Şimdi Ara

LG BD670 3D BLU-RAY PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG BD670 3D BLU-RAY PLAYER kullananlar M2TS video dosyasını USB den açabilen var mı açmak için garantiyi devredışı etmeden ne yapılabilir? Bir alt model olan LG BD660 da Harddiskten M2TS formatlı avatar filmini açtı bu üst modelin açmamasına bir anlam veremedim çünkü Wireless özelliğinden başka bir farkı yok.Yardım ve önerilerinize şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperkon

Arkadaşlar LG BD670 3D BLU-RAY PLAYER kullananlar M2TS video dosyasını USB den açabilen var mı açmak için garantiyi devredışı etmeden ne yapılabilir? Bir alt model olan LG BD660 da Harddiskten M2TS formatlı avatar filmini açtı bu üst modelin açmamasına bir anlam veremedim çünkü Wireless özelliğinden başka bir farkı yok.Yardım ve önerilerinize şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşım açabildi mi videoyu?
  • Nasıl açılıyor? Ben de açamadım..
  • avrupa modellerinde web browser netflix vudu var ama LG Türkiye eskiden doğan şahin ve renault otomobillerden teyibi çıkardıkları gibi hem bd670 ten hemde bendeki le5510 modelinden bu özellikleri çıkarmış :( Nedir bu Türk milletine garez anlayamıyorum? 2 milar para veriyorsun ama konfor yerine aldatılma alıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.