Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafasuren05

telefonda bişey yazarken örneğin whatsappta veya mesaj yazarken klavye sürekli düşüyor kayboluyor tekrar getiriyorum sonra yazmaya başlayınca pat yine düşüyor sebebini bilen var mi? bir de filan örneğin galeriye girince hani sayfa yenilemesi yaparsın da sayfa yenilenince tekrar aşağı doğru yeniden kararıp ekran görüntüsü normal olur ya ışte 2 veya 3 kere yenileme gibi bişey yapıyor galeriye girince sanırım anlatabildim sebebini bilen ? not:klavye olarak 3x4 klavye düzenini kullanıyorum. sanırım bi format atmam gerekiyor çok uygulama yükleme silme yaptım ondan olabilir mi ? format atmam için de önerisi olan var mi? örneğin hafıza kartını filan çıkarayımi ? ? cevap veren olursa sevinirim sorularıma :) herşey gönlünüzce olsun

Whatsap da veya sms yazarken sol alt köşedeki geri tuşuna basıyor olmayasın çok hassas zaten hemen algılar.Ben cok yaparım mesela.Galeri mevzuna gelirsek bencede bir format sorunu çözebilir.Format hafıza kartına mudahale etmez sadece teldeki verileri siler cıkarmıssın yada cıkarmamıssın farketmez ama sen tedbir olsun cıkart.Format atmadan once rehberini yedekle yada hepsinin sime kayıtlı oldugundan emin ol.Sonra da hafıza kartındakı önemli seyleri yedekleyip bi biçimlendirme yap hafıza kartına muhakkak düzelir.Saygılar sevgiler.Güzellikler seninle olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stembar -- 7 Temmuz 2014; 1:14:19 >

• bu telefonu inceliyorum da bir iki şey sormak istedim
    Video oynatma süresi ne kadar acaba, veya kaç dk da %1 azalma oluyor.
    n11 kampanyası var %11 puan hikayesi. buna göre l70 yerine düşünülebilir mi? daha önceden galaxy s1 kullandım ekran bana yeterli geliyordu.
    600 tl ye kadar telefona para ayırabilirim.
  • trlux T kullanıcısına yanıt
    l7ii falan al bence
  • arkadaşlar ben bu telefonu aldım alanla varsa aynı hata onladada varmı acaba telefon depolamasında baktıgımda toplam alan 2.10 gb görünüyor normalde 4 gb olması gerekmiyomu ?? acil cevap gelirse sevinirim müşteri hizmetlerini aricam
  • baybrss kullanıcısına yanıt
    Kullanılabilir 2.10GB. yanlışlık yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baybrss kullanıcısına yanıt
    Evet telefonun 4gb hafizası var. Android işletim sisteminden sonra 2.10gb kullanıcıya kalan hafıza.

• Arkadaşlar,hani herhangi bir programdan masaüstüne dönüldüğünde simgelerin 5-10sn sonra belirmesi sorunu vardı ya işte çözümü sonunda buldum.Telefonun kendi launcher özelliğinde sorun var.
    Googleplayden "nova launcher" yükleyin.Menüden novayı istediğiniz gibi özelleştirin dilerseniz eski masaüstünüzü eski ana ekrandan alma özelliği var.
    Bu nova`yı yüklediğimden beri telefon serileşti ve yüklendim en ufak kasma titreme donma yok.
    Bu eski ana ekranda masaüstü duvar kağıdında oluşan çiziklerde artık oluşmuyor.
    Telefonun menü-Ana ekran bölümünden eski ve nova ekran arası geçiş yapabilirsiniz.
    Resmen ohh be dedim.

• O fiyata degmez moto g alin tokatlar ben çok memnunum

• tam 6 ay önce aldığım cihazın dün itibariyle "dokunmatik ekranı bitti".bugün servise verdim dokunmatik ekran değişicek.
    6 ay'da bir ekran dokunmatiği biterse işimiz var bu telefonla.alıcak olanlar bunu dikkate alsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

tam 6 ay önce aldığım cihazın dün itibariyle "dokunmatik ekranı bitti".bugün servise verdim dokunmatik ekran değişicek.
    6 ay'da bir ekran dokunmatiği biterse işimiz var bu telefonla.alıcak olanlar bunu dikkate alsınlar.

Tam 8 ay oldu hiç bir sorun çıkartmadı, düşürmeyle mi ilgili senin ekranın arıza yapması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

quote:

tam 6 ay önce aldığım cihazın dün itibariyle "dokunmatik ekranı bitti".bugün servise verdim dokunmatik ekran değişicek.

Tam 8 ay oldu hiç bir sorun çıkartmadı, düşürmeyle mi ilgili senin ekranın arıza yapması?

dokunmatik ekranların belli bir kapasitesi vardır.örn;iphone 4 yoğun kullanımda 3 yıl,ıphone 5 yoğun kullanımda 4 yıl,samsunglar yoğun kullanımda 2 yıl (yaklaşık değerler) dokunmatik ekran biter ve değişmesi gerekir.
    dikkat ettiysen "BİTTİ" yazdım,bozuldu yazmadım.ekranın bozulması başka bir şey,dokunmatik bitmesi başka bir şey.ilk çıkan dokunmatik ekran samsunglarda bile 2 yıldan önce ekran bitmemişti bende.6 ayda
    bitmesi çok şaşırtıcı.açıkcası şok oldum diyebilirim,böyle bir süre heleki LG'de hiç beklemiyordum.
    yanlış anlaşılmasın telefondan çok memnunum,hiçbir sıkıntısı yok ama bu ekran mevzusu canımı sıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL2697

TELEFONUN EKRANINDA GORİLLA GLASS CAM VAR MI ARAŞTIRDIM AMA BİR BİLGİ BULAMADIM

Yok.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Bende yaklaşık 1 sene oldu dokunmatik ilk günkü gibi.Böyle bir genelleme yapmak yanlış olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Bende yaklaşık 1 sene oldu dokunmatik ilk günkü gibi.Böyle bir genelleme yapmak yanlış olur diye düşünüyorum.

kullanım oranına göre tabiki değişir bu süre.ben biraz yoğun kullandım sayılır.günde 2-3 saat şeker patlattığım oluyor
    genelleme tabiki yapılamaz,6 yıldır iphone 4 kullanan var
  • quote:

quote:

kullanım oranına göre tabiki değişir bu süre.ben biraz yoğun kullandım sayılır.günde 2-3 saat şeker patlattığım oluyor

6 yıldır Iphone 4 kullanmaları imkansız, çünkü;

Iphone 4 duyurulma tarihi 7 Haz. 2010

Türkiye de satışa 24 Eylül 2010 da çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

quote:

quote:

6 yıldır Iphone 4 kullanmaları imkansız, çünkü;

Iphone 4 duyurulma tarihi 7 Haz. 2010

Türkiye de satışa 24 Eylül 2010 da çıktı.

pardon 3 yazıcaktım 4 yazmışım

• Numaralari tlf hafizasina kaydediyor bunu varsayilan olarak sim karta kaydet olarak masil degistirebilirim. Birde f klavye yukleyebilir miyim?

Not:f klavye %100 guvenli olmak zorunda hatta lg imzali orginal surum olursa daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker83 -- 14 Eylül 2014; 13:03:45 >
  • Bu telefonu çok araştırma yaparak mayıs 2014 de teknosadan aldım ve son derece memnunum fakat iş değişikliğimden dolayı daha geniş ekranlı telefon kullanmam gerektiğinden Beyaz renkte olan ve faturası mevcut telefonumu üzülerek satmayı düşünüyorum. telefon çok güzel sınıfının en iyisi diyebilirim hiç bir şikayetim yok sadece ekran küçük geliyor çünkü işim haritalarla filan ilgili o bakımdan. Ciddi düşünenler 4 aylık olan telefonumla ilgilenenler mesaj atsın. Saçma sapan tekliflerle gelmeyin. Telefonun ekranında ekran koruma filmi de mevcuttur ve telefonda çizik dahi yoktur. yedek açılmamış film de yanında verilecektir.
  • srht5555 S kullanıcısına yanıt
    LG L5 E 612 suan kullaniyorum tam 12.12.12 tarihinde almistim nerdeyse 2 yil olcak bence dusuk butcenin en iyi telefonlarindan simdide G3 almayi dusunuyorum kisacasi LG isini biliyor dostum

• Arkadaşlar google play storede uygulamalarım kısmına giriyorum üzgünüz Ne yazıkki Durdu Google play store diye hata çıkıp market kapanıyor. telefonu sıfırladım düzelmedi gene aynı hata ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 26 Eylül 2014; 21:43:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.