Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android'li telefon üreten tüm firmalar, Google'ın bu tehdidi karşısında bakalım ne yapacak?

Google ve Android telefon üreticileri arasında sürpriz bir restleşme yaşandığı ortaya çıktı. Google, telefon üreticilerinin yeni piyasaya süreceği modellerinde, Android'in son sürümü Kitkat'ı kullanmalarını istiyor. Ancak, KitKat'ın cihazlara uyarlanması telefon üreticileri için uzun test ve sertifikasyon süreçleri anlamına geldiği için, üreticiler bu süreç bitene kadar eski Android sürümlerinde modeller piyasaya sürüp müşterilerine "KitKat'a yükseltme" sözü veriyorlar.

Google ise bunun sağlıklı bir yol olmadığını belirterek, yeni Android telefonlarında en son Android sürümünün bulunmasını istiyor. Hatta bu konuda telefon üreticilerine rest çekerek, yeni çıkartacakları telefonları Google Play Store'a sokmama tehdidinde bulunduğu bile konuşuluyor. Google, bu resti sonuna kadar götürebilecek mi belli değil ancak kullanıcılar açısından düşündüğümüzde, insanların aylarca hatta yıllarca yeni Android sürümüne geçmeyi beklerken telefonlarını eskitip yeni telefon almak zorunda kaldıklarını biliyoruz.

Google'ın da Android ekosisteminin en çok şikayet alan bu güncelleme meselesini çözmek için artık ciddi adımlar atmak üzere olduğu görülüyor. Bakalım, Google'ın dediği mi olacak, yoksa telefon üreticilerinin mi?

Her türlü hakkı saklıdır.Hürriyet

• merhaba arkadaşlar yeni birşeyi farkettim telefonda kulaklık takılı müzik felan dinlerken telefon sessiz modda olduğu halde mesaj sesi yine geliyor ve müzik sesi haliyle duraklıyor varmı bunun bi çözümü acaba ? birde müzik çaları nasıl kapatıyoruz tamamen durdurup çıkıyorum ama bildirim menüsünde hala duruyor.
  • erkanbey06 kullanıcısına yanıt
    Music Folder Free kullanmanızı tavsiye ederim.
  • soran2 S kullanıcısına yanıt
    Google haklı.En son sürüm istiyoz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Muzik calari kapatmak icin ana menu tusuna basili tutup calisan uygulamalari kapatmayi denediniz mi? Ciksaniz bile uygulama telegonda acik kalir. Windows ta ki simge durumuna kucultme gibi dusunebilirsiniz bunu.

Mesaj sesi konusunda bir bilgim yok,fakat sesin gelmesi mantikli bence. Sessiz modu telefonu kullanmadiginiz ve ses cikarmasini istemediginiz zaman aktif edersiniz. Kulaklik takili muzik dinliyorsaniz telefonu kullaniyorsunuz demektir ve gelen bildirimlerden haberdar olmak istersiniz. En azindan ben isterim. Bence mantikli bir durum.

Aysri vardir muhtemelen. Ayarlar kismini ve muzik calar ayarlarini kurcaladiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildigim kadariyla Samsung un kendi isletim sistemini cikarma gibi bir hazirligi var. Android tabanli bir sistem kullanacagini okumustum.

Guncellemeler insanlar icin neden bu kadar buyuk bir sorun anlayamiyorum. En guncel surumdense,en stabil surumu tercih ederim ben. Kitkati bunundisinda tutabiliriz tabiki. Yenilikler ve iyilestieler icermesi bakimindan.

Yakin zamana kadar en guzeli nexus telefon almakti aslinda. Ama google motorolayi lenovo ya satip,birkac nexus modelinden sonra mobil cihaz piyasasindan cekilecegini aciklafiktan sonra pek mantikli degil gibi. Yinede nexus cihazlarin yalin android kullanmasindan dolayi,google cekilse bile,burkac sene daha guncelleme alacagini dusunebiliriz. Yani guncellemeleri ilk almak icin son nexusu almak gerekebilir.

Mobil cihaz piyasasi,ulkemizdeki siyaset gibi. Her an her sey olabilir. :)

• Ben de sizin gibi düşünüyordum ama yine de emin olmak istedim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

Muzik calari kapatmak icin ana menu tusuna basili tutup calisan uygulamalari kapatmayi denediniz mi? Ciksaniz bile uygulama telegonda acik kalir. Windows ta ki simge durumuna kucultme gibi dusunebilirsiniz bunu.

Mesaj sesi konusunda bir bilgim yok,fakat sesin gelmesi mantikli bence. Sessiz modu telefonu kullanmadiginiz ve ses cikarmasini istemediginiz zaman aktif edersiniz. Kulaklik takili muzik dinliyorsaniz telefonu kullaniyorsunuz demektir ve gelen bildirimlerden haberdar olmak istersiniz. En azindan ben isterim. Bence mantikli bir durum.

Aysri vardir muhtemelen. Ayarlar kismini ve muzik calar ayarlarini kurcaladiniz mi?

cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.

ana menü tuşu dediğiniz orta tuş ise o çıkan menü açık olan uygulamalar değilki geçmiş kullandığım ugulamalrı gösteriyor temizle dediğimdede zaten açık olan proğramları kapatmıyor. ama dediğiniz işlem sammsugda var geçmiş işlemlerin yanı sıra görev yöneticiside çıkıyor ve uygulamaları kapatabiliyoruz.

mesaj sesine gelince bana göre saçma adı üstünde sessiz mod tüm seslerin kesilmesi gerekir. bu bence bi sorun samsungun önceki modellerindede vardı bu şuanki yeni modellerde yok böyle bişey. dk da 1 mesj sesi hiç hoş olmuyor yani haliyle kapatmak gerekir. + mesaj sesimle başkasınıda rahatsız etmeye hakkım yok.

• Ana ekran tusu ortadaki tus,evet. Uygulama acikken o tusa basili tutarsaniz,kullandiginiz uygulamayi gostermiyor.Ama o tusla ana ekrana donup daha sonra basili tutarsaniz uygulamayi,sizin durumunuzda muzik calar,gostermesi lazim. En azinda bende gosteriyor. Hatta hizli ayarlar kismini actiginizda da mevcut.

Ayrica dediginiz gorev yoneticiside mevcut. Dikkatli bakarsaniz sol tarafta tumunu temizle, sag tarafta gorev yonrticisi bulunuyor.

Mesaj sesi kulaklik takiliyken hoparlorden mi geliyor,anlayamadim? Ben kulaklik takiliyken kulakliktan gelmesinden sikayet ediyormussunuz gibi anladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 15 Şubat 2014; 16:21:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ana ekran tusu ortadaki tus,evet. Uygulama acikken o tusa basili tutarsaniz,kullandiginiz uygulamayi gostermiyor.Ama o tusla ana ekrana donup daha sonra basili tutarsaniz uygulamayi,sizin durumunuzda muzik calar,gostermesi lazim. En azinda bende gosteriyor. Hatta hizli ayarlar kismini actiginizda da mevcut.

Ayrica dediginiz gorev yoneticiside mevcut. Dikkatli bakarsaniz sol tarafta tumunu temizle, sag tarafta gorev yonrticisi bulunuyor.

Mesaj sesi kulaklik takiliyken hoparlorden mi geliyor,anlayamadim? Ben kulaklik takiliyken kulakliktan gelmesinden sikayet ediyormussunuz gibi anladim.

Benim sag tarafda google var.Görev yöneticisini göremedim ana ekran tuşunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stembar -- 15 Şubat 2014; 16:30:10 >
  • Dogrudur. Benimki l7 oldugu icin olabilir,ekranin biraz daha buyuk olmasindan oturu. Sanki bvardi diye hatirliyorum ben,demekki yanlis hatirliyormusum. Pardon.

Resim ekleyemedim,yoksa ekleyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 15 Şubat 2014; 16:56:38 >
  • quote:

Dogrudur. Benimki l7 oldugu icin olabilir,ekranin biraz daha buyuk olmasindan oturu. Sanki bvardi diye hatirliyorum ben,demekki yanlis hatirliyormusum. Pardon.

Resim ekleyemedim,yoksa ekleyecektim.

anladım hocam demek sonraki modellerde var bizim modellerde yok.
  • Simdi kontrol ettim,gorev yoneticisi telefonla birlikte gelmis,ama sisteme cakili degil,kaldirilabiliyor yani.

Sizin uygulamalarinizin icinde de mevcut mu gorev yoneticisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcknrll -- 15 Şubat 2014; 17:14:22 >
  • quote:

Simdi kontrol ettim,gorev yoneticisi telefonla birlikte gelmis,ama sisteme cakili degil,kaldirilabiliyor yani.

Sizin uygulamalarinizin icinde de mevcut mu gorev yoneticisi?

hayır görev yöneticisi yok hocam sadece ayarlardan uygulama seçeneği ile proğramlara ulaşabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanbey06 -- 15 Şubat 2014; 17:24:09 >
  • quote:

Ana ekran tusu ortadaki tus,evet. Uygulama acikken o tusa basili tutarsaniz,kullandiginiz uygulamayi gostermiyor.Ama o tusla ana ekrana donup daha sonra basili tutarsaniz uygulamayi,sizin durumunuzda muzik calar,gostermesi lazim. En azinda bende gosteriyor. Hatta hizli ayarlar kismini actiginizda da mevcut.

evet mesaj sesi hoparlörden geliyor
    Gorev yoneticisi bulunmadigindan da gorunmuyor olabilir. Bilemiyorum.

Sessiz modda denemedim ama kulaklik takiliyken bende mesaj sesi dediginiz gibi muzik sesini anlik kesip mesaj uyarisini verdikten sonra devam ediyor. Ayrica ses kulakliktan geliyor. Stok muzik calari mi kullaniyorsunuz?

• Beyazından ben de sipariş verdim hepsi burada'dan bakalım nasıl
    Bide 8gb'lık class kaç hafıza kartı önerirsiniz? class 4 ile class 6 arasında çok fark olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanErdogan55 -- 16 Şubat 2014; 15:52:41 >
  • OsmanErdogan55 kullanıcısına yanıt
    Mümkünse class 10 alın. Class 6dan aşagısı alınmaz zaten. Hatta 16gb düşünürseniz: Sandisk 16 Gb
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Acaba bizim telefonların sd kart yazma ve okuma hızı kaç.Eğer class4 karşılıyorsa class 10 almanın hiçbir mantığı yok.Boşuna masraf ama tersi olursa telefonu yavaşlatır.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.