Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi müşteri temsilcisini aradım ve problemlerimi tekrar bildirdim. Yeni yazılımın çıktığını ve servise gönderirsem çözümleneceği bildirildi. Haftaya pazartesi göndereceğim
  • vay arkadaş telefonun içine etmişsiniz resmen,hiç mi güzel yorum olmaz konuya bak pehh
  • Telefonumu dün servisten aldım. Yeni bir yazılım yüklemişler. Bana telefon biraz hızlanmış gibi geldi. Su ana kadar da bi sorunla karşılaşmadım. Tıkır tıkır çalışıyor telefon. Bakalım bu kez ne kadar dayanacak
  • Arkadaşlar bu telefon için bir türlü navigasyon prg bulamadım siz ne kulklanıyorsunuz acaba tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zileli1

Arkadaşlar bu telefon için bir türlü navigasyon prg bulamadım siz ne kulklanıyorsunuz acaba tşkler

Arkadaş bu telefona kimse bir navigasyon programı bulamadı, bulan varsa da kimseye söylemiyor. Benim wisepilot'umun süresi 2 ayda doldu, şimdi kullanamıyorum. Ben de onun yerine google maps kullanıyorum. o da işimi çok iyi görüyor ama internet bağlantının olması şart. Ben türkcell'in 100 mb internet paketini kullanıyorum ve video izlemediğin sürece maillerine bakmana, gps kullanmana, donanimhaber.com ya da facebook'a girmene yeter.

Bu arada, genel yargı galiba bu telefonun gps'inin iyi çalışmaması. Benim telefon en geç 3-4 dakikada birkaç metre hata payıyla yerimi buluyor. Hatta bir keresinde açtım, aradan 10-15 saniye geçti bir baktım "3 metre hata payıyla konumunuz" yazdı Arkadaşın E72'sinden gördüğüm kadarıyla onların gps'inden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

• arkadaşlar benim telde yazılım v10d_final v10j ye nasıl yukseltirim pc suit bulmuyor.
    + servis te yazılım yükseltmek paralımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMIGOD -- 20 Nisan 2011; 22:38:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

quote:

Orijinalden alıntı: Zileli1

Arkadaşlar bu telefon için bir türlü navigasyon prg bulamadım siz ne kulklanıyorsunuz acaba tşkler

Arkadaş bu telefona kimse bir navigasyon programı bulamadı, bulan varsa da kimseye söylemiyor. Benim wisepilot'umun süresi 2 ayda doldu, şimdi kullanamıyorum. Ben de onun yerine google maps kullanıyorum. o da işimi çok iyi görüyor ama internet bağlantının olması şart. Ben türkcell'in 100 mb internet paketini kullanıyorum ve video izlemediğin sürece maillerine bakmana, gps kullanmana, donanimhaber.com ya da facebook'a girmene yeter.

Bu arada, genel yargı galiba bu telefonun gps'inin iyi çalışmaması. Benim telefon en geç 3-4 dakikada birkaç metre hata payıyla yerimi buluyor. Hatta bir keresinde açtım, aradan 10-15 saniye geçti bir baktım "3 metre hata payıyla konumunuz" yazdı Arkadaşın E72'sinden gördüğüm kadarıyla onların gps'inden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

evet ben de çok aradım ama bulamadım lg turkiye servisi aradım çok fransızlar taa amerikadakine mail attım onlarında haberi yok turkiyedekine yönlendiriyolar. adamlar telefona gps modul koymuslar ama gps prg yok ortada deli olmak işten değil. wisepilot cok kaliteliydi güzel de çalısıyodu kırmanın bi yolunuda bulamadım şifre sorup duruyo. sırf bu gps yuzden yeni tel alıcam.

• O Zaman Bu Cihazı En Kısa Zamanda Elimden Çıkartıyım Arkadaşlar Dün N 97 İle Kafa Kafaya Değişim Yaptım Bir Arkadaşla.Bana Gps Lazım OLuyor Genelde Program Bulma Sıkıntısı Varsa Bana Gelmez .Hayırlısı Olsun Bakalım Cihazda Görüntü Falan Güzel Ama Bana Görüntüsü Önemli Değil.
  • bu telefonun modası geçeli nerdeyse 2yıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

bu telefonun modası geçeli nerdeyse 2yıl oluyor

Telefonun piyasaya çıkışı zaten 2009 üçüncü çeyrek
  • Bu arada bana servisten yeni "yazılım" yüklendi demişlerdi. Yazılım dedikleri versiyonmuş. v10h yüklemişler Telefon gördüğüm kadarıyla %10 falan hızlandı.
  • dostum son versiyon v10j servis sana kazık atmış sanki v10h yukleyerek müzikçalara girebiliyor musun? o verisyonda o sorun vardı aylarca v10j bekledik her şeye rağmen bu telefona v10z güncellemesi de yapsalar bu işletim sistemsizliği ve bu işlemci ile çok da beklentili değilim zaten..
  • Telefonum müzikçalar sorunu yüzünden servise göndermiştim. Geçen hafta salı günü elime geçti. V10h yerine BL40_V10k_Final sürümü yüklenmiş. Bu telefondaki 3. yazılım değişimi oldu. Kullanım olarak menü geçişleri hızlanmış. Müzik çalar sorunu şu anlık yok ama artık bu telefon ile müzik çalara girerken temkinli giriyorum. Şu ana kadar 30 a yakın java uygulaması yükledim herhangi bir sorun olmadı ve çalıştırmayacağım demedi.İnşallah bir daha sorun çıkarmaz. Bu arada V10h yüklü iken Real Football Manager 2010 yüklü idi. Tam ekran ve çok güzel çalışıyordu. Bu oyunu internnette bu telefona göre bulamadım. Bulan var ise linkini verirse sevinirim.
  • Yarın gidip v10k isteyeceğim. Telefona 2 oyun yükledim 3.'yü yüklemeye çalışıyorum, yetersiz bellek diyor. Üstelik bunu derken alttaki çubukta belleğin neredeyse tamamının boş olduğunu gösteriyor. Ne ayak anlamadım
    Ama müzik çalıyorum bayağı, yine de şimdiye kadar o konuda bir sıkıntı yaşamadım.
  • çok mutluyum! aylardır yüzüne bakmadığım bl40ımı pc ye bağladım ve v10h olan sürümümü yükseltmemi istedi şuan indiriyorum! oh be artık duvar kağıdı yapabileceğim müzik çaları açabileceğim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Yarın gidip v10k isteyeceğim. Telefona 2 oyun yükledim 3.'yü yüklemeye çalışıyorum, yetersiz bellek diyor. Üstelik bunu derken alttaki çubukta belleğin neredeyse tamamının boş olduğunu gösteriyor. Ne ayak anlamadım
    Ama müzik çalıyorum bayağı, yine de şimdiye kadar o konuda bir sıkıntı yaşamadım.

bellek dediği hdd değil memory yani RAM yetersizliği. uygulama açıp kapamanız, internete girmeniz belleği sürekli doldurur ve silinmezler. factory reset ile silebilirsiniz o belleği anca
  • arkadaşlar tlf bugün aldım sabahliyin youtubeden video izleyebiliyordum şimdi deniyorum olmuyor videoyu açıyorum bağlantı başarısız çıkıyor diyor biri yardım etsin lütfen
  • arada yapar oyle dert etme ben de dun gunduz iste iken giremedim baglantı basarısızdı aksam eve geldim oldu internet baglantı hızınla da ilgili olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_089

arkadaşlar tlf bugün aldım sabahliyin youtubeden video izleyebiliyordum şimdi deniyorum olmuyor videoyu açıyorum bağlantı başarısız çıkıyor diyor biri yardım etsin lütfen

Benim telefon da wifi'de izletiyordu ama 3G'de izletmiyordu. Şimdi serviste ve sonunda değiştirtiyorum. Çok mutluyum
  • hocam asıl benim yardıma ihtiyaçım var telefonumun BL40 imei patladı buna kopyalama yapan varmı yada yapılabiliyormu bilgisi olanlar simdiden sağolun
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.