Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, LG yetkilileriyle geçirdiğimiz "münazaralar" sonucunda telefonumu değiştirdiler. Artık BL40 değil, P503 kullanıcısıyım. Darısı da sizin başınıza inşallah.
    Biraz zarar etsem de umrumda değil. Düzgün çalışan bir telefona kavuştum ya, bu yeter bana.
  • Android ama 320x480 256k renk ekran 3.2 inç. Ben bl40 in durmasından yanayım. Sadece android özelliği daha güzel fakat jailbreak olayı olmadıgından appler için para vermek zorundasınız. Ama siz memnundasiniz hiç sorun yok güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoman245 -- 19 Mayıs 2011; 11:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

Android ama 320x480 256k renk ekran 3.2 inç. Ben bl40 in durmasından yanayım. Sadece android özelliği daha güzel fakat jailbreak olayı olmadıgından appler için para vermek zorundasınız. Ama siz memnundasiniz hiç sorun yok güle güle kullanın

Jailbreak'a gerek yok, android zaten açık kaynak kodlu. Marketteki uygulamaların çoğu da ücretsiz. Hem daha düzgün çalışan bir sistem hem de istediğin uygulamayı bulman mümkün. Hatta okey oyunu yapmışlar Türk'ler, çok da güzel olmuş. Ekranın çözünürlük ve renk sayısının farkını ben hissetmiyorum. Dokunmatiği de BL40 kadar hassas. Bunun yanında 3.2" olmasına rağmen daha kullanışlı. İnternet daha hızlı, telefon genel olarak çok daha hızlı. Tabii telefon tercih meselesidir ancak ben yeni telefonumdan daha memnunum. Umarım BL40'ta benim yaşadığım sorunları sizler yaşamazsınız.

• Androidte applanet denilen bir market var ve bu markette tüm paralı oyunlar programlar ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Androidte applanet denilen bir market var ve bu markette tüm paralı oyunlar programlar ücretsiz.

Teşekkürler
  • androide daha el atamadım hertürlü işletim sistemini denedim ama androide sıra gelmedi birtürlü .d peki tema vs şeyler varmı? daha dorusu iOS kullanmış birisi androidi denedikten sonra görüşlerini bize açıklarsa çok memnun olurum
  • artık optimus blackler x2 ler geldi.bl40 ın da sonu geldi bence.zaten artık stoğunu bulmakta sıkıntılıydı.aynı fiyatlara şuan optimus black alıyorsun yada yukarda arkadaşında dediği gibi p503 var daha satbil bir telefon.bl40 ın bi havası var ama havada bi yere kadar.gören vayyy diyor 5dk tlefona baktıktan sonra bu ne ya diyor :D
  • Telefona yaklaşık 1 ay önce serviste V10k yüklenmişti. Bu 1 ay süresince bu yeni sürüm daha stabil çalıştı. Ara sıra müzik çalar yine müzikleri göstermedi fakat telefonu açıp kapatınca düzeldi. Yani cihazı format atmaya gerek kalmıyor. (Önceden format atsamda düzelmiyordu) Cihaz ile youtube giriyor fakat videoları izleyemiyordum. Bu sorunu şöyle çözdüm. Cihaz servisten gelince Ayarlar-->Bağlantı-->Akış ayarları nda UDP port ayarlarındaki numaralar 0-0 gözüküyordu. 1024-65535 ayarladım ve şu anda sorunsuz izleyebiliyorum. LGWorld sitesinden sayısız tam ekran java uygulaması indirip kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Bu arada tarayıcı kısmından ara sıra gezindiğiniz sayfaları silerseniz telefon daha iyi çalışıyor. Şu andaki yazılımın öncekilerde olduğu bir problemi var. Oda Alarm ayarladığınızda ara sıra alarmı es geçmesi. Önceki sürümlerde bu problem vardı. Yani sabah işe gidecekseniz ve bu telefonu ayarladıysanız geçmiş olsun. Bu sorunu ara sıra yapıyor. Telefon kullanalı 4 ay oldu. Telefon genel özellikler bakımından özelliklede multimedya olarak çok güzel. Fakat LG nin genelde sorun olan yazılım (software) kısmı bu telefonda da kendini gösteriyor. Telefonu alalı 3 kere ana yazılım değişti. Servise 2 kere gitti. İnşallah bir daha sorun olmaz. Telefon bu özellikleri ile düzgün çalışsa başka bir şey istemiyorum.

• Alarm sorununu bilmiyordum hiç kullanmadığım için. ben artık çok fazla kullanmıyorum ama ses kalitesi ve yüksekliği en çok kullandığım ozelligidir.
  • quote:

Alarm sorununu bilmiyordum hiç kullanmadığım için. ben artık çok fazla kullanmıyorum ama ses kalitesi ve yüksekliği en çok kullandığım ozelligidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dertlim

Telefona yaklaşık 1 ay önce serviste V10k yüklenmişti. Bu 1 ay süresince bu yeni sürüm daha stabil çalıştı. Ara sıra müzik çalar yine müzikleri göstermedi fakat telefonu açıp kapatınca düzeldi. Yani cihazı format atmaya gerek kalmıyor. (Önceden format atsamda düzelmiyordu) Cihaz ile youtube giriyor fakat videoları izleyemiyordum. Bu sorunu şöyle çözdüm. Cihaz servisten gelince Ayarlar-->Bağlantı-->Akış ayarları nda UDP port ayarlarındaki numaralar 0-0 gözüküyordu. 1024-65535 ayarladım ve şu anda sorunsuz izleyebiliyorum. LGWorld sitesinden sayısız tam ekran java uygulaması indirip kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Bu arada tarayıcı kısmından ara sıra gezindiğiniz sayfaları silerseniz telefon daha iyi çalışıyor. Şu andaki yazılımın öncekilerde olduğu bir problemi var. Oda Alarm ayarladığınızda ara sıra alarmı es geçmesi. Önceki sürümlerde bu problem vardı. Yani sabah işe gidecekseniz ve bu telefonu ayarladıysanız geçmiş olsun. Bu sorunu ara sıra yapıyor. Telefon kullanalı 4 ay oldu. Telefon genel özellikler bakımından özelliklede multimedya olarak çok güzel. Fakat LG nin genelde sorun olan yazılım (software) kısmı bu telefonda da kendini gösteriyor. Telefonu alalı 3 kere ana yazılım değişti. Servise 2 kere gitti. İnşallah bir daha sorun olmaz. Telefon bu özellikleri ile düzgün çalışsa başka bir şey istemiyorum.

Telefona nazar değdirdik. Dünkü yazımdan bir kaç saat sonra telefona müzik attım (USB kablo ile). Telefon müzik çalar açtığımda yine müzikler gözükmedi. Telefonu açıp kapattığımda da müzikler geldi. Ta ki bugün sabahki müzik yükleme kadar yine normaldi. Yine müzik yükledikten sonra müzikler gözükmedi. Telefonu aç-kapa yaptım fakat müzikler gelmedi. Müzik çalar içinden ne yaptıysam olmadı. Telefonu sıfırlamama rağmen yine olmadı. Telefona 3. kez servis yolu gözüktü. Telefona format atmayacağım. Zaten telefonda ilk sürümden beri gelen bir kaç yazılım problemi vardı. Servisten geldikten sonra gerekli belgeler ile hakem heyetine başvurup paramı almaya çalışacağım. İnşallah bu telefondan artık kurtulurum. Önceden yazdığım gibi telefonun hardware kısmı iyi fakat software kısmı yerlerde sürünüyor. Lg firması böyle telefonlar ile piyasada olmaya devam ederse çok şey kaybeder. Bu telefon internette herkesin gördüğü gibi sorunları olan bir telefon. Normalde telefonun piyasadan toplatılması gerekirken çeşitli firmalar tarafından normal fiyatından daha ucuzmuş gibi gösterip satılmaya devam ediliyor. Lg ürünlerinin satıldığı için sesinin çıkartmıyor. Mağdur olan ise bizler oluyoruz. Artık LG nin telefonlarına (ne kadar da son model olsalar da) uzak durmaya çalışacağım.

• şuan da bir sorunu yok ama bende talep etsem değiştirirler mi acaba?
  • Bl40 'ı bi bucuk sene evvel kadar Gold'dan aldım. 600tl civarında... Outlet urun; ozamanlar fiytı 1.200 tl cıvarındaydı. Bi sürü app'lar kurdum. özellikle LG'nin oluşturdugu app sitesinden harika uygulamalar indirdim. Müzik çalar, dokunmatiği vb şeylerinde arıza yoktu ama De versiyonuydu bi yıgın T-mobile cart curtu vardı. 3g bi türlü baglanamadım.. Tek sıkıntım buydu. Ama 3g de kullanmadıgım ıcın hıc bı problem yaratmadı benım acımdan :D

Gecen gunlerde yere cok sert ve fena bi şekilde dusurdum, camının bir kısmı catladı; o şekilde 1 ay kadar kullandım ve o kucucuk catlak buyudu buyudu buyudu :D Şimdi serviste... Gitmişken 3g ayarları da olsun diye Lg bl40'ın normal sürümünü yükleyin neyse dedım. 3g baglanamıyorum dedım ama bunları okuyunca pişman oldumm :)) Gelsin cihaz geri göndercem eğer muzık player sıkıntı yaratırsa :D Deu yükleyın derım.. Yerim 3g yi.. :)

Bu arada android tabletım var.. easypad.. canavar bişi. Cok kullanımlı. ikisi mukemmel bir cift..

• zaten bl40 yanında ya ipod ya tablet ya da başka bir telefon kullanmazsanız işiniz zor
  • ben de golddan almıstım benim cihazımda de versiyonlu ve hiç sorun yaşamadım demek ki de versiyon sorunsuz diyebiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: aelin339

Bl40 'ı bi bucuk sene evvel kadar Gold'dan aldım. 600tl civarında... Outlet urun; ozamanlar fiytı 1.200 tl cıvarındaydı. Bi sürü app'lar kurdum. özellikle LG'nin oluşturdugu app sitesinden harika uygulamalar indirdim. Müzik çalar, dokunmatiği vb şeylerinde arıza yoktu ama De versiyonuydu bi yıgın T-mobile cart curtu vardı. 3g bi türlü baglanamadım.. Tek sıkıntım buydu. Ama 3g de kullanmadıgım ıcın hıc bı problem yaratmadı benım acımdan :D

Gecen gunlerde yere cok sert ve fena bi şekilde dusurdum, camının bir kısmı catladı; o şekilde 1 ay kadar kullandım ve o kucucuk catlak buyudu buyudu buyudu :D Şimdi serviste... Gitmişken 3g ayarları da olsun diye Lg bl40'ın normal sürümünü yükleyin neyse dedım. 3g baglanamıyorum dedım ama bunları okuyunca pişman oldumm :)) Gelsin cihaz geri göndercem eğer muzık player sıkıntı yaratırsa :D Deu yükleyın derım.. Yerim 3g yi.. :)

Bu arada android tabletım var.. easypad.. canavar bişi. Cok kullanımlı. ikisi mukemmel bir cift..

• v10k da da 1 aydır herhangi bir sorun yok
  • benim ki hala v10d :)) guncellemeyle hızlanıcak mı pek emin değilim keske yanyana getirip karsılastırma imkanı olsaydı.

quote:

v10k da da 1 aydır herhangi bir sorun yok
  • çok az fark eder belki. sorun yoksa asla geçmeyin. sorun olduğunda factory reset ile düzeltilmiyorsa geçin düzelsin. sorun olmadan geçerseniz geçtiğinizde birşey olursa geri dönüşü yok
  • haklısın memnunum sorunsuz çalısıyo guncelleyip dert almaya gerek yok gibi
  • aynen öyle
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.