Şimdi Ara

LG DV392H yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg dv392h marka divx player aldım 2 gün önce fakat malesef umduğum gibi olmadı.aylarca internetten indirip 100-150 tane dvd ye çektiğim divxlerimi açmadı.indirdiğ*im divxler bilindik her yerde bulunan dizi ve filmlerdi(örn:4er partlık dizi bölümleri gibi).ben bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba.bi şekilde düzeltilebilirmi yoksa ürünü iade mi edeyim?iade edecekse3m tam istediim gibi bi divx player önerebilrmisnz??şimdiden yardımlarınız içn teşekkürler hepinize..

• quote:

Orjinalden alıntı: kingphin90

arkadaşlar lg dv392h marka divx player aldım 2 gün önce fakat malesef umduğum gibi olmadı.aylarca internetten indirip 100-150 tane dvd ye çektiğim divxlerimi açmadı.indirdiğ*im divxler bilindik her yerde bulunan dizi ve filmlerdi(örn:4er partlık dizi bölümleri gibi).ben bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba.bi şekilde düzeltilebilirmi yoksa ürünü iade mi edeyim?iade edecekse3m tam istediim gibi bi divx player önerebilrmisnz??şimdiden yardımlarınız içn teşekkürler hepinize..

ya bendede var aynısı evde ne varsa hepsini ziliyorum,sen elindeki filmleri kontrol et acaba MP4,MKV olmasın eger onlardansa açmaz hiç bir bu tarz cihaz,ben herşeyi sorunsuz izliyorum,bütün indirdigim filmleri ama sadece MP4,MKV izleyemezsin.

• Merhaba,

Arkadaşlar görüntü kalitesi acaba nasıldır,memnunmusunuz,özellikle divx filmlerde performans nasıldır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.