Şimdi Ara

LG BD390 Blu-ray player (MKV, WiFi, ..) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
12.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki ay arkadaş Almanya' ya gidiyor aklımda bd 390 var ama, 3 boyutlusuda çıkmış kararsızım

http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-player-BX580.jsp
  • bu 3d olayını da çözemedim gitti..
    3d blurayi izlemek için.. 3d bluray player + 3d film + özel gözlük + 3d uyumlu LCD Tv den hepsi olması gerekmiyor mu..
  • Dostum BD390 için verilen bilgi yanlış olabilir,
    Zira lg nin kendi sitesinde BD390 artık üretiminin bittiğini yazıyor, bilmem lg yurtdışında discontinued olan ürünü TR de satar mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: bosmann

dün akmerkez lg bayi ile görüştüm bd 390 nın haziranda satışda olacağını söyledi,
    elinde 370 vardı 400 tl,
    ayrıca sony bayi de yeni çıkan cihazların haziranda geleceğini söyledi,
    elinde sony 370 vardı 400 tl,
    kısaca yeni çıkan cihazlar haziranda satışda olacak,herhalde diğer markalarda gelir iyi rekabet olur istediğimiz cihazları alırız.
  • Sadece BLU RAY ile iş bitse iyi, TV de aynı destekli olacak gözlük de olacak film de real 3d teknolojisine göre kaydedilmiş olacak BLURAY diske..

quote:

Orijinalden alıntı: cercan

bu 3d olayını da çözemedim gitti..
    3d blurayi izlemek için.. 3d bluray player + 3d film + özel gözlük + 3d uyumlu LCD Tv den hepsi olması gerekmiyor mu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Sadece BLU RAY ile iş bitse iyi, TV de aynı destekli olacak gözlük de olacak film de real 3d teknolojisine göre kaydedilmiş olacak BLURAY diske..

quote:

Orijinalden alıntı: cercan

bu 3d olayını da çözemedim gitti..

Ölme eşeğim ölme diyoruz bu durumda..Piyasa da BD filmler sınırlı ve pahalı iken bi de 3Dyi tahmin edemiyorum...
    Dün kablolarımı aldım.. Hala BD 570 i bekliyorum.. sabırısızlandım açıkçası...

• Bu arada arkadaşlar,
    BD390 a USB girişinden içinde AVATAR BLU RAY ISO su olan diskimi bağladım gayet güzel oynattı,

ama maalesef USB üzerinden gelen ISO dosyasından DTS HD-MA sesi görmedi BD390..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcakkol

lg bd 370 kullaniyorum, bir cok özelligi ayni,tabiki 390 daha iyi...en hosuma giden özelligi usb üzerinden mkv,dvix vs vs...izleyebilmek ve lan üzerinden youtube,bazen cok kaliteli müzikler oluyor bazende hd videolar...

usb den mkv izlenyormu eminmisin? indirdiğimiz 720p filmleri? altyazılarda sorun olmuyormu?usb ile kasteddiğin flash bellek mi hdd mi?
  • arkadaşlar, arkadaşlaaaaaaar

200 250 tl ye media playerlar satılıyor sizin bilmediğiniz hiç duymadığımız formatları bile açıyorlar.

Bu çihaza bu kadar para vermenin bu kadar eziyet çekmenin mantığını anlayamadım ben yaww????

Lütfen açıklayınnnnn?????

PLSSSSS??
  • KAJUMAJU::::KARDEŞ SEN KULLANIYORMUSUN PEKİ onlardan, benim o konu hakkında pek fazla bilgim yok, anlatırmısın mesela, usb flash belleklerimizi veya harici diskimizi bunlara sorunsuzca bağlayabiliyormuyuz?herhalde flash bellek ve hdd olmadan bir işe yaramıyor? diskte olanları aynı dvdplayerdaki gibi menü halinde gösterip, filmin üstüne gelip seçtiğimizde direk filmi oynatıyormu? bu media playerlarda, özellikle mkv formatlı dosyalarda ses ve altyazı sorunu olmuyormu? yada türkçe karakter desteği gibi sorun olmuyormu?Bu konularda cevap yazarsan sevinirim?TEŞEKKÜRLER..

ayrıca aşağıdaki linkte bir tane buldum, sence nasıl? veya senin tavsiyende bir oynatıcı varmı?

http://www.vatanbilgisayar.com/dark-dkmpmini-mini-mania-full-hd-1080p-mkvh.264-dts-medya-oynatici/productdetails.aspx?I_ID=44696#divDigerResimler

• Arkadaşlar media playerlar ile BLU RAY player ları karıştırmayalım,
    media player özellikleri barındıran BLU RAY playerlar olduğu gibi BLU RAY sürücü bağlanabilen media player lar da var.

ama en azından bu başlık BD390 başlığı ve onun yaptığı yada yapamadıklarını konuşuyoruz.

Bu cihazın tek farkı media player özellikleri media player cihazlarına en yaklaşan bir model olması.
  • Arkadaşlar,

LG Blu ray için TR altyazı destegi olayını cozebilen var mi...

Acıkcası cihazdan cok menunum ama bu altyazı işi sinirbozucu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cercan -- 12 Temmuz 2010; 13:49:37 >
  • Bu arada LG 560BDP cikti arkadaslar

http://areadvd.de/hardware/2010/lg_bd560.shtml

Almanya fiyati 125 EURO, detayli incelemedim. Ancak siz sormadan söyleyeyim, evet MKV okuyor. Yalniz ilk firmware de eksikler varmis, bazi formatlar ve HDD' ler okunmamis. Sonradan gelen firmware update ile sorunlar giderilmis.
  • Fiyat bana güzel geldi ve en azından hem BD hemde MKVPlayer dersek!!

Ne dersiniz??
  • Peki arkadaşlar BUGÜN için hangi blu ray oynatıcıyı önerirsiniz?

Ürünlerin yeni modellerinin çıkmış veya önceki modellerinin satın alınma imkanlarının değişmiş olabileceğini düşündüğüm için soruyorum.
    Konuda bahsi geçen tüm LG modelleri de iyi gibi. Onlardan birini alanlar bugünde alsalar aynı modelleri mi alırlardı yoksa başka mı?

Ancak mümkünse Türkiyeden temin edebileceğim bir ürün tavsiye ederseniz sevinirim. bütçem 300 - 500 tl arasında.
  • lg 390 alabilirsin.
  • Peki Lg 390 almak istiyorum. Netten araştırdım fakat rastlayamadım. Bana Türkiyeden alabileceğim bir yer, adres, site vb. önerebilir misiniz?
  • Yeni modelleri çıkmış geçen hafta İzmir Carrefour'daki LG Mağazasında gördüm BD560 BD570 vardı kutularında açılmamış baya vardı içerde 560'a 460TL 570'e 590 TL demişti. bu hafta başında tekrar baktığımda hepsi satılmış şaşırdım kaldım gerçi benim alacağım filan yoktu. Birde İZMİR EGEMEN var EGE PARK'ta ordada LG Mağazası var ve oradada var idi. Hepsi MKV oynatıyor.
  • yeni modeler çıktığı için 390 hesaplı alınabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Yeni modelleri çıkmış geçen hafta İzmir Carrefour'daki LG Mağazasında gördüm BD560 BD570 vardı kutularında açılmamış baya vardı içerde 560'a 460TL 570'e 590 TL demişti. bu hafta başında tekrar baktığımda hepsi satılmış şaşırdım kaldım gerçi benim alacağım filan yoktu. Birde İZMİR EGEMEN var EGE PARK'ta ordada LG Mağazası var ve oradada var idi. Hepsi MKV oynatıyor.

BD 570 için fiyat fazla geldi biraz.. Gerçi yurtdışından 200 € gelmişti bana yine az değil..

Teknosa'da Samsungun Wifi+MKV li Bluraylarini 350-450 TL'ye görünce biraz acele mi ettik acaba diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

yeni modeler çıktığı için 390 hesaplı alınabilir .

Sn samsungx sanırım siz BD player olarak Pioneer bdp 120 kullanıyorsunuz ya da yakından bildiğiniz bir cihaz. Ben ki şu an aynı pio dan sipariş vermek üzereyim ki sizin bu yeni çıkan marka modellere olan ilginiz beni pio konusunda frenliyor açıkçası.

Pioneerın biraz yavaşlığı dışında sizin gördüğünüz diğer eksikleri nelerdir?

Aslında bu cihazları bence en temel görevleri olan blu ray oynatmalarındaki kaliteleriyle kıyaslamak gerekiyor. Eğer ki pio nun görüntü kalitesiyle Lg veya samsungun görüntü kaliteleri en kötü ihtimalle aynı ise. Kesinlikle extra özellikleriyle (wii-fi, MKV, HDD vb) önce çıkan modeller alınmalı. Ama şahsi fikrim bir cihaz blu ray player oynatıcı olarak satılıyorsa önce onu hakkıyla oynatsın...

Hatta benim şu konuda bile şüphelerim var normalde mantıklı gelen en kötü Blu ray oynatıcı en iyi DVD oynatıcıdan kat kat daha kaliteli görüntü ve ses sunar.
    Ancak malesef kaliteli bir DVD oynatıcının bazı blue raylerden daha kaliteli görüntü ve ses verdiğini duyuyoruz.

Eğer ki diğer özelliklere ihtiyaç duyuluyorsa, Kaliteli bir br oynatıcının yanına WD live gibi NMT cihazları eklenebilir. Yine diğer özelliklere de sahip olunmuş olur. Çokta pahalıya mal olmaz. Sizce?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.