Şimdi Ara

LG BD390 Blu-ray player (MKV, WiFi, ..) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
12.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben PİO için yavaşlıgının dışında ve bazı eksiklikler dışında eleştirmedim ama görüntü kalitesine kefilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

Ben PİO için yavaşlıgının dışında ve bazı eksiklikler dışında eleştirmedim ama görüntü kalitesine kefilim.

Anlıyorum. Kaliteli görüntüsünü aldıktan sonra yavaşlığını umursamıyorum gerçekten. Ben mutfakta izlerken atıştıracaklarımı hazırlarken o da bana salonda filmi hazırlasın bir zahmet. Peki bahsettiğiniz bazı eksiklikleri nelerdir? Biraz açabilir misiniz? Bu konu gerçekten iyice kafamı meşgul edip duruyor. Artık bir an evvel netleştirmek istiyorum. Fazla bir kullanıcısına da rastlayamadığım için görüşlerinizi oldukça önemsiyorum.

teşekkürler...
  • LG lerin görüntü kalitesine kefil olanlar var mı ?
  • detaylar analok 5.1 destegi yok usb her filimi desteklemiyor yerel hafısası yok flaş belekle oluyor bunlara ihtiyacınız yoksa mesele yok.lg görüntüsü pio kalitesinde degil tabi giriş seviyeleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

detaylar analok 5.1 destegi yok usb her filimi desteklemiyor yerel hafısası yok flaş belekle oluyor bunlara ihtiyacınız yoksa mesele yok.lg görüntüsü pio kalitesinde degil tabi giriş seviyeleri için.

Teşekkürler. Ben sadece Br diskleri kaliteli oynatmasını istediğim bu cihazı tek bir HDMI kablo ile direk Pio AVR me bağlayıp ondan da Tv ye aktarmayı düşünüyorum. Bunda bir sorun yok. LG de bunun kadar kaliteli görüntüye sahip değilse benim için en iyi çözüm aşağıdaki gibi oluyor.

Pioneer bdp 120 ........ 400 tl + WD TV LIVE HD MEDIA PLAYER ...........220 tl = 660 tlye (KDV dahil) 10 taksitle sahip olabiliyorum...
  • Bence giriş seviyesi için en iyi seçim hayırlı olsun.
  • Ben de lg bd 370 var .
    Alet gerçekten mükemmel mesela şöyle diyim bu player koyduğunuz bir filmi DVD filmini veya blueray filmini çok yüksek kalitede gösteriyor. Çünkü sisteminin içerisinde ses ve görüntü yükseltme özelliği var buda diğer normal dvd player ve media playerlara göre aynı filmi izlediğinizde aynı hdmi kablosu ile bağlanınca görüntü kalitesi olarak fark atıyor.(denedim karşılaştırma hometech dvd ve philips dvd player artı hd media playera karşı lg bd 370 player)
    LG BD 390 PLAYER içinse aynı özelliklerin yanısıra usb girişinin (ilgili firma tarafından NTFS sistemi ile çalıştığını beyan etmişler ) ntfs ile çalışmasından dolayı ;yani 4 gb üstü her türlü bellek için konuşuyorum ,tüm harddiskleri okuyo diyorlar sadece dışardan güç kaynağı ile beslenenen harddiskler hariç,yani prize takılıp ordan güç alanlar.Bu durumda LG 390 ile 30 gb lık bir filmi bile çok çok yüksek kalitede film seyredirsiniz.

Benim tavsiyem :
    1.Ben internetten film indirmiyorum zaten blueray veya dvd seyrediyorum diyorsanız lg bd 370 alın (hesaplı olur )
    2.yok ben internetten film indircem seyretcem diyorsanız bd 390 alın (yalnız satıcının yanında mutlaka 500 -600 gb lık hardiske bir film koyup orda deneyin oynatıyormu diye (beni kutup aş. ankara ankamall bu konuda kazıkladıda;abi dediler şimdi denedik 1 tb lik hardiski bile okuyor bende onlara güvenip bd 370 aldım sonra ise fat sistemi ile usb sinin çalıştığını öğrendim güvenilir adamlar değiller yani ,sonra kafayı bozup internetten film indirip seyretcem diye wd hd media player aldım ancak 20 gb lık koyduğum film kalitesi bd 370 e göre 4 gb lık filmle aynı oluyor.

3. Altyazı konusuna gelince altyazı için şöle yapılıyor usb içerinde attığınız bir filmin ismi mesela karlı karlar ise aynı klasördeki altyazınında karlı karlar.srt diye yazmanız lazım o zaman film ile altyazı fpsleri uyumlu ise okuyor. Altyazılarıda büyük arkadaşlar.

Gelecek ay bi tanede lg bd 390 alabilirsem deneyimlerimi sizinle paylaşacağım şimdiden çok saolun . Malum siz bana yanlış bilgi verdiniz diye hem türkiye lg ana bayisine hemde kutup aş. ye söyleyip mail atsamda pek iplemediler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.