Şimdi Ara

LG E460 OPTIMUS L5 II SILVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
41.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefon nasıl beyler ? Yeni telefon almayı düşünüyorum fakat karar verermiyorum. 600 -700 tl arası telefon önerileriniz varsa söylermisiniz ?

• Hocam aldın mı nasıl?Ya bunu ya da lg e612 alıcam önerir misn?
  • Kardeşim almadım , almayı düşünüyorum bence fiyatına göre iyi özellikleri var.
  • Hocam ben aldım tavsiye ederim çok şık duruşu var donma falan yapmıyo hızlı baya tavsiye ederim
  • Duruşunu çok sevdim zaten o yüzden istiyodum donmada yapmıyorsa çok iyi :) Bu hafta almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum da hakkında fazla bir bilgi/yorum yorum yok. Alıp kullanan arkadaşlar +/- lerini yazarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahingurcay -- 20 Temmuz 2013; 3:43:37 >
  • ben aldım gayet şık hafif ekran çözünürlüğüde çok iyi hızlıda tavsiye ederim
    şu an tek sıkıntım kılıf ve ekran koruyucu bulamam bulan olursa haber verirse sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dot4

ben aldım gayet şık hafif ekran çözünürlüğüde çok iyi hızlıda tavsiye ederim
    şu an tek sıkıntım kılıf ve ekran koruyucu bulamam bulan olursa haber verirse sevinirim

Kardeş telefonu geçen gün mağazada inceledim xperia miro almak için çıkmıştım fakat bu telefon aklımı karıştırdı.Telefonu beğendim.Ekran kalitesi fiyatına ve miroya göre çok iyi.Ses kalitesi miro ya göre düşük geldi ve müzik playerini pek beğenmedim. telefonun hem arka hoparlörden hemde kulaklıktan ses kalitesi nasıl.Aklıma takılan tek şey bu.Yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stembar

quote:

Kardeş telefonu geçen gün mağazada inceledim xperia miro almak için çıkmıştım fakat bu telefon aklımı karıştırdı.Telefonu beğendim.Ekran kalitesi fiyatına ve miroya göre çok iyi.Ses kalitesi miro ya göre düşük geldi ve müzik playerini pek beğenmedim. telefonun hem arka hoparlörden hemde kulaklıktan ses kalitesi nasıl.Aklıma takılan tek şey bu.Yardımcı olursan sevinirim.

Telefon ekran olsun goruntu olsun on numara fiyatina gore
    seside orta kalite diyebilirim kulakda bayaiyi ses veriyor arka hoparlorden pek birsey bekleme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stembar

quote:

Telefon ekran olsun goruntu olsun on numara fiyatina gore
    seside orta kalite diyebilirim kulakda bayaiyi ses veriyor arka hoparlorden pek birsey bekleme derim

Arka hoparlörden çok çok bi beklentim yok zaten dediğin gibi orta karar olması yeter kulaklık iyi olsunda. Tasarımından dolayı Lg lere önyargılıydım ama ürünü incelediğimde tamam bu kez olmuş diyebildim.Sahip olduğu kaliteye ve 599 lira gibi rakamla satışa sunulmasına bakaraktan aynı parayı başka bir telefona vermenin saçmalık olacağının kanaatindeyim.

• Stembar kullanıcısına yanıt
    BEN TELEFONU ALDIM ÇOK TA MEMNUNUM KESİNLİKLE SORUN YOK AMA LG NİN SAYFASINDA QUICK TRANSLATOR DİYE ÖZELLİK VAR L5 İİ DE AMA TELEFONUMDA YOK YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187265. Bu linkteki arkdasta l9 almis fakat senin gibi o da ayni dertten muzdarip.(bu arada ii akil ettin ben unutmustum o özelliği) program kurulu olarak gelmiyor app managerde install dosyasi oradan kuracagiz anladim kadariyla bos zamanimda bi bakayim yapabilirsem anlatirim yahut sen yapabilirsen bana yaz.

• İLK ANDROİD TELEFONUMU ALDIM ANDROİDLE ARAM ÇOK İYİ DEĞİL AMA YAPMAYA ÇALIŞIRIM
  • ANIL2697 A kullanıcısına yanıt
    Ben programı kurdum oldukça basit. Adım adım anlatacağım sırasıyla yaparsın.

1- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113377 bu linkten hemen ilk mesajın altındaki download link yazısının altındakileri indir.

2-Telefonu usb ile pc ye bağla ve telefon belleğine girip indirdiklerini .apk klasörünün içine at.

3-USB bağlantısını kes ve telefondan uygulama yöneticisine gir.Hafızaya atıığın dosyalar orada gözükücek ilk önce quick translatorü sonra dictionaryi kur.

4-Kurulum tamamlanınca kısayollarını uygulamalar sekmesinde bulabilirsin.İşlem bu kadar

Ben denedim gayet başarılı bir program şaşırdım doğrusu LG beni şaşırtmaya devam ediyor İYİ Ki almışım.
    Ayrıca Lg Cloud'u da yüklemeni tavsiye ederim 5 gb ücretsiz alan veriyor çok kullanışlı..

• ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞU AN BİLGİSAYARDA İNTERNET PAKETİM AZ OLDUĞU İÇİN DAHA SONRA İNDİRECEĞİM . BİRDE TELEFONUN YUKARDAN AŞAĞI İNEN ŞERİDİNDE NFC YAZISI VAR NFC HAKKINDA AZ ÇOK BİLGİ SAHİBİYİM FAKAT KULLANAMIYORUM NFC BANTLARI GEREKLİYMİŞ GALİBA AMA KUTUNUN İÇİNDEN ÇIKMADI. AYRICA LG NİN SİTESİNDE QSLİDE ÖZELLİĞİNDEN BAHSEDİLİYOR İKİ PROGRAMI AYNI ANDA ÇALIŞTIRMA ÖRN : MÜZİK DİNLERKEN MESAJ YAZMA BU PROGRAM HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM . LG CLOUD 5 GB BELLEK VERMENİN DIŞINDA NE İŞE YARIYOR? DEPOLAMAYLA İLGİLİ SORUNUM YOK TELEFON BANA YETİYOR LG CLOUDUN AVANTAJLARI NELERDİR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM :D SON OLARAKTA KILIF VE EKREN KORUYUCU BULMAKTA ÇOK ZORLANIYORUM GALİBA İNTERNETTEN SİPARİŞ VERECEĞİM SİZ ALABİLDİNİZ Mİ ? :D :D :D
  • Nfc ozelligi hakkinda benim de pek fazla bilgim yok pekte ise yariyacak birsey degil mesala turkcellin tellerinde cuzdan diye uygulama var temassiz odeme yapiyosun nfc sayesinde.Qs özelliği de şu mesela nette takilirken,muzik dinlerken veya da uygulama calistirirken mesaj geldiginde sol üst köşede saydam kutu seklinde gelen mesaj beliriyor altindada cevapla satiri var bu sayede izledigin filminden ayrilmadan mesaji gormus ve cevaplamis oluyosun ek bi programa gerek yok tel kendinden yapiyor bunu.Lg cloud ise telefonun yaninda olmadiginda yada olduda bir sekilde kayitli dosyalarini kaybettiginde eger clouda yuklersen tekrardan dosyalarina ulasabilirsin baskada benim bildigim ozelligi yok..Kilif konusuna gelince koruyucu arka kapak olsun ekran filmi olsunpiyasada ne yazikki yok ama yenicarsim.com da var netten siparis vericez artik.Ben gecici sureligine xperia s in sok cikar:) kilifini aldim tel icine tam oturdu tavsiye ederim.

• Teli ekrani uzerine duz bir zemine koydugumda 4 kosesi birden zemine temas etmiyor koselerine hafifce dokundugumda 3 kose temas ederken zemine kameranin oldugu kose havada kaliyor teli alanlar deneyebilirmi genel olarakmi boyle yoksa sorun benim cihazdami.

• Evet ama cok zarar etmez

• Cihazi alali henuz bir hafta bile olmamisken dusrdum hemde beton zemine nasil oldu anlamadim bir anda elimden kayiverdi.Acaba dustugunde hasarmi gordu diyerekten endise ettim ama geneli boyleyse sorun yok...

• Stembar kullanıcısına yanıt
    TELEFONUN EKRANINDA GORİLLA GLASS CAM VAR MI ARAŞTIRDIM AMA BİR BİLGİ BULAMADIM
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.