Şimdi Ara

LG CHOCOLATE BL 40 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
43.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam asıl benim yardıma ihtiyaçım var telefonumun BL40 imei patladı buna kopyalama yapan varmı yada yapılabiliyormu bilgisi olanlar simdiden sağolun
  • Arkadaşlar, bu 7 sayfanın neredeyse hepsini okudum... Telefonu yaklaşık 1 ay sonra alacağım. telefonu çok beğenmiştim ama bu yorumlar biraz soğutt beni telefondan... gerçi her telefonun sorunları olu diye düşünüyorum, o yüzden kesin alıcam tutmayın beni yalnız bir kaç sorum olacak kullananlar cevap verirse gerçekten çook mutlu olurum:

1.si, 720 pixel hd video izleyebilir miyim bu telefonda? onu geçtim, mesela you tube daki 480 pixel videoları da izler miyim telefona atarsam?
    2.si, mesela rastgele bir internet sitesine girsem, bu sitedeki videoyu sorunsuz izleyebilir miyim? yani n8 gibi flash player'a sahip mi...
    3.sü, yüklediğim herhangi bir java oyununu rahat çalıştırır mı, tam ekran olmasa da olur.
    4.sü, telefonda kaç tema var, 2 mi?

sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.

• en fazla 800x480 video çalıştırır.
    hayır izleyemezsiniz internetinizin ışık hızı olması gerek yoksa telefon takılıp reset atıyor.
    flash desteği var ama dediğim gibi açamadan kapanıyor
    telefonda tema seçme yok sadece ana menü ikonları renkli ve siyah beyaz seçeneği oluyor. duvarkağıdı ve kilit ekranını değiştirebiliyorsnuuz sadece
    youtubedan her videoyu izleyebilirsiniz telefon kendi formatında açıyor çünkü.
  • bedava verseler bile alma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamkala

hocam asıl benim yardıma ihtiyaçım var telefonumun BL40 imei patladı buna kopyalama yapan varmı yada yapılabiliyormu bilgisi olanlar simdiden sağolun

Evde bulunan kullanmadığın eski bir telefonunun imei numarası işe yarar. çeşitli programlar sen bile yapabilirsin sitede sanırım nokia bölümünde rastlamıştım. Telefoncular yapıyor ancak el altından galiba.
  • Telefon şu sıralar 570 TL gibi bir fiyattan internette satışta. Ancak bu bile pahalı bence. Bu telefona taş patlasa 350 TL verilir.
    Telefonu şu sıralar moda olan telefonların özellikleri ile karıştırmayın. Sırf şekil yapmak için ortamlarda hava atmak için almak istiyorsanız alın . Çünkü müthiş bir karizması var. Ancak ikinci bir telefonunuz daha olsun. ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Telefon şu sıralar 570 TL gibi bir fiyattan internette satışta. Ancak bu bile pahalı bence. Bu telefona taş patlasa 350 TL verilir.
    Telefonu şu sıralar moda olan telefonların özellikleri ile karıştırmayın. Sırf şekil yapmak için ortamlarda hava atmak için almak istiyorsanız alın . Çünkü müthiş bir karizması var. Ancak ikinci bir telefonunuz daha olsun. ok

vala bunun yerine lg gd 900 daha karizma durur bence. bı ara kullandm şeffa tus takımı baya ılgı goruyordu bu varken herkes one ole kumanda gıbı dalga gecıyordu Allahtan bozuldu da kurtuldum :)

• karizması ekran büyüklüğü ve pixelleri dikkat çekiyor kamera iyi sayılır diğer özelliklerini geçin
  • Arkadaşlar bir çok kez yazdık çizdik. Kimse telefona laf atmasın o eksik bu eksik demesin. LG rüzgarın hangi yönde estiği belli olmayan bir dönemde çıkarmıştır bu telefonu onun için özellikleri de orta olan bir telefondur. Rüzgar şu an Android diye esiyor. Fiziksel özellikleri de yine aynı döneme denk geliyor. Tek olumsuzluk LG'nin neden Nokia gibi bir modeli daha da ileri götürmediği.
    Hep yazıyorum bu telefonu KARİZMA OLSUN HAVA CAKA SATAYIM DİYE ALIN :)))
    Düşünün hatunla birlikte bir restorant gibi bir yere takılmışsınız. Üzerinizde takım var, hadi biraz serbest olsun kravatsızsınız. Üst baş yerinde. İşte o anda ceketinizin iç cebinden çıkarıp James Bond :)) edasıyla havanızı basıyorsunuz. Karizma tabi tavan.
    şaka bir yana dediğim gibi telefon etmek mesaj almak göndermek eh biraz da video foto vs. O kadar uğraşın. İnternete girmek istiyorsanız netbook, laptop ya da masaüstü kullanın. Ne işiniz var cep telefonu ile internette yahu.

• Arkadaşlar, ben almak isteyenlere sesleniyorum. Bence bu telefondan bir cacık olmaz, karizması dışında.
    Benden başkasında oluyor muydu bilmiyorum. Telefonun ram'ı şişiyor birkaç gün kullandıktan sonra. Fazla müzik, resim, internet vb. uğraşırsanız daha çabuk şişiyor. Ondan sonra ne müzikleri görüyor, ne fotoları açıyor. Hiçbir şey yaptırmıyor. Ancak factory reset atınca düzeliyor. O da sürekli telefonu yedekleyip geri yüklenemiz demek. Uğraş babam uğraş. En son bir yazılım geliştirdiklerini ve sorunu çözdüklerini söylemişlerdi ama benimki tam aksine bu kez de hiç yapmadığı "müzikçalarda yüklenirken donma" arızasını verdi. Söve söve servise götürdüm ve artık değişim istediğimi söyledim. Sonra öğrendim ki kabul etmemişler talebimi ve anakartını değiştirince düzeleceğini söylediler. Ama anakart ellerinde yok ve Kore'den gelmesini beklememi istediler. Ben de bunu kabul etmediğimi, değişimde ısrarcı olduğumu belirttim. En son bir mesaj geldi: "Cihaz gelmesi bekleniyor" gibi bir şeydi. Sanırım yine BL40 verecekler bana. Ne anladıysam ben bu işten...
    Yani demem o ki, bu cihaz dünyanın en sakat mobil işletim sistemini kullanıyor. Hiçbir zaman güvenemiyorsunuz. İnanın her müzikçaları açarken dua ediyordum şarkıları görsün diye.
    Birisi Iphone 3G ile takas etmek istiyor. İnanın arkama bakmadan değiştirebilirim, ki ben Iphone karşıtı bir adamdım. Ama en azından kullanılır bir cihaz o.

• Herkeze selam bende lgbl40 aldım avea kullanıcısıyım ve sim cartı takınca u sim diye mesaj atıp duruyor bi türlü gönderemedi. Bunu nasıl engellerim? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamantis77mspeed

Herkeze selam bende lgbl40 aldım avea kullanıcısıyım ve sim cartı takınca u sim diye mesaj atıp duruyor bi türlü gönderemedi. Bunu nasıl engellerim? Teşekkürler.

Arkadaşım, usim dediği senin sim kartın. Sanıyorum operatöre senin telefonunla ilgili bilgileri göndermeye çalışıyor ki internet ayarlarını falan yapabilsin. Ama neden gönderemediğini anlayamadım. Nasıl engellersin bilemiyorum. Araştırmak isterdim ama benim telefonum yine (5. kez) serviste Bence aveanın çağrı merkezini arayıp sormanda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamantis77mspeed

Herkeze selam bende lgbl40 aldım avea kullanıcısıyım ve sim cartı takınca u sim diye mesaj atıp duruyor bi türlü gönderemedi. Bunu nasıl engellerim? Teşekkürler.

Arkadaşım, usim dediği senin sim kartın. Sanıyorum operatöre senin telefonunla ilgili bilgileri göndermeye çalışıyor ki internet ayarlarını falan yapabilsin. Ama neden gönderemediğini anlayamadım. Nasıl engellersin bilemiyorum. Araştırmak isterdim ama benim telefonum yine (5. kez) serviste Bence aveanın çağrı merkezini arayıp sormanda fayda var.
  • Ya şimdi hiç bu telefonu kullanıp da "ben çok memnunum, harika bir telefon, hiçbi sorun çıkmadı" diyen yok mu ya? Ben telefonu incelemelerden ve videolardan gördüğüm kadarıyla, çoook beğendim. Alıcaktım ama bu yorumları görünce ikileme düştüm üff bu ne yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonkerDonanım

Ya şimdi hiç bu telefonu kullanıp da "ben çok memnunum, harika bir telefon, hiçbi sorun çıkmadı" diyen yok mu ya? Ben telefonu incelemelerden ve videolardan gördüğüm kadarıyla, çoook beğendim. Alıcaktım ama bu yorumları görünce ikileme düştüm üff bu ne yaa.

kardesim ben telefonumu seviyorum ve memnunum. sorun ararsan var elbet ama her telefonda var yok mu?
    telefonda temel amaç konusma ve sms. bunlarda sorunu olan yok. sen ekstra özellikler istiyorsan piyasa da 500 cesit telefon var.
    bence cep telefonundan internete girmek cok gerekli degıl ha lazım oluyo mu oluyo arada haritayı kullanıyorum, internet olmayan yerde yemek sepetinden sipariş verdim faceten msj gelio bakıyorum gotobuste trende gazetelere bakıyorum vs vs.
    film mi izlicen ac tv yi notebook u izle cep teleonundan video olsa ne olmasa ne
    oyun yokmus yerim oyununu tabi bana bole gore seven olur sevmeyen olur.
    akıllı telefonların bana gore en buyuk sorunu pil yetersizliği batarya o eski telefonlara göre daha kısa gidio bu benım için buyuk sorun ama bunu da yedek batarya alarak aştım.
    gerektiğinde resim cekiorum ha lazım oluyo kaydetmek ıstedıgım bisey oluyo kamerasını kullanıyorum
    bunların dısında telefon gercekten şık uzunmus kalınmıs hikaye bunlar

• Arkadaşım bana öre telefon minik bir sağlayıcı. aç notebooku izle diyorsun, herzaman yanımda taşımak zor olacaktır onu. sonra müzik, mesaj. fotoğraf çekme. tv izleme. daha bir sürü şey bunlar için ayrı ayrı mp3, fotoğraf makinesi felan mı kullanalım yani? bence saçma...
  • internet hariç kamera mesaj tv müzik işlemleri için kullanılabilir yeterki batarta sorunu olmasın
  • bana göre cihazda kusur yok. bazı arkadaşların cihazları arızalı çıkmış üzücü bi durum. şükür benim cihazda hiç bi sorun yok. 8 gb lık kart kullanıyorum telefon hafızasını kullanmıyorum tamamen boş. harici kart ise ful mp3 dolu. 3 gb kadarı 90 dklık setler dolduruyor vs. müzik çaları sürekli kullanıyorum ses kalitesi gördüğüm kadarıyla bir çok telefondan daha kaliteli zaten eko su yeter. fotoragraf cekimi harika lensi marka zaten ayrıca foto makine almaya gerek yok. dersen ki ben prof. resim cekcem 2000 tl verip dslr filan alırsın. ( ki az bi zaman kaldı alıcam :) ) video cekimi de fena değil.
    yok ben illede film yüklücem izlicem dersen cihazı zaten bu özelliğini ön plana cıkartarak satışa sundular. dilediğin filmi aktar izle.

quote:

Arkadaşım bana öre telefon minik bir sağlayıcı. aç notebooku izle diyorsun, herzaman yanımda taşımak zor olacaktır onu. sonra müzik, mesaj. fotoğraf çekme. tv izleme. daha bir sürü şey bunlar için ayrı ayrı mp3, fotoğraf makinesi felan mı kullanalım yani? bence saçma...

• katılıyorum bu batarya olayınıda çözmediler gitti nedense. arkadasım htc aldı biraz inceledim çok hoşuma gitti dev gibi ekranlı filan kullanıslı gibi alısınca elden düşmücek cihazlardan. ama sabah aksam sarj ediyo bu kötü bi durum. bl40 ın müzik çalarını denedim 4 saat durmadan çalıştı sonra kapandı telefon 4 saat süper süre bence. internete gelince dediğim gibi acil durumlarda filan iki dk bakiim ögreniyim gerekli seyleri yeter bence

quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

internet hariç kamera mesaj tv müzik işlemleri için kullanılabilir yeterki batarta sorunu olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhkner

quote:

Ya şimdi hiç bu telefonu kullanıp da "ben çok memnunum, harika bir telefon, hiçbi sorun çıkmadı" diyen yok mu ya? Ben telefonu incelemelerden ve videolardan gördüğüm kadarıyla, çoook beğendim. Alıcaktım ama bu yorumları görünce ikileme düştüm üff bu ne yaa.

kardesim ben telefonumu seviyorum ve memnunum. sorun ararsan var elbet ama her telefonda var yok mu?
    telefonda temel amaç konusma ve sms. bunlarda sorunu olan yok. sen ekstra özellikler istiyorsan piyasa da 500 cesit telefon var.
    bence cep telefonundan internete girmek cok gerekli degıl ha lazım oluyo mu oluyo arada haritayı kullanıyorum, internet olmayan yerde yemek sepetinden sipariş verdim faceten msj gelio bakıyorum gotobuste trende gazetelere bakıyorum vs vs.
    film mi izlicen ac tv yi notebook u izle cep teleonundan video olsa ne olmasa ne
    oyun yokmus yerim oyununu tabi bana bole gore seven olur sevmeyen olur.
    akıllı telefonların bana gore en buyuk sorunu pil yetersizliği batarya o eski telefonlara göre daha kısa gidio bu benım için buyuk sorun ama bunu da yedek batarya alarak aştım.
    gerektiğinde resim cekiorum ha lazım oluyo kaydetmek ıstedıgım bisey oluyo kamerasını kullanıyorum
    bunların dısında telefon gercekten şık uzunmus kalınmıs hikaye bunlar

Telefonla ilgili bu başlık açıldı açılalı aynısını söylüyoruz bizde işte.
    Aynen katılıyor ve altına imzamı atıyorum...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.