Şimdi Ara

LG BEKO 8500 D klima Defrost sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
21.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gün bu klimayı taktırdım ama ilk kullanım olduğu içinmi yoksa herhangibir arıza olduğu içinmi nedir anlayamadım ısıtma konumuna aldığımda defrost ışığı bir türlü sönüp ısıtma işlemine başlamıyor 1 saat bekledim ama sonuç yok acaba cihaz sorunlumudur yoksa normalmidir ?

• arçelik beko klimalar ilk açılıgında defros ışıgı --3 dakika gibi yanar ama sonra sıcak hava üflemeye başlarlar,siz acaba oda sıcaklıgınamı ayarladınız klimanın derecesini,eger oda 15 derece ise siz klimayı 25 derece yapınki çalışsın yok eger gene çalışmazsa servis.
  • valla hocam 30 dereceyede ayarladım tık yok 1 saat bekledim dış ünite çalışıyor ama iç ünite bir türlü üflemeye başlamıyor bide bunu ilk takarken içine gaz basmıyorlarmı bu adamlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaKaL016

valla hocam 30 dereceyede ayarladım tık yok 1 saat bekledim dış ünite çalışıyor ama iç ünite bir türlü üflemeye başlamıyor bide bunu ilk takarken içine gaz basmıyorlarmı bu adamlar ?

eger yerli montaj ürünse zaten klima işi baştan sakat, kötü mal almışsınız kusura bakmayın ama o klimadan ısıtmada bir şey beklemeyiniz.
  • valla yerlimi yabancımı bilmiyorum ama çevremdeki herkezin kullandığı bir model ve sorduklarım hep memnun
  • Yarın servisi çagırın baksınlar,kimse malım kötü demez tam tersine ben yandıım sende yan diye kötüye iyi derler.
  • servisi çağırdım montajı yapan arkadaş klimanın gazını açmayı unutmuş :) ondan çalışmıyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vestel klima FL hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

servisi çağırdım montajı yapan arkadaş klimanın gazını açmayı unutmuş :) ondan çalışmıyormuş

peki böyle açıklama yapan bir servise tavrınız ne oldu merak ettim sadece
  • Aslına bakarsanız bu tür şeyler servis ve bayi ayrılığından kaynaklanıyor satan sattıım işim bitti senle takanda taktım diyor parasonı alıyor nasılsa gazını açmayı bi servis unutması gibi bi saçmalık olamaz cihazı çalıştırmadan ve denemeden gitmek ayrı bi saçmalıktır zaten.
  • quote:

servisi çağırdım montajı yapan arkadaş klimanın gazını açmayı unutmuş :) ondan çalışmıyormuş

klimanın gazını açmayı unutan bir servis kimbilir başka neleri unutmuştur

neyse içinizi sıkmayın inşallah sorunsuz kullanırsınız klimanızı önümüzdeki senelerce
  • bu klimanın gazı nereden açılıyor , nasıl kontrol ediliyor biz yapabilir miyiz ?

Demirdöküm demeyin sakın aynı sorun bende de var.
    şuanda klima çalışmıyor.
    Açınca ışık yanıp yanıp söndü sonra sürekli yanmaya başladı ama hava üflemiyor , eskiden de üflüyordu hemen kesiyordu.
    SOrun nasıl gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: style_cool

bu klimanın gazı nereden açılıyor , nasıl kontrol ediliyor biz yapabilir miyiz ?

Demirdöküm demeyin sakın aynı sorun bende de var.
    şuanda klima çalışmıyor.
    Açınca ışık yanıp yanıp söndü sonra sürekli yanmaya başladı ama hava üflemiyor , eskiden de üflüyordu hemen kesiyordu.
    SOrun nasıl gider

siz gazı açamazsınız yetkili servis yapar o işi belli bir basınca kadar açılır o gaz ve birkere açılır o gaz kaçmadığı sürece ellenmez

ayrıca dd klimalar kışın ısıtmazlar boşuna beklemeyin ne yapsanız fayda etmez

• ayrıca dd klimalar kışın ısıtmazlar boşuna beklemeyin ne yapsanız fayda etmez

yahu adam bin tl ye klima almış, ne demek ısıtmaz yaaaaa... yapmayın allahınızı seviyorsanız, ısıtıcı almış...öyle bir yazmıssınkı sankıacarsan daha cok usursun der gıbı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primobolo

yahu adam bin tl ye klima almış, ne demek ısıtmaz yaaaaa... yapmayın allahınızı seviyorsanız, ısıtıcı almış...öyle bir yazmıssınkı sankı acarsan daha cok usursun der gıbı...

yok demirdöküm klimayı kışın açsada açmasada birşey farketmez sadece ışıkları yanar o klimayı 2000tl verseydi 2000tl ye klima almış nasıl ısıtmaz diyecektiniz ama demirdöküm klimaların performası bu sizin verdiğiniz paraya göre değişmez bu formda kim diyor ben demirdöküm klima ile hesaplı ve güzel ısınıyorum diye ve kim tavsiye ediyor demirdöküm klimayı neden Allah'ın bildiğini kuldan saklamamak gerekir

• bende daha; ne demirdöküm nede regal gibi klimalardan memnun olan görmedim kışın......
  • Üstadlar, yazın soğutma için Vestel Platinum A-12 nasıldır?
  • kayaer kardeşim amaç soğutma ise ne alırsan al serin serin yazı geçirirsin, yani ha vestelden 1.000tl ye klima almışın ha da regalden 500 tl ye almışın fark etmez, fakat şu varki ne alırsan al ucuz etin yahnisi yavan olur unutma kardeşim....diğer deyişle böyle kalitesi kötü markalar alırsan hem pişman olursun hemde kendi paranı çöpe atmış olursun, bence 1.500 e git doğru düzgün bir inverterli japon marka klima al kafan rahat etsin derim ben sana. keşke bizim dev üretiçilerimizde (arçelik,beko,vestel)diğer ülkelerin üretiçileri gibi teknolojiye yatırım yapıp fason mallara yönelmese ve çinden dandik montajlara imza atmasalar...
  • lg beko klima için söylüyorum defrosta girmemesi için klimayı açın bir süre çalışsın sonra kapatın 3 dakika bekleyin tekrar açın yine başlamazsa servis çağırın. dış ünitenin çalışma sebebi ise sıcak başlama olması için gazı ısıtıyor . çünkü aynı şeyi bende yaşamıştım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perefesör

quote:

valla hocam 30 dereceyede ayarladım tık yok 1 saat bekledim dış ünite çalışıyor ama iç ünite bir türlü üflemeye başlamıyor bide bunu ilk takarken içine gaz basmıyorlarmı bu adamlar ?

eger yerli montaj ürünse zaten klima işi baştan sakat, kötü mal almışsınız kusura bakmayın ama o klimadan ısıtmada bir şey beklemeyiniz.

Gazı ısıtıyor olabilir . Ama siz de yine dış ünite fanının çalışıp , çalışmadığına bakın .. Eğer fan çalışıyorsa klima ilk olduğu içindir. 3-4 Dakika bekleyin çalışmıyorsa kapatın 3 dakika bekleyin ( kompresör için , gerçi koruma var ama ...) sonra yine çalıştırın yine sorun devam ediyorsa servis çağırın. AYRICA gaz içinde bulunuyor. Yerli mal bile olsa lg beko ısıtma yapar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 2 Şubat 2011; 20:19:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.