Şimdi Ara

LG'den 3D destekli yeni bir telefon daha; Optimus 3D Max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    LG yeni nesil akıllı telefonlarını duyurmaya devam ediyor. Optimus 3D Cube modelini henüz lanse eden firma, şimdi de Optimus 3D Max modeliyle gündemde. Gözlüksüz 3D desteği sunan Optimus 3D Max, sahip olduğu özellikler itibariyle Optimus 3D Cube'un düşük maliyetli alternatifi olacak gibi görünüyor. 4.3-inç piksel büyüklüğünde parlak ekrana sahip olan telefona 1.2GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci güç veriyor. 3D görüntü kaydı için üzerinde 5 Megapiksel çözünürlüğünde iki adet kamera bulunan akıllı telefon, Android 2.3 işletim sistemini kullanıyor ve 8GB depolama kapasitesi ile geliyor.

LG'nin yeni nesil akıllı telefonlarında sık sık karşımıza çıkan Tag+ NFC yakın alan iletişimi özelliğini de bünyesinde barındıran telefonun, Android 2.3 işletim sistemiyle duyuruluyor olmasına rağmen piyasaya girdikten kısa bir süre sonra Android 4.0 güncellemesi alacağı belirtiliyor. Güney Kore'de Mart ayında çıkması beklenen Opimus 3D Max'in fiyatı ise şu an için bilinmiyor.

• abi herifler otomasyona bağlamış çat çat 3d model üretiyorlar.(çağrışım 1e1 haber)
  • optimus 3d den tek farkı biraz daha ince olması onu haricinde bi yenilik yok gibi
  • LG bu 3D işini sevmişe benziyor
  • Lg bu aralar sık sık ardı ardına kesilmeyen üretimler yapıyor inşallah elinde patlamaz ama öyle olacağınıda sanmıyorum çoğu kullanıcı tarafından tercih edilir..Bu arada da 3D üzerine sırf yoğunlaşmış durumdalar..:)
  • yakında kendi cep telefonumuz ile 3d kısa film çekebileceğiz. hatta daha ileri boyuta taşıyorum sinemada çekebileceğiz Real3d kalitesinde :)
  • LG Mobil Dünya Kongresi'nde telefonlarıyla 3d show yapacak herhalde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • parçala lg
  • valla motorola atrix den tek farkı 3 d olması. tabi o özellik de şarjı nasıl bitiriyor onu da öğrenir lg kullanıcısı
  • tamam üretiyorda şuanda LG nin Türkiye sitesinde 4 model var(akıllı telefon olarak) yani üretiyor ama hepsi türkiye için mi hayır tabiki bazı modeller türkiye'ye hiç ugramıyor bile...
  • LG'nin bir sonraki telefon modeli Premiere Pro olacak galiba. :D
  • Yahu şu 3D olayı bişiye de benzese bişiy demiyeceğim ama bişeye de benzemiyo ki ne gerek var yani...
  • 3 d bana göre harika tabiki zevkler tartışılmazzz
  • teknoloji olarak 3d tabikide iyi, ama 3d dediğin buyuk ekranda izlenir.
    telefondaki 3d ile tvyi yanyana koydugunuzda fark belli oluyor.
    telefondaki çok göz yoruyor
  • İki cihaz arasında kaldım, sizce Samsung Galaxy s2 mi yoksa bu mu?http://www.mobixir.com/nokia-n9-video-inceleme/
  • pil 1520 mah
    dalga geçiyor herifler.
  • cift cekirdek 1.2ghz mi. eski teknolojiyi yeni diye kakalama lütfen lg daha iyisini yapabilirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

pil 1520 mah
    dalga geçiyor herifler.

1520 mah olduğuna bakma ben yaklaşık 8-9 aydır lg optimus 3d kullanıyorum onun pili de 1540 mah ama çok fazla kurcalamazsam 2-3 gün gidiyor elimden düşmezse telefon 1 gün gidiyor bir de şu var ben geceleri telefonu kapatmıyorum ve gün içerisinde 1-2 saat wifi ile internete giriyorum bu şekilde rahat 2 gün gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

cift cekirdek 1.2ghz mi. eski teknolojiyi yeni diye kakalama lütfen lg daha iyisini yapabilirsin ;)

1.2 ghz çift çekirdek eski teknolojimi yok artık

4 ghz işlemci koycak halleri yok ya bence gayet yeterli bir işlemci daha fazlasına şuan için telefonda gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

pil 1520 mah
    dalga geçiyor herifler.

Katiliyorum. optimus 3d kullaniyorum, muzik dinlemeye cekiniyorum batarya probleminden dolayi. Aksami zor ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.