Şimdi Ara

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
7
Favori
32.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv alacaktım. bütün bunları okuduktan sonra LG'yi kesinlikle listemden sildim.
  • C9 ları yakmadan kullanmaya bakın Lg çamura yatmaya çalışıyor
    www.sikayetvar.com
    LG Servis Tarafından Yanılgıya Uğratıldım
    https://www.sikayetvar.com/lg/lg-servis-tarafindan-yanilgiya-ugratildim

• youtube üzerinde bir videoya denk geldim aklıma bu konu geldi sony oled tv lerde ölü pixel ve yanık az olmasının sebebi kalite kontrol aşamasının ne kadar titizlikle yapıldığına bağlı.

• payda P kullanıcısına yanıt
    Bize de panel jelatini bile olmayan c9 ları kakaladılar
  • Telegram'da yazdım ama buraya da yazayım.
    Az önce servisten aradılar ve değişimin onaylandığını ilettiler.
    Sorun şu ki değişimi LG yapmıyor, satın aldığım yere yani Vatan'a gitmemi istiyor.
    Cumartesi günü cihazı alıp evrakları verecekler bana. Sonrasında Vatan'la uğraşacağım.

Servisten gelen bilgi sonrasinda LG'nin konuyla ilgilenmedigini yazmistim ancak bir duzeltme yapmam gerekli.

LG'den Abdullah bey bana ulasti ve Vatan'la LG C9'larin CX'lerle degisimi konusunda anlasildigini belirtti.
    Vatan magazalarindan ilgili degisimi gerceklestirebilecegimizi, Vatan'in tum servislerine bu konuda bilgi verildigini ifade etti.
    Servis saatini denk getiremedigim icin degisim formunu alamadim henuz. Formu alip Vatan'a gittikten sonra tekrar bilgilendirme yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapBiTT -- 19 Ağustos 2020; 18:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Telegram'da yazdım ama buraya da yazayım.
    Az önce servisten aradılar ve değişimin onaylandığını ilettiler.
    Sorun şu ki değişimi LG yapmıyor, satın aldığım yere yani Vatan'a gitmemi istiyor.
    Cumartesi günü cihazı alıp evrakları verecekler bana. Sonrasında Vatan'la uğraşacağım.

Servisten gelen bilgi sonrasinda LG'nin konuyla ilgilenmedigini yazmistim ancak bir duzeltme yapmam gerekli.

LG'den Abdullah bey bana ulasti ve Vatan'la LG C9'larin CX'lerle degisimi konusunda anlasildigini belirtti.
    Vatan magazalarindan ilgili degisimi gerceklestirebilecegimizi, Vatan'in tum servislerine bu konuda bilgi verildigini ifade etti.
    Servis saatini denk getiremedigim icin degisim formunu alamadim henuz. Formu alip Vatan'a gittikten sonra tekrar bilgilendirme yaparim.
    Yanlış anlamayında lu telegram işinden vazgeçin. Bu forumda başımıza ne geldiyse ne kadar mağdur olduysak telegram yüzünden geldi.

Bu meşhur Abdullah bey güzel uyuttu bizi. Pembe yalanlarına kanmayın derim sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne yanlis anlamasi.
    Aslina bakarsaniz benim telegram ve buraya yazmamdaki amac benim gibi sorun yasayan arkadaslara gectigim asamalari anlatmak.
    Yoksa ne telegramda ne de burada herhangi bir toplu hareket soz konusu. Benim oyle bir beklentim de yok zaten. Toplu bir hareketin olmayacagi da en basindan belliydi aslinda.
    Suan gorebildigim kadariyla herkes bireysel olarak sorununu cozmeye ugrasiyor.
    Benim cihazimi bugun LG servisi evden aldi ve degisim formunu verdi.
    Sonrasinda Vatan’a gittim ve islemi baslattim.
    Aldigim sonucu buraya tekrar yazarim.

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Gerçekte firmada çalışan abdullah diye biri varmı acaba müdür diye çaycıyı getirmiş olmasınlar gruba :))

• rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Servis fotoları LG TÜRKİYE’ye gönderir,bilgi aktarımını yapar.TV’de problem varsa LG TÜRKİYE derki ürünün değişimi için ürünü aldığınız mağazaya gidin.Elinizde servisten gelen rapor olacak.O raporla ürünü almış olduğun mağazaya gidiyorsun.Mecburi değişim yapılıyor.Şayet mağazanın elinde almış olduğunun ürünün açılmamış kutusu kalmadıysa sana bir üst modelini cer ek zorunda yada ücret iadesi yapıyorlar.Bir üst modelini talep edebilirsin.Dikkat edin size teşhir ürünü vermesinler.Bu arada para iade veya değişimi yüklenici firma üstlenir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Rica ederim, ne yanlis anlamasi.
    Aslina bakarsaniz benim telegram ve buraya yazmamdaki amac benim gibi sorun yasayan arkadaslara gectigim asamalari anlatmak.
    Yoksa ne telegramda ne de burada herhangi bir toplu hareket soz konusu. Benim oyle bir beklentim de yok zaten. Toplu bir hareketin olmayacagi da en basindan belliydi aslinda.
    Suan gorebildigim kadariyla herkes bireysel olarak sorununu cozmeye ugrasiyor.
    Benim cihazimi bugun LG servisi evden aldi ve degisim formunu verdi.
    Sonrasinda Vatan’a gittim ve islemi baslattim.
    Aldigim sonucu buraya tekrar yazarim.
    Bende verdim C9'u ama bu üçkağıtçı Vatan ve LG'den kalem pil bile almam artık. Formu verip paramı alıcam ve kurutulucam bu işten.

• eto83 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz,
    "Abdullah Bey" denen arkadaş pozisyon olarak "Çaycı" olmasa bile bu konunun hakkaniyetle çözümüne olan katkısı bir Çaycı'dan daha fazla olmadı ne yazık ki.
    Bizi bir kaç ay oyalayıp sonrasında tüketici olarak zaten yasal hakkımız olan seçeneklerden herhangi birini kullanabileceğimizi söyledi ve gitti.
    Yani LG bizlere çok kötü bir şaka yaptı.

Yanlış anlaşılmasın maksadım asla evlerine helal para götürmek için emek veren çaycılık mesleğini icra eden insanları yermek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 23 Ağustos 2020; 17:39:5 >
  • Lg pismanliktir bu c9 fiyaskosundan cikarilacak ders budur

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Lg pismanliktir bu c9 fiyaskosundan cikarilacak ders budur
    Gerçekten pişmanlık olduğunu düşünüyorsanız bırakın LG'yi alın paranızı alternatif cihazlara bence.

• quote:

Gerçekten pişmanlık olduğunu düşünüyorsanız bırakın LG'yi alın paranızı alternatif cihazlara bence.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister

Alıntıları Göster
    evet pişmanım gerçekten. ama ne alacam c9 dan sonra va panel ? q95t yi inceledim mad geldi goruntu bana ayar da yaptım ettim pek tatmin etmedi açıkçası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 24 Ağustos 2020; 17:42:0 >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    9.999 TL'ye Philips Oled 804 sattı teknosa
  • Yakınlarda samsung marka tv aldım, aslında LG tvlerde baktım fakat yıllar önce LG G3 ve G4 model telefonlarda yaşadığım sıkıntı sebebiyle, birde buradaki konular sebebiyle markaya karşı ciddi önyargım oluştu.

LG bu konularda daha hızlı reaksiyon alsa ve tüketiciyi mağdur etmese marka algısını dahada güçlendirecek fakat şanssızlık mıdır yoksa dikkatsizlik mi bilemiyorum.

LG'nin kalite kontrol departmanını gözden geçirmesi gerekiyor, kullanıcıları denek gibi kullanırsa daha çok sıkıntı yaşar.
  • C9 oled cihazımı iade edip paramı aldım. Sizede tavsiyem uzun süre oled macerasına bulaşmamanız yönünde.

Ayrıca bu Uçan Hollandalı denen arkadaşı etiketleyemedim buradan , benim yorumlarıma zırva zırva yok bedava Gx beklediler yok bilmemne kendini bilmez bilmez yazdın durdun. Bak ben C9 verip paramı geri aldım Yaklaşık 1 aydır 90 inch projeksiyon izliyorum. Tatmin olmazsan iade makbuzunu atayım sana.

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü

• c9 tv sinde panel değişim yapılan oldumu hiç ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.