıradan 2-1 alsan açsan da ortalığı gümletir.Önemli olan kaliteli ,net ses veriyor mu ?
    Bu ürün veriyor sanırım ? Düşünürdüm ama fiyat pahalı,beklerdim fakat zaten tükenmek üzere.
  • LG NB3530A Kargom yolda :)
  • NB3530A ile BB5520A arasında çok fazla fark yokmuş gibi.arada fiyat farkı fazla ama sistem performans olarak çok aşağıda değil.Tabi okuduğum yorumlara göre.
  • Fark vardır tabiki ama düşük volümlerde pekte bişey değişeceğini sanmıyorum,
  • Sorumu tekrarlayayım.

LG nb3530A cihaz ile bluRay oynatıcı kullanılabilir değil mi? Şema böyle mi olmalı.

Tv <==hdmi 1.4 kablo==> Blu-ray oynatıcı <==optik kablo==> Ses sistemi LG nb3530a

Yoksa ses sistemi de tv ye bağlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Sorumu tekrarlayayım.

LG nb3530A cihaz ile bluRay oynatıcı kullanılabilir değil mi? Şema böyle mi olmalı.

Tv <==hdmi 1.4 kablo==> Blu-ray oynatıcı <==optik kablo==> Ses sistemi LG nb3530a

Yoksa ses sistemi de tv ye bağlanacak.

Doru bir bağlantı şekli die biliyorum,

zira digitürk için şöyle bir bağlantı öneriyorlar, seninki ile aynı hemen hemen.

Digitürt - HDMI - TV
    Digitürk - Optik kablo - Ses sitemi

ses sistemini TV ye bağlarsan kulağını tersten tutmuş gibi olursun, bence doğru bağlantı. Bende bu akşam eve gidince denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 25 Ekim 2013; 11:03:12 >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Aynen John Waynen .

Dostum dediğin şekilde bağlanacak.
    Görüntü hdmi ile Tv ye Ses optikle Ses sitemine.

Aksi durumda şöyle bir mantık ters. bluray oynatıcı sesi tv ye verecek, tv den de ses sistemine gelecek optik kabloyla.. Boyle bağlanmaz dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polater -- 25 Ekim 2013; 11:23:27 >
  • polater kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle emeğin için teşekkür ederim. Belirtmiş olduğun her aşamayı yaptım. Telefon cihazla bağlantı yaptı ancak dosya paylaşımı başarısız dedi her defasında. Bir de bu bağlantı olduktan sonra telefondan bir film veya muzık dosyasınımı çalıştırabiliyoruz yoksa telefonda ki dosyalar soundbar içinde mi çalıştırılıyor?
  • brandy79 B kullanıcısına yanıt
    Oynatıcı Soundbar, Yani Ses sistemi telefon içeriğini oynatıyor. Telefondan oynatamıyorsun. Saygılar.
  • brandy79 B kullanıcısına yanıt
    Bağlantı kurduktan sonra Home tuşuna bas Sounbarın Oradan Fotoğrafa gel. Bir de fotoları göstermeye çalış.
  • Evet arkadaşlar siparişim geldi

Buda ilk resimleri

LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi

[simage]
     LG BB5520A Blu-ray Sound Bar Sistemi
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 25 Ekim 2013; 14:01:31 >
  • blueall B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polater

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.

Teşekkürler, darısı almayanların başına :)
  • Arkadaşlar aşşağıdaki siteden 489 TL ye aldım ve siparişimin ertesi günü teslim ettiler. Memnun kaldım, ürün kapalı ve hiç açılmamış.

Almak isteyen var ise...

https://www.ensonbak.com/urun/LG-NB3530A-Ev-Sinema-Sistemi.html
  • Meraba
    Lg 3530a soundbar ile philps 5007k led tv üzerinden usb den dts formatılı film izleyebilirmiyim ses bağlantısını optik ses çıkışı yada hdmi
    Bağlasam ses alabilirmiyim
    (Henüz lg 3530a soundbarı almadım)
    Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    İyigünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses iletimini en sağlam kayıp olmadan optik bağlantı ile alabilirsin.

3530a hafta sonu teknosada 449 tl (ama tv alana) :( ...
  • polater kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi yaparsak normal tv kanallarını ses sistemi ile izleyemem ama. Kablo sök tak yapmam gerekir.
  • http://www.n11.com/lg-nb3530-300w-wireless-soundbarlg-turkiye-garantili-P16046396

499 tl lik daha önce iptal ettiğim siparişi az önce 11 TL lik bkm indirimi ve 50 TL lik n11.com indirimi ile 438 TL ye sipariş geçtim. bakalım ne zaman gelecek. mağazaya da yazdım hızlı teslimat talebimi ama bakalım ne kadar ilgilenecekler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.