Şimdi Ara

LG CDROM SORUN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafayı yemek üzereyim.mesela 4cd lik bir oyun yüklücem 2. cd den sora yada 3. cd den sonra cd rom kayboluyor!normalde writer ım vardı rahat etmiştim olmuyodu bişe.ama bozuldu ve servise yolladım yeniden başladı.korsan cd den mi oluyo dedim ama orginal wow umda da aynı şeyi yaptı oyunu yükleyemeiyorum sapıttım.yardım ederseniz beni çıldırmaktan kurtarırsınız

• help!
  • lg cdromları 5 para etmez senin problemin büyük ihtimal windowsla ilgili ayrıca jumper değişikliği deneyebilirsin bende de lg cdrom var bi çok cd de okuma problemi çıkarıyo bu değişik makinalarda kullandığım 4.Lg cdrom hepsinde de benzer problemler vardı bunun okuyamadığını samsung rahat bi şekilde okuyor yani cd rom bence bozuk değil klasik lg problemi
    windowsla ilgili olabilir dememin sebebi bir rakadaştada aynı cdrom vardı okuyamayınca cd simgesi kayboluyordu kablo değişikliği ve format sonrası düzelmişti ama senin problem bundan mı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 16 Ocak 2006 17:30:01 >
  • aslen asus writer kullanıyordum ikisi birlikteyken sorun yapmıyodu :(
  • Bende de ayni sorun var. Onceden simgesi kaybolmuyodu sonra kablosunu degistirdim biraz adi bi kablo taktim simgesi kaybolmaya basladi. Sebebin bu olmasi bana cok dusuk bi ihtimal geliyor ama bundan da olabilir bilemiyorum. Ama sendeki heralde baska nedenden dolayi. Asus writer i cikardiktan sonra yapiyosa donanimsal falan? bilemiyorum...
  • jumper alakası yok jumper sorunu olsa zaten cd-rom görmez zaten o oyun cd sorun olması lazım ama sadece bu oyundamı yapıyo onu bi sölesene
  • quote:

Orjinalden alıntı: @DMiNTüRK

jumper alakası yok jumper sorunu olsa zaten cd-rom görmez zaten o oyun cd sorun olması lazım ama sadece bu oyundamı yapıyo onu bi sölesene
    jumper sorunu demedim değişikliği dedim slave master ayrıca kablo okumuyormusun orjinalde de yaptı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 16 Ocak 2006 18:22:22 >
  • LGler bunu hep yapıyor.
    LG cdromlardan uzak durun.
    Alacaksanız Asus cdrom sürücü alın, en azından okunabilecek cd ise okuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoga

LGler bunu hep yapıyor.
    LG cdromlardan uzak durun.
    Alacaksanız Asus cdrom sürücü alın, en azından okunabilecek cd ise okuyor.

bende LG kullanıyorum hiç böyle bir sorunum olmadı hem cdrw,hem dvd var gayet sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 16 Ocak 2006 20:34:08 >
  • valla ben lg cd rom umu 5 yıldır kullanıyorum sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.