Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sol yandan çek menü geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2GB hafıza yetmiyor. Root'layıp yada root'lamadan programların direkt hafıza kartına kurulmasını becerebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Sol yandan çek menü geliyor

Bu hatA herkesdemi var

• quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

Daha önce bu konuda bahsedildi çift tıklamadan, galiba kimse kullanmıyor. Açamayanlar var galiba kulağıma geldi bir yerden şimdi hatırlamıyorum.
    Ben kullanmıyorum en azından gereksiz bana göre, tavsiyem her zaman şekil çizerek vaya şifreli kullanmanız.

Edit: İmla hatası düzeltildi.

Hocam ekran cift tiklayarak kapaniyor ancak acarken ne kadar hizli tiklasamda acilmiyor
    Bu bi sorunmu acaba?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 4 Ocak 2015; 0:08:56 >
  • ykpnrgz Y kullanıcısına yanıt
    Şimdi tekrar denedim, çok hızlı tıklamana gerek yok. Hatta çok hızlı tıklayınca açmıyor sanki. Bende de bazen açıyor bazen açmıyor. Sen hiç mi açamadın?

• quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

Şimdi tekrar denedim, çok hızlı tıklamana gerek yok. Hatta çok hızlı tıklayınca açmıyor sanki. Bende de bazen açıyor bazen açmıyor. Sen hiç mi açamadın?

Nadiren yanlislikla aciliyor hocam
  • Arkadaslar bu telefonu hizlandirmanin bir yolu varmi menu gecislerinde bile kasiyor

• son bir aydır falan telefon bazen kendi kendine kapanıyor. Fabrika ayarlarına döndürdüm ama yine aynı. Bunla birlikte kapanınca bazen açamıyorum. Hatta çoğu zaman açamıyorum, lg logosu geliyor ama telefon açılmıyor, defalarca pili çıkarıp yeniden deniyorum ancak öyle açabiliyorum. Bazı programlarda ise -24 hatası alıyorum yani uygulama google playden yüklenmiyor. İndiriyor ama yükleme kısmına gelince hata veriyor. Bu tür sorunlarla karşılaşan var mı ? Sizce donanımsal mı yazılımsal mı ?
  • Hafıza yetmiyor. SD kartı ana hafıza olarak tanıtmanın yolunu bulan var mı?
    Telefonum rootlu
  • Alan arkadaslar lcd ekran renkleri bana samsunga gore acik ve parlak gibi geldi bilginiz nedir. servise isim duserse hangi lg ve samsyng servisi iyi

• Alan arkadaslar lcd ekran renkleri bana samsunga gore acik ve parlak gibi geldi bilginiz nedir. servise isim duserse hangi lg ve samsyng servisi iyi

• Uzun süredir kullanılmayan bir l5 II var. Açmaya çalıştığımda LG logosunun altında security error yazıyor ve telefon açılmıyor. Root falan yok orjinal olarak kullanıldı hep. Güncellemeleri tam. usb'den bağladığımda görmüyor. Support tool ile upgrade recovery yapmak istediğimde zaten en son sürüm yüklü diyor. Nasıl açabilirim bu telefonu?
  • Bende LG L5 II var. 2GB dahili hafızam yetmiyor, programlarımı micro sd kartıma taşıyayım diyorsanız tam aradığınız program.
    Forumdan bir arkadaşın yönlendirmesiyle Link2SD programını denedim ve çok memnun kaldım.
    Programın yaptığı şu, tıpkı masaüstü bilgisayarınızın C ve D gibi harici kartı bölüyorsunuz. Programı D'ye taşıyıp C'den çalıştırıyorsunuz.

Benim 32GB class4 kartımdan 6GB'ı ext2 telefona ayırdım. Link2SD programını googleplay'den 3TL'ya satın aldım. Satın almazsanız veri dosyalarını taşıyamıyorsunuz. Sonra programın içinden indirilen dosyaları otomatik linkle seçeneğini aktif ediyorsunuz. İndirdiğiniz ve kurduğunuz her programı ext2 olarak ayırdığım 6GB'lık alana linkliyor eğer güncelleme gelirse indirdikten sonra yine ne var ne yoksa ext2'ye gönderiyor. Süper bir program.
    Programınızın dahili hafızası hiç etkilenmiyor. Bende Facebook gibi 1-2 program kastığından onları linklemedim. Çoğu program problemsiz çalışıyor. Class4 yerine class10 kullansam problem çözülürmü denemek lazım. Altta ki linkten ayrıntıları inceleyebilirsiniz.
    Altta ki kısa yol açılmazsa birkaç kez F5 yapın açılır. Hadi kolay gelsin.

http://forum.shiftdelete.net/android/331086-root-hafiza-kartina-uygulama-oyun-data-tasima-rehberi.html

• Herkese Merhaba. LG L5 II telefonum bulunduğumuz ay itibarı ile 3. yılını doldurdu. Hafıza problemleri dışında hiçbir sorunu da yok. Aldığımdan beri zaten yavaş bir telefondu. Çoğu zaman kassa da donup kalmadı hiç. Bir şekilde hep çalıştı. Bazen acil internete girmek istediğimde de hep nazlandı. Bana göre lg'nin yapmış olduğu en iyi telefon. Abartısız 100e yakın düşürmüşlüğüm vardır çeşitli yüksekliklerden ama halen taş gibi. Bir yakınıma aldığım bunun abisi olan L 7 II ilk düşüşte ekranı çatladı baştan sona. Üst seviye telefonu olan arkadaşların telefonunu incelerken şaka olsun diye benimkini onlarca defa yere attım bilerek. Bir kaç çizik dışında sapasağlam. Defalarca ekranı yere kapaklandı ve hatta en son 2 metre yükseklikten metal zemine düştü. Pili kapağı ayrılmıştı taktım yine taş gibi. Artık yavaşlığı ve kasması bezdirdi ama yine de çok seviyorum bu telefonu. Yeni telefon arayışı içerisindeyim ama yeni telefon alsam da bunu kullanmaya devam edeceğim. Biraz daha dikkatli kullansam 10 yıl da geçse çelışır gibime geliyor.
    Bir anı olsun diye yazdım. Halen kullanan arkadaşlar varsa anılarını paylaşabilir.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.